דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (25)

zoot30

New member
קונה תקליטים כולל מוסיקה קלאסית !

היי אספן פרטי ששומע אך ורק תקליטים מכל המינים והסוגים מעונין לקנות תקליטים מכל הסוגים - כולל אוספים שלמים של מוסיקה קלאסית ! (תקליטי מוסיקה קלאסית חייבים להיות מתוצרת חוץ בלבד ובמצב מעולה. לגבי סוגים אחרים של מוסיקה אני קונה גם תוצרת הארץ) משלם בנדיבות ובמזומן !! תודה טלפון 052.2554.630

../images/Emo187.gif היי! אני מחפשת את..

הדיסק של סער בדישי - משיכה מגנטית.. יש למישהו מושג איך אנ י יכולה להשיג אותו? תודה

דיסקים למכירה במצב מצוין !!../images/Emo98.gif

כל הדיסקים מקוריים במצב מצוין (עם עטיפות והכל) !!! אני מוכר כל דיסק במחיר זול מ-א-ד של 20 שח !! נא לפנות אליי במסר פרטי...
1.Madonna - Ray of light 2.Oasis - whats the story morning glory 3.Bjork - debut 4.Bjork - post 5.REM- monster 6.Michael jackson - Bad 7.westlife - coast from coast 8.George Michael - Older 9.George michael - patience חדש עדיין בניילון - 30 שח 10.Nirvana - unplugged 11.Nirvana - nevermind 12.setab - Everyway that I can (אירוויזיון 2003 ) 13.אריק איינשטיין - שתי גיטרות בס תופים 14.Aerosmith - get a grip 15.Nick cave - murder ballads 16.Kylie minogue - Fever 17.Beatles - Live at the bbc (דיסק כפול = 40 שח) 18.two unlimited -real thing 19.מושיק עפיה חלום מתוק 20.Dr. alban - look whos talking 21.Janet jackson - you want this 22.sting - if I ever lose my faith in you 23. שלמי ארצי - הסינגל אהבתיה מסרים אישיים ! תודה!

RaTiMa

New member
דיסקים

מחפשת לקנות דיסקים של רוק ישראלי במחיר נחמד..... (אביב גפן, חמי רודנר, ברי סחרוף, כנסיית השכל, ירמי קפלן, דנה ברגר, איפה הילד, מופע הארנבות של ד"ר קספר, אלג'יר, בן ארצי, ארקדי דוכין, החברים של נטאשה, משינה, שלום חנוך, קורין אלאל, רוקפור, מיקה קרני, זקני צפת, אינפקציה, היהודים וכו' וכו' כו'.....)|

א1ט1

New member
מעוניין-אין לי מסר אישי

מעוניין בנירוונה Nirvana - unplugged פנה אלי באיי סי קיו 273399952

the1head

New member
אם משהו מעניין אותך תכתוב

דודו טסה - הדיסק החדש כנסיית השכל השלישי (צהוב) דנה ברגר עד הקצה גידי גוב 4006 אוספים:להקות צבאיות, דמעות של מלאכים, הילד שבך-אוסף רוק פסקול ספייס גאם (מי שזוכר הסרט עם מייקל גורדן) אוסף סקסי פאנקי קול 2 - מוזיקה שחורה הדיסקים במצב טוב מאוד והמחירים גמישים בין 20-40 ש"ח נא להשאיר מייל בתגובה למי שמעוניין

hilagilady

New member
ארקדי..

"מאחורי השירים" עם ארקדי דוכין- מנה כפולה
שבת 27 בנובמבר 15:00-13:00. "מאחורי השירים" תהיה השבוע תכנית בת שעתיים. ארקדי דוכין יספר לחיים א-דור, וישמיע מבחר מהשירים הישנים והחדשים מתוך אלבומו הכפול, והמוצלח, "יותר ממני- האוסף".
תודה רבה למנחם גרנית רשת גימל

א1ט1

New member
אין לי מייל

בוא נעשה את זה כאן... כמה? ואיפה אתה גר?

פּלפּל

New member
לא

תפתח אימייל איפושהו. נא לא לנהל מו"מ ולהחליף פרטים מזהים מדי ע"ג הפורום. תודה

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (25)

תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לפרסם כאן, או בשרשור נפרד. בהצלחה!

purple rain2

New member
../images/Emo187.gif מחפשת 3 דיסקים ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

1. Maroon 5- songs about jane 2. Natalie Imbruglia- left of the middle 3. The black eyed peas- Elephunk (לא חייבים להיות מקוריים) שלחו מסר פרטי
יום טוב

למעלה