דיסנילנד בקריסמיס - כן/לא?

משל333

New member
דיסנילנד בקריסמיס - כן/לא?

כמובן מבחינת העומס. ואם לא, איזה אתר בתחומי ארה"ב כדאי לנסוע אליו בקריסמיס? 2 ילדים ביסודי, אף אחד לא עושה סקי, עדיף בחלק המערבי אבל אפשר להציע בכל ארה"ב. מקום שלא עמוס מדי באנשים ושעדיין מעניין לילדים.

Midriff

New member
עשינו את זה

זה השבוע הכי עמוס בשנה בדיסני, אבל עם אפליקציה של אופטימיזציה של התורים, פלוס להגיע לפארק עם הפתיחה, האמת לא חיכינו בתור יותר מרבע שעה.
יוניברסל (הארי פוטר) היה סיפור אחר ועמדנו שם 3 (!!) שעות לרייד של הארי פוטר- ממש לא מומלץ אלא אם כן קונים את הפאסט פאס שלהם (שהוא לא זול).
עשינו גם יום הפסקה שבו נסענו לחוף והיה מאוד נחמד

משל333

New member
טוב לדעת, עוזר מאוד!

ואם יש דיעות נוספות לכאן או לכאן, לא להתבייש

nogala1

New member
האפליקציה של התורים מעולה !!!

אנחנו נוסעים בדרך כלל בחופשת החורף לקיי ווסט - אבל אין לי מושג מה המצב בקיי ווסט אחרי ההוריקן ...

איזה מזל שהחלטתי לפתוח כאן

מנצלת, אנחנו ככל הנראה מתכננים להיות ב קיי ווסט החורף 28-30 בדצמבר למען האמת, מלון כבר מוזמן. גם רוצה לדעת מה קורה שם אחרי ההוריקן. אבל בכללי, יש המלצות? דיסהמלצות?

יומיים קודם נהיה ב קי לרגו. גם לשם הייתי שמחה לדעת המלצות.

בגדול אנחנו מתכננים להגיע ל12 יום , מגיעים ברכב הפרטי היישר מהקור הטורונטאי. ננסה לספוג כמה שיותר חוף ומים שדרום פלורידה מציעה בשפע. אני חייבת לטעון את האנרגיות החמות כנגד השליליות של הקור הקנדי.

ההוריקן די הפחיד לי את התוכניות. הגיבור בנינו החליט שאם המלונות הסמוכים לחוף עובדים וגובים מחיר מלא, זה אומר שתיקנו , ושהכל פועל. רוצה לשמוע ממי שיודע, ממי שהיה שם קודם.

Fellowship

New member
גם אנחנו נהיה ב Key West & Key Largo בדצמבר, לפני דיסני

לא חשבנו על האופציה שהכל הרוס(?)

ואללה. מתי אתם שם?

שנפגש?
אנחנו תכננו את הטיול הזה כבר לפני שנה. כשגיליתי את נפלאות החורף בחולצות קצרות
כפכפים ואפשרות לים. ואז באה הרוח. וקצת הרסה לנו.. מקווה שלא הכל. העניין בבדיקה.

ilanvag

New member
סיקרנת אותי עכשיו - מטורונטו עם רכב?

איך? הרי רק הנהיגה בכל כיוון זה כמעט שבוע... או שאני מפספס משהו?
&nbsp
אני חשבתי לרדת לכיוון מאזור בוסטון, אבל זה יותר מ-24 שעות נהיגה נטו לפי גוגל... ושמעתי מחברים שעשו את זה, שלקח להם 4 ימים בכל כיוון... ומטורונטו לבוסטון זה לפחות עוד יום נהיגה.

liat1271

New member
מנסיון של חברה, נהיגה מטורנטו למיאמי זה 24 שעות נהיגה

4 ימים מבוסטון למיאמי זה המון, אנחנו עשינו את הדרך הזאת ב-4 ימים עם טיולים בדרך.

Boston Guy

New member
המוני קנדים עושים את זה. וזה לא לוקח שבוע לכל כיוון.

למען האמת - זה לוקח בדיוק את אותו זמן שלוקח לעשות את הנסיעה הזו מבוסטון.
המרחק (בכביש) בין בוסטון וקצה פלורידה ובין טורונטו וקצה פלורידה הוא כמעט אותו מרחק. תסתכל במפה.

מי שנסיעה של 24 שעות לוקחת לו ארבעה ימים לכל כיוון פשוט בוחר לנהוג רק 6 שעות ביום - או שהוא עושה כל מני עצירות תיירותיות בדרך.
אם אתה מתכנן ימי נהיגה של 12 שעות ביום, שמתחלקים לצורך העניין על שני נהגים, ומתכנן את המסלול נכון מבחינת עומסי תנועה ופקקים - הדרך תיקח לך יומיים לכל כיוון.
ועבד איתי פעם איש אחד שההורים המבוגרים שלו גרו באזור מיאמי בפלורידה - והוא היה נוהג רצוף אליהם (הפסקות רק לדלק וצרכים) - ומגיע לשם בפחות מיממה.

כמו שכבר בטח קראת בתגובות: אתה בהחלט מפספס משהו

יומיים מקסימום, ואכן 24-30 שעות נהיגה תלוי כמה מהר אני אתנתק מכוסות הקפה שלי וכמה אקפיד על עצירות למען חליצת עצמות. אפשר בפחות. בעלי מסוגל ועשה את זה ביום וחצי שני נהגים, רצוף. אני בדיעה שאני יוצאת לחופשה , ושאפשר לקחת את הזמן. לא בוער. אנחנו ניקח מקדם בטחון מפאת מזג האוויר. אבל אם יעבור טוב אז ביום השני אנחנו כבר אמורים לצאת מהדרכים שאמורות להיות שלוגות
ונהנה ממזג אוויר שיתחמם וילך ככה אנחנו מקווים. חשבנו על 12 שעות ביום הראשון ונראה איך נתקדם. מה שעוד יכול אולי להוות מכשול הוא חצית ערים גדולות בזמן עומס. מכאן שננסה לכוון את השעות. ולא להקלע ל"רש אוור" . מטורונטו לבוסטון אגב נסענו ביום אחד. (עם עצירות מתונות) אין בעיה בכלל. הבן שלי, נסע בשנה שעברה, אחרי הקרוז, ממיאמי דרך גורגיה ואטלנטה עם שני ילדים קטנים במכונית. ולקח להם 14 שעות מאטלנטה. לא נסעו מהר. הם בעצם אלו שנתנו לנו את הרעיון לא להיות שבויים של הזמן. כי אם להתנהל על פי מצב הרוח שלנו. זו אמורה להיות חופשה שכולה התאם למצב הרוח. כן הזמנו מלונות בפלורידה אבל זה גמיש כיוון שיש לנו אפשרות לבטל בו ביום. אם מחליטים להשאר במקום מסויים יותר, או לדלג על יעד זה או אחר.

iris mom of two

New member
Road Trip!

אחד הדברים היותר כיפיים!
&nbsp
רק בגלל הגיל, אני כן ממליצה לעצור לחילוץ עצמות כל שלוש שעות. זה עדיין לא ימנע אפשרות של לעשות את המסלול ביומיים. אומרת איריס שנהגה מבוסטון לברלינגטון וורמונט וחזרה ביום אחד, כשהבן נהג רק את השעה האחרונה.

עוצרים עוצרים. מי שנוסע איתי יודע

שגם כשאין ילדים באוטו חייבים לעצור . אני לפחות משתדלת לא לענות את הנהג התורן \הנוסע הנח- אותו אחד תלוי מתי, ולשלב בין חילוץ העצמות לשימוש בשרותי מקדולנד (גילינו עם השנים שזה המקום הכי בטוח לעצור בו לא קרה לנו שנזקקנו והשירותים לא היו נקיים. ). אבל כן כבר קרו מקרים ששעה אחרי חילוץ עצמות חיפשנו כמו מטורפים איזה מקדונלד זמין. (הם תמיד על המפה שלי). עוצרים מסתכלים בנוף עושים סט של חילוץ עצמות , נכנסים למקפיפי, ממלאים קפה בתרמוס (אחרת איזה תירוץ יהיה לי לעצור אחר כך
) עושים עוד סיבוב רגלי, אם צריך ממלאים גם דלק. וממשיכים. וחוזר חלילה. עשר השעות הראשונות תמיד עוברות מהר. אישית אני לא יכולה למשוך יותר משש מקסימום שמונה שעות למרות שעוצרים.לא מסוגלת לשבת כל כך הרבה במקום אחד. אבל לצורך של "לעבור את החורף מהר ולהגיע לשמש כמה שיותר מוקדם בטיול " נשתדל להרביץ 12 שעות ביום הראשון. ואחר כך נראה... מה שבטוח מוסיקה טובה לדרך כבר יש.

Fellowship

New member
בהנחה והכוונה היא לפארקי דיסני בפלורידה

אנחנו נהיה שם קצת לפני הכריסטמס,
שאלתי אותם בנוגע לאופציה התאורטית שלו יהיה כרטיסים ובנוגע לעומס והם ענו:

We never run out of tickets, however the parks can go to capacity at which point Guests may not be able to enter.
That is only a couple times a year that that happens.
Christmas Eve and day and New Years eve are the biggest.

Midriff

New member
אכן קרה

כשהיינו שם, יותר מאוחר ביום. בכל מקרה מאוד מומלץ להגיע לשם עם (ואפילו קצת לפני) פתיחת השערים. אלה שעות מאוד רגועות יחסית, לפני שכל העולם ואישתו מגיעים לשם

למעלה