דיסקוטק!!!

pachanga

New member
דיסקוטק!!!

ביום שישי הוזמנתי לרקוד ולהשתולל בצפון הרחוק שזה בחיפה.... במקום שקוראים לו "חורבה" מישהו מכיר את המקום? המלצות?

סנינית

New member
שלום לך פאצ´נגה

לי קוראים סנינית.... נעים מאוד. ורציתי להגיד לך שאני מכירה את המקום ושווה לנסוע עד לשם בשביל לרקוד מקום ממש נחמד אגב בת כמה את
כי זה מקום של צעירים יוצאי צבא
סנינית.

החורבה

שלום לך סנינית את מרבה לצאת לחורבה? אני די מחבב את המקום. בזמן האחרון יש בו יותר מידי ילדים. לא?

pachanga

New member
ילדים?????

אופס.... טוב נו אני אוהבת ילדים
הזמינו אותי , אז אני לא אלך? אתה תהיה שם יום שישי? ספר לי עוד על המקום? ואפה הוא נמצא בדיוק (להמרות שאני לא נוהגת) תודה

אולי...........

אז את הולכת להיות שם ביום שישי? טוב- יפה. אני אולי אגיע לשם. אני עדיין לא יודע. בת כמה את? אם עדיין אין לך רשיון נהיגה אני מבין שאת מאוד צעירה.

pachanga.

New member
ממש לא ../images/Emo6.gif

אני בת 26
אני יודעת שאני נראת ממש בת 20 ממש צעירונת, וזה כיף לשמוע ונעים לראות
אבל אני בת 26
זקנה בשבילך

אז איך היה בחורבה?

לא- את עדיין לא זקנה. אני בן 25- (ילד בשבילך?) בכל אופן, ביום שישי הייתי באפק ולא בחורבה. היה נחמד ,לא יותר. איך היה אצלך? ספרי קצת חוויות!

brasil

New member
DISCO

hi pachanga how are you? so about the"chorva" as one who was there a few and more times it is ok but there are many other places better in Haifa to spend friday night any way have fun in friday night

pachanga.

New member
ברזיל יקירי...

לא מכירה את חיפה ממש טוב, בשביל לטייל שמה יותר מידי... הציעו לי לצאת היום לחורבה ונראה איך המקום! בכל אופן כשתגיע לארץ אולי אתה תעשה לי סיבובים בחיפה
במקומות שאתה מכיר

brasil

New member
HAVE FUN

HI PACHANGA SO WHEN I WILL COME I WILL TAKE YOU TO SOME PLACES ANY WAY HAVE A LOT OF FUN THERE I GUESS DURING MY WRITING YOU ARE IT HTE PARTY THERE ANY WAY TELL ME HOW IT WAS! BYE

למעלה