דיסלקציית ציור כפות ידיים-

Supermans girl

New member
דיסלקציית ציור כפות ידיים-

כשאני מציירת- ברוך השם הכל הולך חלק, ולטעמי.. הבעיה מגיעה כשצריך לצייר את מפרק כף היד והאצבעות בפרט. עכשיו- ניסיתי את כל השיטות של לצייר את היד של עצמך ולהתאמן על זה הרבה וכו' וכו'- מה שלא עשיתי- לא הולך! והרמה שלי בנ"ל נשארת מאחור. למישהו יש טיפים מקוריים? תודה מראש.

שני טיפים טובים ויקרים...

הראשון, אין כמו קורס יסודות הציור והאנטומיה... השני, ספר הידיים של הוגארת'... יותר זול, רב פעמי ומועיל (אבל קשה להשגה...)

Supermans girl

New member
אממ..

אני כבר כמה שלבים אחרי יסודות הציור והאנטומיה.. תודה. ולגבי ספר הידיים- יש לך מושג איך הוא נקרא בדיוק באנגלית? אולי אפשר למצוא אותו באמזון.. תודה שוב.

בבקשה...

סריקת הכריכה מהספרייה של גירי... ודבר שני, אני מקווה שלא נעלבת, כי אין בכוונתי לזלזל בכישוריך, אלא לחדד את הנקודה, שבעיקר שיעורי אמנטות קלאסיים ועבודה על הרבה מודלים הם הדברים העיקריים שיכולים לסייע. כמובן שגם הספר יכול לקדם את הנקודה הבעייתית של הידיים, אבל הוא בסופו של דבר לא תחליף להבנה עמוקה של כל התחום... בכל מקרה, בהצלחה. נ.ב. נסי לברר אצל יוסי או בעולם הקומיקס אם הם מחזיקים את הספרים הללו, זוהי סדרה מאוד מוכרת ומוערכת בכל מה שקשור לרפרנטים ליוצרי קומיקס....

בבקשה...

סריקת הכריכה מהספרייה של גירי... ודבר שני, אני מקווה שלא נעלבת, כי אין בכוונתי לזלזל בכישוריך, אלא לחדד את הנקודה, שבעיקר שיעורי אמנטות קלאסיים ועבודה על הרבה מודלים הם הדברים העיקריים שיכולים לסייע. כמובן שגם הספר יכול לקדם את הנקודה הבעייתית של הידיים, אבל הוא בסופו של דבר לא תחליף להבנה עמוקה של כל התחום... בכל מקרה, בהצלחה. נ.ב. נסי לברר אצל יוסי או בעולם הקומיקס אם הם מחזיקים את הספרים הללו, זוהי סדרה מאוד מוכרת ומוערכת בכל מה שקשור לרפרנטים ליוצרי קומיקס....

אני כמעט בטוח

שראיתי את הספר ביריד האחרון של עולם הקומיקס, ואני עדיין חושב שהוא שם.

HackMachine

New member
תעזבי את הידיים שלך

כשאת מנסה לצייר את היד של עצמך את בד"כ מנסה להכנס לכל כך הרבה פרטים שבסוף כל הצורה מתעוותת. זה קורה כשאנשים מנסים להעתיק משהו ע"י הסתכלות על הקווים החיצוניים והפנימיים במקום "להבין" איך העצם באמת מורכב. צריך לשים לב למבנה העצמות של היד. ביד ממוצעת אין ממש הרבה שרירים, אז זה מאוד חשוב לדעת איך שהעצמות נמצאות בתוך היד ואז באמת "תביני" איך היד מורכבת ותוכלי לצייר אותה כמו שצריך. כמובן שצריך גם ספר אנטומיה טוב. ברוב המקרים צריך להתעלם מרוב הפרטים ופשוט לצייר את היד בצורה הכי פשוטה שאפשר. אבל אף פעם אסור להתעלם מאיך שהיד מורכבת מבפנים. כמובן שזה תלוי בסגנון ציור, אבל אני משער שאנחנו מדברים פה על קומיקס. החוק הזה גם עובד על כל חלק אחר בגוף. פשוט רוב האנשים מסתבכים עם הידיים... גם לי היו אותן בעיות בהתחלה אבל ע"י מחקר אנטומיה טוב למדתי להפטר מהבעיה.

Druyanizem

New member
human anatomy made amazingly easy

או משהו כזה... (אני החבר של האק אני מניח...) הספר מיועד בתכלס לקומיקס ולכן לא מפרט יותר מדי.

HackMachine

New member
כן זה אתה!

שלא תנסה אפילו להסתיר את זה !!

למעלה