דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (23)

zepled

New member
דיסקים למכירה או להחלפה.

1. היהודים - מציאות נפרדת 2. PINK FLOYD - ECHOES האוסף 3.RHCP - LIVE IN HYDE PARK 4. DOVES - LOST SOULS 5.DEEP PURPLE - WITH THE LONDON SYMPHONY ORCHESTRA מי שמעוניין יכול ליצור איתי קשר ב [email protected] מובטח מחיר הוגן!!!

SwitchMan

New member
מחפש את הDVD של ניצנים

שמקבלים אם קונים 10 קוקה-קולה [ואני מעדיף לא לקנות את כל זה בשביל הדיסק] אני מאזור השרון לפנות אלי במסר

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (23)

תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לפרסם כאן, או בשרשור נפרד, כטוב בעיניכם!

mayosh 15

New member
../images/Emo110.gifדיסקים למכירה \החלפה

שלום שלום לכולם הייתי מאוד רוצה להחליף או למכור מגוון של דיסקים ואין לי ממש מושג איך זה הולך פה...אז אם אתם מעוניינים במוזיקה ישראלית (אביב גפן ,מוניקה סקס ועוד)וגם לועזית...אשמח לשמוע מכם. להתראות ושבוע נפלא ניצן [email protected]

דנטל

New member
בשביל לקבל מושג איך זה הולך פה

מסתכלים על שרשורים ישנים לפני שפותחים הודעה.

פּלפּל

New member
ברוכה הבאה!

את מוזמנת לפרט איזה דיסקים את מעוניינת למכור ואיזה להחליף, במה את מעוניינת ואת מי את אוהבת. לגבי ה"איך זה הולך פה", את יכולה לקרוא קצת בפורום ולהתרשם בעצמך. מדברים על דיסקים וספרים משומשים, מבקשים לקנות ומציעים למכירה. לא מסובך. השארי עימנו!

mayosh 15

New member
טוב ששאלת!../images/Emo29.gif

(אני מודה, התלהבתי קצת מהסמיילים) יש לי את האוסף הלבן(ככה קוראים לזה? אני לא ממש זוכרת) אור הירח יומן מסע עכשיו מעונן כדאי לך...:)

DaNcE FoReVeR

New member
סמיילים זה חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

חח ובכמה את מוכרת כל אחד מהם?

mayosh 15

New member
../images/Emo118.gif

טוב..הדיסקים במצב טוב , ושוב, אין לי ממש מושג כמה זה אמור לעלות.. מה הסכום שאת מסכימה לתת? אני אשמח אפילו יותר אם יש לך דיסקים אחרים ונחמדים להחליף... ושוב.. תפסתם אותי..סמיילים של חיות זה כנראה הפרעה אצלי...

kupablo

New member
דיסקים למכירה או החלפה

ישראלי: ניצן רימון – פחות ממה שחלמנו בית"ר פרובנס – פסקול אוסף של הלייבל הישראלי קלאודיה אילנה אביטל – סיכוי לאהבה – אוסף כפול עפרה חזה – מנגינת הלב 2 – אוסף משולש לועזי: Righteous boy – I sing because of you Portishead – pearl Alcazarized Janet – damita jo K's choice – 10 רדיוהד הראשון (בלי עטיפה)

למעלה