דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (27)

sixkiller2003

New member
תקליטי Sinatra למבינים:

הגיעו לידי תקליטים מהדורה ראשונה מבריטניה כמה תקליטים של סינטרה: (Sinatra - Sings music for pleasure (capitol MFP momo 1120 מהדורה ראשונה 1959 - sold in U.K subject to resale price conditions (Sinatra - Strangers In the night (reprise R1017 1966 מהדורה ראשונה (Francis Albert Sinatra & Antonio Carlos Jobim (reprise R1021 1967 מהדורה ראשונה Sinatra -No One Cares (Lct 6185) מיוצר ע"י capitol בבריטניה Sinatra -Come Fly with Me (Mono Lct 6154) מיוצר ע"י capitol בבריטניה Sinatra -My funny valentine (Mono T20577) מיוצר ע"י capitol בבריטניה לפרטים נוספים/לקנייה צרו קשר [email protected]

כל בעלי הדיסקים הישראלים למינהם

אשמח לשמוע מכולכם על מכירה והחלפה רשימות ושמות יתקבלו מאוד בשמחה תודה ויום טוב

shmuel149

New member
קיבלתי 4 קלטות של דילן תומס בקולו

מקריא. הבנתי כי נדירים הם המעוניינים שיפנו במייל

shanz

New member
היי, אני חדשה! צריכה עזרה בבקשה!

לא יודעת אם זה קשור ממש לפורום שלכם, אבל אשמח בכל זאת לקבל תשובה!אני מחפשת בנרות דיסק של ה- Scorpions עם הסימפונית של ברלין. ב"תו השמיני" אמרו לי שאין להם ושצריך להזמין במיוחד, אבל איכשהו זה מתעכב ויש לי חשש שזה יעלה הון תועפות בגלל ההזמנה המיוחדת. מישהו מכיר מקום בו מוכרים את הדיסק הזה? תודה וסופשבוע נעים, שני.

מחפש את הדיסקים הבאים:

-פוליקר בקסריה -החדש של ברי בהופעה -משינה-"משינה","גבירותי ורבותי" -פס הקול של הסרט AMERICAN PIE DVD: AMERICAN PIE AMERICAN PIE 2 AMERICAN PIE 3:THE WEDDNING כולם מתורגמים כל הדיסקים והסרטים במצב מושלם

א1ט1

New member
סופסוף...

שבק ס'-שבק ס' שבק ס'-הופעה בקריות שבק ס'-כנען 2000 מוקי-שמע ישראל טיפקס-שביל קליפות הגרעינים טיפקס-יושבים בבית קפה 30-35 ש"ח עדיף באייסיקיו 273399952

fots

New member
יש לי את American Pie 1+3

אתה מוזמן ליצור איתי קשר במסר כדיי לסגור פרטים

kill bill2

New member
../images/Emo168.gifהיייSHANZתנסי בחנות קדמת עדן

בכיכר דיזנגוף יש חנות ספרים ודיסקים משומשים מעוד מעודכנים תאמרי שאבי משוקן הפנה אותך!!!! שבת שלום!!!!

mayosh 15

New member
מווווזיקה../images/Emo137.gif

שמחה להציע אביב גפן כנסית השכל מוניקה סקס

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (27)

תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. בהצלחה!

למעלה