דיסקים מומלצים

דיסקים מומלצים

הייתי שמח לשמוע מכם אדוני וגברות מעריצי פינק פלויד איזה אלבום לדעתכם הוא הטוב ביותר, ואני אשמח לנצל את המידע החדש בשביל רשימת הקניות שלי.

נימרודל

New member
תראה זאת שאלה קשה...

זה כמו לשאול את מי אתה יותר אוהב את אמא או את אבא?. אז אני יכולה לספר לך שהאלבום הראשון ששמעתי הוא "וויש יו וור היר" (למי יש כוח לאנגלית עכשיו?) אחר כך שמעתי את "דארק סייד" ואחר כך את "מדל". שלושת אלה הם מעולים מדהימים מופלאים ומענגים מצורה יוצאת מן הכלל. אז תתחיל עם אלה...

קשה לומר איזה הכי טוב

תגיד לנו מה כבר שמעת,מה אהבת? אני אישית ממליצה בחום חום חום על איק פןפקר שא איק עשאקד םכ גש'מ(דיסק ראשון) אבל אל בתור דיסק ראשון ועל על animals....כי אלה הדיסקים האהובים עלי...אם תענה על השאלות ששאלתי אוכל להמליץ לך על משהו שלטמי ימצא חן בעיניך

Miss CB

New member
איק פנפקר...

חחח אף פעם לא שמעתי למישהו קורא לזה *ככה*, זה בטוח! חחח... אני לא מכירה (עדיין) את כל הדברים - אפילו לא קרובה
- אבל בנתיים אני אמליץ כמו כולם פה על WISH YOU WERE HERE. אלבום פתיחה בשבילך זה כבר לא יהיה, אבל מעולה ומעניין מאוד במיוחד קריזי דיאמונד אם ת'מכיר את הסיפור של סיד. אנימלס גם יש לי, זה חזק מאוד אני מתה על DOGS אבל מעבר לזה... AHEEP גם טוב וכמובן גם PIGS הוא שיר ששווה כל רגע אבל החזירים עם הכנפיים שפותחים וסוגרים את האלבום בכדקה וחצי כל פעם לא עשו לי יותר מדי ובכלליות, WISH YOU יותר טוב לטעמי. ויש לי גם את הדארקסייד אבל אני לא צריכה לספר לך דעתי עליו

Miss CB

New member
אני יודעת מאיה זה היה בצחוק ../images/Emo13.gif

תודו שזה שם יפה לאלבום חח

LOL ../images/Emo13.gif

אני הייתי הולך על dark side of the moon, wish u were here וחלקים מסויימים מהחומה (לא משנה מה תגידו, comfortably numb היה ונשאר השיר הכי טוב של פינק פלויד לדעתי).

edlessme

New member
חחח... אנשים פה צריכים הקלות..

איק פןפקר...אני חושב שמה שכוונה שם הייתה the piper at the gates of dawn... ואגב... יש איזושהיא מידה של אירוניה גם ב a heep (sheep) בכל אופן... אני אישית הייתי ממליץ לך את אובסקורד ביי קלאודס שהגעתי למסקנה שזאת תהיה התשובה שלי מעתה לכל השואל את השאלה הניצחית הזו... דיסק קליל, חביב עם המוווווווןןןן איכות.. ועם מינימום של דיסטורשן...מצויייין.... ואם אתה מחפש סתם דיסק על התקופה המוקדמת... אז רליקס דווקא... אוסף מצוין....

NIR Y

New member
לא כזה קשה

אני ממליץ על דארק סייד, וויש יו, החומה (כן כן החומה) שלושה דיסקים מדהימים !! וגם THE DIVUSION BELL שאני אישית מאד אוהב

למעלה