דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (24)

8eight

New member
למכירה דיסקים וספרים

אוסף של יותר מ100 דיסקים בעיקר רוק וגם ספרים ומשחקי מחשב מצורפת רשימת הדיסקים לגבי פרטים אחרים יש לפנות אלי ל [email protected]

eranmc

New member
מוכר ומחפש

מחפש סינגלים ישנים של מאריה
מוכר את הסינגלים הבאים:
Tina Cousin - Pray BackStreetBoys - Lrager Than Life Roxxette - Anyone Shania Twain - That Don't Impress Me Much Cher - Dov'e L'amore 2Pac - Dear Mama Ricky Martin - She Bangs Steps - Better Best Forggotten Brintey - Sometimes​

One Echoe

New member
האם מישהו פה

מוכר אלבומים של פינק פלויד, או לד זפלין? אם כן ליצור קשר או להשאיר הודעות פה.
תודה מראש. [email protected]

jester56

New member
רגע רגע

מה שיש שם בעמודה הימנית זה מחיר ? אפשר למצוא את הדיסקים האלה בחנויות שמתמחות במשומשים במחיר הרבה יותר טוב ולא משנה שהמצב של הדיסקים מעולה הם עדיין יד שניה ניסית למכור לחנויות שמתמחות בתחום ?

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (24)

תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לפרסם כאן, או בשרשור נפרד. בהצלחה!

jester56

New member
שווה לך ?

אני קונה קופסאות ריקות חדשות בחצי שקל בכמה כבר תמכור אתה ?

לך בתור בעל רשת חנויות לא מתאים

אבל אם אתה קונה בחצי שקל בכמה אתה מוכר?????????????? אתה ממש חכמולוג........"בעל רשת חנויות"

jester56

New member
אני לא חכמולוג

אני לא חכמולוג ואתה מתחיל לחצות קווים אדומים אז תירגע . אני סך הכל איש שיודע משהו בעסקים לא טוב לך ? תמשיך הלאה רק הבעתי דעה 20 אג לקופסא מתאים לך ?

איזה קו אדום בדיוק? - פרסום עצמי?

פרסום עצמי בפורום שלא נועד לפרסם עסקים? להרויח פרסום מבלי לשלם לתפוז?!!

zonar

New member
דיסקים דיסקים דיסקים

למכירה והרבה מחיר ממוצע 30 ש"ח בחנויות משומשים הם יעלו משהו כמו 60 ש"ח אצלי בחצי אני אשלח רשימה למי שיבקש ילה

jester56

New member
אתה משמיץ!!!!../images/Emo128.gif

אתה משמיץ את חנויות הדיסקים וזה לא לעניין!!!! בחנויות משומשים הם יעלו 60 ???? מה הקישקוש הזה? יש ברשת החנויות שבבעלותי מאות דיסקים משומשים ואני לא זוכר שאפילו אחד מהם מתקרב למחיר של 50 שח Hold your horses dude

zonar

New member
עד עכשיו לא השמצתי אבל ...

אבל עכשיו אני אתחיל ובצדק. אתם מוכרים דיסקים ב 59 ש"ח. כל דיסק שהוא שווה. יש גם כאלו שאתם מוכרים ב 40 ש"ח (או 39 ש"ח) ואתם משלמים פרוטות למי שבא למכור לכם....אבל ההשמצה הכי לענין, שאתה בא לכאן - לפורום פרטי ומנסה לגרום שימכרו לך בהפסד ענקי - אנשים שיש להם בעיות כספיות. אין לך שום מוסריות ואתה מסתנן גם לכאן. כאילו אין לך עסקים גם ככה. כאילו אתה לא מרויח מכל דיסק שמוכרים לך במחיר פעוט. כשאני מוכר כאן דיסק גם אני מרויח וגם מי שקונה ממני - כי אני מקבל מחיר יותר גבוה ממה שאני אקבל ממך, ומי שקונה מקבל מחיר יותר נמוך ממה שהוא יכול לקנות אצלך. וקצת בושה לא תזיק לך!

jester56

New member
אבל אתה לא ענייני

כל מה שאמרת אולי מתאים למתחרים שלי !!! ואני עומד מאחורי מה שאמרתי עם כל הכאב שיש בך אין דיסקים משומשים שעולים 60 שח חביבי!!! ואני לא קונה אותם בפרוטות מה קשור בעיות כספיות לפורום משומשים ? רק מסכנים מוכרים דיסקים ? בעולם זה טרנד מאוד מקובל.

zonar

New member
בוא תאיר את עיני

כמה אתה משלם על פרנץ פרדיננד ועל מודסט מאוס (תקליטים עכשויים לחלוטין) במצב טוב - 10 ש"ח? אני לא מאמין שאתה משלם יותר - ואם כן אז אולי אני אגיע אלייך ובכמה תמכור אותם? במחיר יותר טוב מ 30 שאני מוכר? ודרך אגב, להגיד שאני מסכן לא יחזיר אותי לחור ממנו אני בא ולא יזכה אותך. אתה פולש לתחום שאינו שלך! כאן אמורים אנשים ליצור קשר בלתי אמצעי ולא קפיטליסטי כדיי לדלג על המתווך. וזו החברה הקפיטליסטית שעושה מאתנו עבדים ומסכנים ואחר כך מנסה לתת בנו בושה - וכפי שאמרתי קודם זה דבר שחסר לך ולא לי.

jester56

New member
אני סהכ מנסה לעזור

תראה ...את הכאב שלך תשמור לעצמיך ולחשבון הנפש שלך אני לא אשם במצבך אז רד ממני בבבקשה כל מה שאני מנסה לעשות זה לעזור ואני די מצליח בזה מה רע בכך שמגיעים לקוחות שנחשפו אלינו דרך הפורום ומוצאים את מבוקשם במחיר טוב ? מחיר טוב זה מ9.90 ועד 30 שח ואתה דיברת על 60 שח אז בבקשה תעמוד מאחורי דבריך כי זה מה שמקומם !!! אני לא פולש אני סה"כ נמצא בסביבתי הטיבעית ואתה צריך ללמוד שכשאתה מפרסם את עצמיך אל לך לזרוק בוץ על אחרים וזה בדיוק מה שעשית אני מאחל לך שתמכור את הדיסקים שלך ללא תיווך ולגבי החברה הקפיטליסטית שאתה מדבר עליה ....נוכל להתווכח על השיטה ביום אחר בפורום אחר בהצלחה. עכשיו אבוא לקראתך למרות כל המרירות שלך מעוניין שאפרסם בחנות את הרשימה שלך ושאנשים יפנו אליך ישירות ? אתה רואה אני רק עושה שירות לך וללקוחות שלי בלי להרוויח אז אולי תחשוב שוב ?

jester56

New member
בעצם זה לא יעזור

בעצם זה לא יעזור... אני רואה בכרטיס שלך שאתה מאזור ירושליים אבל אפשר לנסות מי מוכר באיזור שלך משומשים שאתה כל כך כועס עליו ? תענה לי במסרים לא כולם צריכים לדעת

zonar

New member
אני מתל אביב - ומסר סופי לך!

והענין הוא לא לעזור רק לי אלא לכל אדם שרוצה למכור את רכושו כולנו יודעים על חנויות משומשים וכולנו יודעים כמה כסף אתם נותנים שני בני אדם מתווכחים אחד אומר את האמת והשני מנסה לשמור על השקר שלו, על הנסיון להרויח שיהיה לך יושר מינמאלי להגיד 'אני טועה' ולא לנסות להגן על עצמך שוב בנמוקי סרק ושקרים. והנה עכשיו חיסלת עוד סכוי שמישהו יפנה אלי - וזה מה שאתה עושה כאן. אתה מסכל סכויים של אנשים אחרים למכור דיסקים. ראיתי תגובה קודמת שלך גם. שוב אני פונה למצפון המזערי שלך - תהיה גדול מספיק להודות שאתה טועה - וצא מכאן. זה לא המקום בשבילך וזו רשעות לשמה.

למעלה