דיסנילנד

1me too1

New member
דיסנילנד

בנות LA האם אתן יודעות מה המצב בפארק בזמן חופשת החורף? האם יש תאריכים ספציפים שכדאי להגיע לשם או לא כדאי?כמה רחוק הפארק מהעיר? אם נלון אצל קרובים ב LA אפשר לוותר על המלון?תודה

washi tashi

New member
עדיף לישון צמוד לכניסה

ולהגיע קצת לפני הפתיחה. התורים ארוכים גם בחורף, אבל יחסית פחות עמוס. היינו לפני שנתיים בפברואר באמצע השבוע. היה מלא אבל לא עמוס. היינו שוב ביום חמישי האחרון והיה ממש, אבל ממש עמוס.
&nbsp
לנו ב-Fairfield Inn שהיה נחמד ולא יקר מדי ($159 ללילה לפני מיסים). היתרון העצום הוא שהוא מטר וחצי מהכניסה לפארק, ככה יכולנו לנוח בצהרים ולחזור מבלי שזה יהיה פרויקט.

1me too1

New member
התיכנון הוא להגיע בחופשת החורף

בין כריסמס ל new year. השאלה מה עדיף בשבוע הזה.... קרוב יותר לכריסמס או לשנה החדשה. היינו בדיסני אורלנדו בכריסמס וזה היה סיוט מתמשך, זוועה. אני יודעת שיהיה עמוס כך או כך אבל אולי אולי ב lA יהיה פחות עמוס...
תודה

washi tashi

New member
הבעיה בתקופה הזאת

היא שכולם בחופש, בשונה מחופשת החורף, שמועדי החופשות משתנים בין מחוז למחוז. לומר לך את האמת, גם אם היו משלמים לי לא הייתי נוסעת לשם בשבוע הזה.

washi tashi

New member
אם יש לכם אפשרות להשאר אחרי ה-4 בינואר

לכמה ימים זה יהיה הכי טוב. אם לא, תתכוננו לעמוד המון בתור. המון. אנחנו הגענו לפארק עם הפתיחה וחיכינו לפחות 20 דקות לכל מתקן, גם לפשוטים מביניהם. לדעתי בחופשת הכריסמס זה יהיה לפחות 40 דקות למתקן.

1me too1

New member
לצערי לא...

אנחנו מגיעים ב 23 ועוזבים ב 2.
40 דק' זה לא נורא, באורלנדו חיכינו כמעט שעתיים לעלות על דמבו

השאלה, באיזה מן הימים האלו יהיה הכי פחות נורא? חשבתי על 29 לחודש

washi tashi

New member
מצטערת אבל באמת שאין לי מושג

אגב, יש אפליקציה שמעדכנת מה מצב התור בכל מתקן. חברים שלנו השתמשו בה והספיקו המון.

Sinophile

New member
אני לא הייתי מתקרבת לשם בתקופות העמוסות

בעיני לעמוד שעה פלוס (ואפילו פלוס פלוס) בתור למתקן בודד זה ס-י-ו-ט ומוציא לי את כל ההנאה.

1me too1

New member
אני יודעת

אבל זה החופש שלנו, ואם לא עכשיו אז כנראה שלעולם לא.
אוף

orilina

New member
תיכנסי לאתר is it packed

שם ניתן לראות סטיסטית מה היה העומס ביום שרוצים להגיע - בגדול כל השבוע של החופשה עמוס, בכריסטמס דיי עמוס קצת פחות

orilina

New member
אולי אטרקציות אחרות באיזור

יהיו פחות עמוסות - תנסי את knotts berry farm חברים שהיו מאוד התלהבו.

נצל"ש, הייתם נוסעים לשם כזוג צעיר ללא ילדים

יש מצב שניסע לסן פרנסיסקו לאחותי ויש לנו כמה ימים לשרוף טרם ההגעה לבית של אחותי וחשבנו לבלות אותם באל איי...

1me too1

New member
כן!!!!

נסענו כזוג צעיר, לדיסני בפאריז היה נהדר.
אם יש לכם כמה ימים לשרוף גם יוניברסל סטודיו יכול להיות מעולה.
תהנו

washi tashi

New member
לדעתי עדיף יוניברסל

אני חושבת שדיסני זה מתאים בעיקר עם ילדים. אופציה נוספת היא California Adventure שזה הפארק שצמוד לדיסני, והוא מתאים יותר למבוגרים.

Mottek

New member
מצטרפת להמלצה - כן גדול!

לפני אי אילו שנים שלחו אותי מטעם העבודה לאנהיים קליפורניה. נו, אם אני כבר שם אז מה שאני לא אלך?
הלכתי עם עוד עמיתה לעבודה, והיה לנו כל-כך כיף ביחד. הייתי עושה את זה עוד פעם בכיף, זו דרך נהדרת לצבור חוויות ולמלא מצברים.
היתרון הכי גדול בללכת בלי ילדים לדעתי זה שאת יכולה לעלות על כל מתקן שאת רוצה כי אין לך מגבלת גיל וגובה, וגם אין לך את הויכוחים של למה לילד אחד מותר לעלות על המתקן הזה ולילד אחר אסור.
תהנו

למעלה