דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (28)

sandman14

New member
למכירה 2 תקליטי פינק פלויד

אנימלס , ופיינל קאט למעונין יש ליצור קשר בתיבה אישית תודה ערן

nir w

New member
מחפש דיסק

ראפ ישראלי "חלוצי החלל" (חמי ומירו)

fluffo

New member
מעוניין לקנות אלבומים על 8TRACK

אם מישהו שמר במקרה קלטות 8TRACK והם במצב נורמלי אני מעוניין לקנות. חובב 052-3834118 [email protected]

דיסקים ישנים או תקליטים...

... של עוזי חיטמן. מחפשת נואשות את האלבומים "מתוך תוכי" ו"אורח". לפי מה שנאמר לי כבר לא מוצאים אותם לשוק. ותאמינו לי בדקתי!!! אם למישהו יש או מכיר מישהו שיש לו אני אודה לכם מאוד. -ליהיא-

הודעה מעניינת שימו לב...

לאחר מחשבה ארוכה ותכנון ארוך החלטית לעשות דבר נועז ולא שגרתי. החלטתי להמיר את הרכוש שיש לי בפחיות. המטרה - סיום חובות. לאחר שפוטרתי מעבודתי- עבדתי במס' עבודות שלא השתוו לעבודה הקודמת במשכורת , בתנאים , בוותק שצברתי ובאווירה החברתית - לא לא עבדתי בהייטק למי שמתעניין.. עבדתי בעבודה מאוד אפורה אך עבורי היא הייתה המון. כתוצאה מהפיטורין דברים השתנו וכיום בגיל 31 יותר קשה לי למצוא עבודה מסודרת. ההתחייבויות שלקחתי על עצמי גדלו וכיום אני מתקשה לכסות אותם.כיום אני עובד בשתי מישרות אולם מתקשה להחזיר את ההלוואה. שצוברת ריבית מדי יום... אני לא מתלונן..אני מחפש דרך מכובדת וחכמה לפתור את הבעיה. **************** החלטתי לעשות מעשה. לפרסם רשימת מוצרים כנגד פחיות וככה להמיר את מה שצברתי עד היום בפחיות שהן הדבר הכי סחיר נכון להיום במשק הישראלי. אין להן ריבית או הצמדה פחית מבחינתי, היא 0.25 א"ג כל פחית - בקבוק- מיכל הניתן למיחזור ומוטבעת עליו החותמת של פיקדון 25 א"ג או בקבוק אחר שניתן לקבל עליו פיקדון. הספקנים בינכם ירימו גבה אבל אני בטוח שעם שיתוף פעולה נכון אני אוכל לעשות את המבצע הזה. אני בדרך לרתום כמה גופים פרסומיים שייתרמו לי חסות ואני כרגע מנהל תכתובת ענפה בעניין כשהתגובות הן בין פליאה..לגיחוך ולהתרסה...ולפקפוק. עיזרו לי להגשים חלום. אני ארשום טבלה שכל הזמן תתמשך מול רכוש שאני מחזיק ואצבור - מנגד אני אציין את מס' הפחיות שאני מבקש בתמורה. הפריטים להמרה יופיעו בהדרגה ובגיוון ולעיתים יהיו גם חדשים לגמרי - מנותני חסות... למשל, בעל חנות חשמל הבטיח לי שאם אני אתחיל להמיר הוא יעניק לי 10 קומקומים חשמליים על המקוריות ובתמורה לפרסם את החנות שלו בע"פ ולא בפורום.... אני מקווה לקבל עוד נותני חסות שונים ומשונים... כדי להקל את העניין אני אתחיל ברשימת דיסקים מקוריים בלבד שאני מעוניין לתת: עניין ההחלפה הוא פשוט - 1. אני פוגש אתכם בת"א ומחליף פנים אל פנים. אני יכול גם להגיע לכל רחבי גוש דן. אז ישבתי והשקעתי מחשבה ארוכה מאוד.... ועשיתי חישוב מדוייק לגבי כמה פחיות אני אוכל לקבל תמורת הרכוש שיש ברשותי. כמובן שכל הרכוש הוא יד שנייה... אז הנה זה מתחיל **************** כל דיסק 100 פחיות ********* COLDPLAY- PARACHUTES COLDPLAY - A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD BON JOVI - CROSSROAD BRUCE SPRINGSTEEN - GRATEST HITS GABRIELLE- DREAMS CAN COME TRUE - GREATEST HITS VOL 1 CRY OF THE CELTS הרגעם המרגשים של המוסיקה האירית FOREVER LOVE 8 אהבה לנצח 8 THE VERY BEST OF JOHN DENVER THE ROCKY STROY - פסקול של שירי הסרט רוקי THE ESSTIONAL LONARD COHEN- האוסף של לאונרד כהן - דיסק כפול LOVI'N YOU - אוסף שירי אהבה ARETHA FRANKLIN GREATEST HITS 1980-1994 פסקול של הסרט "עיר של מלאכים " - CITY OF ANGLES ( לא בעטיפה המקורית) - אבל דיסק מקורי. ABBA -LOVE STORIES DONALD FAIGEN - THE NIGHTFLY 9 וחצי שבועות של שכרון חושים - פסקול הסרט. דלתות מסתובבות - פסקול הסרט MOBY - EXTREME WAYS THE BEST OF THE CORRS FLEETWOOD MAC -RUMOURS ROXETTE THE BALLAD HITS K'S CHOICE -LIVE - מופע חי של K'S CHOICE דיסק כפול ******************************** ובעברית - כל דיסק ב 25 ש"ח... נאמר לי שבני נוער יראו הכי הרבה עניין.. אז קדימה להרים את הכפפה..:) או את הפחית !!1 עזרו לי לסיים את החוב ..

the1head

New member
לאחרונה ראיתי ת'אלבומים בטאוור

תבדקי בסניפים הגדולים של הרשת - עזריאלי/אופרה

דנטל

New member
ו- 25 פחיות זו בדיחה

בכלל, הדיל הזה לא קל. לרוב האנשים יותר קל להשיג 25 ש"ח מאשר 100 פחיות. כאילו, 100 פחיות? מי שלא מתעסק בלאסוף אותן, יקח לו ים בזמן לצבור 100 פחיות ורוב האנשים גם לא יתעסקו בלאכסן את זה. עכשיו, גם אם נתעלם מהעובדה שלאסוף 25 פחיות, למי שלא אוסף במילא, זה גם לא בדיוק קלי קלות, לתת בתמורתן דיסק זו ממש מכירה גרועה לבעל הדיסק כי הערך הוא 6.25 ש"ח. כשלי לא היה כסף את הדרך הלוך ושוב לעבודה - חצי שעה לכל כיוון - עשיתי ברגל ואספתי בעצמי פחיות ופשוט החזרתי אותן לסופר וקיבלתי את הכסף עליהן ועליו חייתי. חפצים מכרתי בככר דיזינגוף, אבל זה לא הכי משתלם שם כי אחרי העלות של השולחן והאוכל והשתיה (פשוט אי אפשר שלא לקנות שם אוכל ושתיה) יוצא שיושבים שם שעות ובקושי מרויחים משהו, אלא אם מדובר בחפצים ממש מענינים ושווי ערך והתמזל מזלך ומישהו קנה אותם ממך.

epitaph

New member
המלצה...

שווה לך לנסות בחנות "קצת אחרת", הייתי שם אתמול וראיתי כמה וכמה דיסקים של עוזי חיטמן, וזו חנות שידועה כאחת שמתעסקת גם עם דברים יחסית נדירים בהרבה תחומים, שווה בדיקה. החנות נמצאת בת"א, רחוב דיזנגוף 93, בחצר (בתוך הסימטה, חבויה קצת).

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (28)

תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. האזנה עריבה!

למעלה