דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (30)

דיסקים למכירה במצב מצוין! ../images/Emo13.gif

כל הדיסקים מקוריים במצב מצוין (עם עטיפות והכל) !!! אני מוכר כל דיסק במחיר זול מ-א-ד של 20 שח !! נא לפנות אליי במסר פרטי... 1.Madonna - Ray of light 2.Oasis - whats the story morning glory 3.Bjork - debut 4.Bjork - post 5.REM- monster 6.Michael jackson - Bad 7.westlife - coast from coast 8.George Michael - Older 9.George michael - patience חדש עדיין בניילון - 30 שח 10.Nirvana - unplugged 11.Nirvana - nevermind 12.setab - Everyway that I can (אירוויזיון 2003 ) 13.אריק איינשטיין - שתי גיטרות בס תופים 14.Aerosmith - get a grip 15.Nick cave - murder ballads 16.Kylie minogue - Fever 17.Beatles - Live at the bbc (דיסק כפול = 40 שח) 18.two unlimited -real thing 19.מושיק עפיה חלום מתוק 20.Dr. alban - look whos talking 21.Janet jackson - you want this 22.sting - if I ever lose my faith in you 23. שלמי ארצי - הסינגל אהבתיה

שחר1985

New member
למכירה...

Celine Dion - Live A Paris Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits - אלבום כפול - 50 ש"ח Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits The Spice Girls - Spice Various Artists - THE BEST OF 95 Various Artists - THE HITS ALBUM 1997 Various Artists - FRESH TWO כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים - 20 ש"ח מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה - 20 ש"ח רמי קלינשטיין - האוסף ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר - 20 ש"ח אהבה גדולה - ההופעה בוידיאו + חוברת תמונות + דיסק - שניים עם שלמה ארצי, חייך וחיי עם גידי גוב, רוקסן של סטינג, שרה ברחובות מההופעה ואני חיה לי מיום ליום מההופעה באריזה מיוחדת - 50 ש"ח פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני המקורי בוידיאו - 40 ש"ח ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים ב - DVD

da1boy

New member
מחפש את הדיסקים/תקליטים הבאים

אני מחפש את הדיסקים: 1.DR DRE-THE CHRONIC 2. SNOOP DOGGY DOGG-DOGGYSTYLE אני גם מחפש אותם על תקליט המחיר הוא תלוי במצב...

purple rain2

New member
../images/Emo136.gif (עדיין) מחפשת......

דיסקים של דיסקי צ'יקס הדיסק הראשון של נטלי אימברוליה - Left of the middle הדיסק של מארון 5- Songs about jane ואוספי להיטים של זמרים טובים וישנים כמו אלטון ג'ון, בריאן אדאמס, מייקל ג'קסון, ג'ורג' מייקל....

zoot30

New member
קונה תקליטים - כולל מוסיקה קלאסית

אספן פרטי ורציני ביותר מעונין לקנות תקליטים מכל הסוגים. אני קונה גם תקליטים של מוסיקה קלאסית עם עדיפות לאוספים גדולים ומושקעים הכוללים בעיקר תקליטים תוצרת חוץ במצב מצויין בלבד. משלם בנדיבות ובמזומן. ארז טלפון 052.2554630

בלאגנית

New member
הראשון יש לי אבל סורי זה לא למכירה

בקשר לדיסק השני - לא יודעת אם לזה הכוונה , אבל יש לי סנופ דוגי הלהיטים הגדולים, (זה עם הציור של כלב או משהו כזה על העטיפה) שאת זה אני כן מוכרת אם בא לך- דבר אתי במסרים

שחר1985

New member
כן, בעברית. כל הדברים שהצעתי הם די.

.. חדשים הם נמצאים אצלי פחות משנה

t i m1

New member
רוצה לקנות

היי הייתי רוצה לקנות ממך את נוורמיינד של נירוונה. הוא במצב טוב בכלל? רק תגיד איך כל העניין של הקניה? פנה אליי במייל [email protected]

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (30)

תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. האזנה עריבה!

למעלה