דיסקוטקים

המרחפת

New member
דיסקוטקים

ביום שבת הלכתי עם אחי למועדון ריקודים, ה"גת רימון" בת"א. זה היה פשוט כיף- לרקוד, לראות אנשים, אנשים מאושרים, לא סתם! אני די אקצר בסיפורים, ואגיע רק למה שנוגע לנושא הפורום שלנו- האם אתם מרגישים קצת שונים מאחרים במסיבות האלו? אין ספק שאני הרגשתי. אנשים שם הכירו את כל השירים, ידעו את המילים, להצמיד תנועות תואומות לתוכן השיר ובדיוק באיזו נקודה לקפוץ. זה נראה די חריג כשכולם צועקים את המילים, ואני, רק רוקדת. מישהו אמר לי פעם שככה הוא הבין שמשהו אצלי לא כמו כולם. ואתם? אתם מרגישים את ההבדל הזה? הוא משנה לכם? כי בשירים הבודדים שכן הכרתי (שניים שלושה במשך לילה שלם), גיליתי שזה כל כך כיף לשיר את המילים יחד עם השיר!!!! אז... ספרו

saka

New member
סיטואציה מוכרת.

ברור שמרגישים את ההבדל, במצב כזה את\ה יוצא דופן מהשאר, בגלל שאינך שר. וכן, זה דיי משנה לי. ד"א יש לי שאלה, את כבדת שמיעה לא? "גיליתי שזה כל כך כיף לשיר את המילים יחד עם השיר!!!!" כי יש כאלה שלא שומעים את השיר כלל ורק מרגישים את המוזיקה. אני אישית חרש, אך שומע את המוזיקה ואת המילים עצמן,והן לא מובנות לי.

ובכן...

שירים שאני יודע את המילים שלהם (מהנט כמובן...) אז אני שר עם כולם, ומה שאני לא יודע, אני פשוט לא יודע. אם לזה התכוונת למה ששאלת...

תראי...

יש את עדי, ואת שלי וכו´, שהן ידידות, אבל אני מסתובב עם אנשים שומעים... יענו, פשוט אין כמעט אנשים כבדי שמיעה באיזור שלי, ובסביבות הגיל שלי... ועם כל כבדי השמיעה בארץ, זה ממש מבצע לצאת איתם שישי בערב... (עדי זוכרת על מה מדובר... רמז: נעמה). שלא נדבר על חרשים. שלי היא החירשת היחידה שאני מדבר איתה... אני גם לא יודע שפת הסימנים אז אין דרך לתקשר איתם.

כן.. כן..

אני כשהייתי במסיבת דיסקו נהנתי מאוד, ובמסיבה הזו מעטים שרו.. והתפרעתי, הייה כיף

למה?

זה כיף..
אולי אתה לא אוהב את הקצב וה"רעש".. אז תנסה מוזיקה קלאסית, בטוח תאהב

לנצח nir

New member
דינוש

זה כי אני לא מבין את המילים (שומע אבל לא מבין) וחוץ מזה רק שירי טלנובלוות מעניינים אותי ואמממ קשה לי להשתלב במסיבות אז אני תמיד בצד
וזה משגע אותיייייייייייייייייייייייייי פשוטטטטטטטטטטט (לפחות רקדתי עם אהובתי הנצחית
ששמה יהיה אלמוני) בברכה
ניר ה
בהא הידיעה

ניר ../images/Emo41.gif

גם אני אף פעם לא מבינה את המילים, אף פעם, אבל כיף לשמוע את הקצב, את המנגינה. ואם אתה לא אוהב קצב, תנסה פעם לשמוע מוזיקה קלאסית, אין שם מילים, יש שם גלים קטנים ומרגיעים, כמו בים שקט של אביב.
גם אני לפעמים מתביישת במסיבות ולפעמים סתם יושבת בצד כי החברים שלי לא רוצים לבוא לרקוד ברחבה ואני לא אוהבת להיות לבד.. אז אני נאלצת להשתלב ברכילויות בצד. פעם הלכתי עם חברה שלי למסיבת דיסקו שלא הכרתי בו אף אחד, ולכן לא התביישתי (כן,כן, דווקא בגלל זה) והתפרעתי הכי הרבה מכל מי שנכח שם, ורקדתי עד כלות החושים
. כזו אני, דינוש

לנצח nir

New member
אני מעדיף דווקא שירי טלנובלות.....

הם גם רומנטיים וגם בשפה רומנטית אני זוכר שיר טלנובלה אחת כזה: צ´יקיטאטאס סימפרה...... (זה שיר הפתיחנה של העונה החמישית של קטנטנות) עזבי אני סתם מחורפן
בידידות ניר המטורף על קטנטנות ועל טלנובלות בכלל

איזה מתוק!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

אני מתה על קטנטנות בנשמה!!!! ניצן טורין טורין סימפרה צ´יקיטיטס!

למעלה