תודה על הטיפ .ראיתי כי גם דסק"ש י + יא נסחרות בתשואות ברוטו מרשימות.אני סבור כי הכל נובע מאי ההצלחה למכור את הנכסים בלאס וגאס של נכסים ובניין.מה דעתכם על אגח"י דיסקונט השקעות.
לדוגמא: דיסקונט השק ו' - לאחר הירידות בתשואה צמודה 9% מח"מ 1.9.
האם החברה בבעייה ?
טיבולי לאס וגאס דווקא נמכר.תודה על הטיפ .ראיתי כי גם דסק"ש י + יא נסחרות בתשואות ברוטו מרשימות.אני סבור כי הכל נובע מאי ההצלחה למכור את הנכסים בלאס וגאס של נכסים ובניין.
אין ספק שאם לא היה בור תזרימי מהשנה הבאה אז הם לא היו חולמים למכור את סלקום ואלרון, שבשתיהן יש אפסייד, אך בהתחשב שגם צריך לפרוע אותנו הנושים וגם יש היגיון במיזוג דסק"ש הנדלנית עם הקומה למעלה או למטה אני חושב שצביאלי יגלה שהוא במיעוט.![]()
"צריך בעל שליטה בדסק"ש; עשיתי עסקאות גדולות יותר" | כלכליסט
ספי צביאלי, שרכש את חניון כיכר אתרים, דורש להתמנות לדירקטור בדסק"ש, שבה הוא מחזיק 5%. עוד הוא דורש להשהות את מכירת סלקום ולא למקד את חברת האחזקות רק בנדל"ן. לזלקינד, נחמיאס ולוי הוא משגר מסר ברור: "לי אין מגבלות רגולטוריות"www.calcalist.co.il
נוטה להסכים איתך, לא חושב שיש קשר כרגע החברה עצמה, אלא יותר בתשואת האגחים שנותנת ריבית לא ככ אטרקטיבית.האגחים מתקרבים חזרה לשערי התחתית שהיו בהם.
לא נראה לי שזה בגלל בעיות כלשהם בחברה עצמה, יותר בגלל שהריבית עלתה והאגחים נותנים ריבית נמוכה יחסית ולא צמודה.
דעתכם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.