דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (31)

zonar

New member
אוספים מוזיקליים במחיר חיסול

האוספים הללו:L לאונרד כהן – 15 ₪ סופרטרמפ – 20 ₪ בלונדי – 12 ₪ סידני לאופר – 18 ₪ ביטלס אנתולוגיה ראשונה (2 דיסקים) 30 ₪ ביטלס אנתולוגיה שלישית (2 דיסקים) 30 ₪ לנון אוסף (double fantasy, milk & honey) 20 ₪ ביטלס – מבצעים אחרים – 5 ₪ ג'ו קוקר (4 דיסקים) 60 ₪ דייר סטרייטס – 15 ₪ מאדי ווטרס – 16 ₪ ואן מוריסון – 15 ₪ ראוול (כולל בולרו) 7 ₪ פיל קולינס – 15 ₪ קארטר (מכונת הסקס) – 12 ₪ בירדס – 10 ₪ יוקו אונו – 15 ₪ קארפנטרס – 20 ₪ לפנות ל [email protected] יש גם דיסקים אחרים אבל רובם ב 30 ש"ח (20 לניס פרייס)

TalKz

New member
חבר'ה, מה קורה פה? מעצבן אותי נורא

חבר'ה, מה קורה פה? מעצבן אותי נורא שאי אפשר להשיג דיסקים שהפסיקו ליצר. איפה אני קונה דיסקים הבאים? פורטרט, שרון חזיז, דפנה דקל, אדם, אטרף, כל אחד הוציא מהם לפחות שני דיסקים, ואולי בקושי יש דיסק אחד שמצאתי של כל אחד מהם! מה עושים? הייתי בתו השמיני בירושלים], ואין להם. כנ"ל טואור רקורדס וכו.

da1boy

New member
2 דברים:

1. תנסה ללכת לחנות הדיסקים שליד ביתך (רצוי חנות מרשת כמו TOWER או "צליל") ותבקש לעשות הזמנה של הדיסקים הספציפיים, ואז הם יביאו לך מהחברת תקליטים (רצוי ללכת לחנות ששיכת לרשת, כי נגיד ואין בחברת תקליטים, אז הם יביאו לך אולי מחנות אחרת שלהם) 2.לך ל"אוזן השלישית" בת"א או ל"חור בשחור" אולי תמצא שם יד שניה במצב טוב....

zonar

New member
דיסקים מקוריים בהחלט ורשימה של השאר

יתכנו הבדלים בין מחירי האוספים לבין המחירים ברשימה הזו. אמכור במחיר הנמוך מהשניים

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (31)

תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. האזנה עריבה ובהצלחה!

שחר1985

New member
למכירה

Celine Dion - Live A Paris Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits - אלבום כפול - 50 ש"ח Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits The Spice Girls - Spice Various Artists - THE BEST OF 95 Various Artists - THE HITS ALBUM 1997 Various Artists - FRESH TWO כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים - 20 ש"ח מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה - 20 ש"ח רמי קלינשטיין - האוסף ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר - 20 ש"ח אהבה גדולה - ההופעה בוידיאו + חוברת תמונות + דיסק - שניים עם שלמה ארצי, חייך וחיי עם גידי גוב, רוקסן של סטינג, שרה ברחובות מההופעה ואני חיה לי מיום ליום מההופעה באריזה מיוחדת - 50 ש"ח פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני המקורי בוידיאו - 40 ש"ח ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים ב - DVD מי שמעוניין מוזמן לפנות לכתובת הבאה [email protected]

למעלה