דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (32)

ahimeir17

New member
3 דיסקים בזול--ראפ

2pac - me against the world - 30 eminem - the eminem show - 30 ja rule - the last tamptation - 30 הכל מקורי וכמעט לא משומש.. פרטים ב [email protected]

DJ JuVi

New member
מחפש- דיסקים: סינגלים ואלבומים

מחפש לקנות: אלבומים: דפנה דקל- דפנה דקל אתניקס- אתה האלבום של סער בדישי האלבומים של סילברדון (לא "דברו") כל אלבום שקשור בהיפ הופ ישראלי או מוזיקה שחורה בעברית סינגלים: כל דבר שקשור במוזיקה שחורה בעברית, כולל סילברדון, שב"ק ס', Human Beatbox, איז-הופ וכו' וכו' וכו', מכל השנים. אנא ליצור קשר באי מייל- [email protected] או באייסיקיו 78440155 או במסרים האישיים. תודה נדב

linkin17

New member
למכירה!!!

למכירה:כל האלבומים של בריטני ספירס כולל סינגלים וסינגלים רמיקסים (אופס עשיתי את זה שוב...,סטרונגר) כולל ספרים שלה קררוסרודס,מלב אל לב ומתנת אם. אלבום: 40-50 סינגל:20 ספר:30 302567143

מוצרט..

New member
למכירה

אני מעוניין למכור את הדיסקים הבאים: "Daybreaker" Beth Orton "The Score" Fugees "The trouble with being myself" Macy Gray "Softly with this songs" Roberta Flack "The Globe Sessions" Sheryl Crow "Shaman" Santana "Love & Life" Mary J. Blige "Companion" Patricia Barber "What's Going On" Marvin Gaye "Southern Hummingbird" Tweet כולם מקוריים ובמצב מעולה

bellvel

New member
מישהו מעוניין בתקליטים הבאים?

1) Mozart – eine kleine nachtmusik 2) 16 number one country hits 3) pussycat – mississippi 4) “western” – franck pourcel 5) ottawan 2 6) ballet favorites 7) surprise party – succes 8) camouflage – rufus with chaka khan 9) ravel:bolero mussorgsky-ravel:tableaux dune exposition 10) the magnificent westerens – alan tew orchestra 11) choeurs et orchestre de larmee sovietique 12) james last – biscaya 13) trini lopez – at pj’s (live) 14) ottwawan 15) light classics – boston pops/fiedler 16) babylom (אוסף) 17) Richard cayderman 18) Paul mauriat – vole vole farandole 19) John philip sousa – band music of the world 20) A festival of marches the philadelphia orchestra eugene ormandy נא לפנות לאי סיק יו - 40583429

SwitchMan

New member
מחפש תקליטים של Queen

כל תקליט שלהם, שעובד ובמצב טוב+ כולל עטיפה למי שיש, במסרים..

שלום../images/Emo13.gif

אני מחפשת תקליטים (לא דיסקים) משומשים של משינה, גם סינגלים זה מצויין, רצוי בפחות מ50 ש"ח (כי זה המחיר בחנות...). למי שיש ומוכן למכור- בבקשה שלחו לי מסר לשם המשתמש "דוקטור קלינית" (לא לניק שפה), או אימייל [email protected] או לאייסיקיו 148214781. תודה רבה רבהההה

tishbiman

New member
שלום, אני מחפש לקנות את...

הדיסק האוסף של מדונה The Immaculate Colection. חדש/משומש, לא משנה... צרו קשר קודם כל פה או במסרים. :)

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (32)

תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. האזנה עריבה ובהצלחה!

שחר1985

New member
למכירה...

Celine Dion - Live A Paris Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits - אלבום כפול - 50 ש"ח Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits The Spice Girls - Spice Various Artists - THE BEST OF 95 Various Artists - THE HITS ALBUM 1997 Various Artists - FRESH TWO כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים - 20 ש"ח מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה - 20 ש"ח רמי קלינשטיין - האוסף ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר - 20 ש"ח אהבה גדולה - ההופעה בוידיאו + חוברת תמונות + דיסק - שניים עם שלמה ארצי, חייך וחיי עם גידי גוב, רוקסן של סטינג, שרה ברחובות מההופעה ואני חיה לי מיום ליום מההופעה באריזה מיוחדת - 50 ש"ח פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני המקורי בוידיאו - 40 ש"ח ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים ב - DVD

שחר1985

New member
למכירה...

Celine Dion - Live A Paris Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits - אלבום כפול - 50 ש"ח Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits The Spice Girls - Spice Various Artists - THE BEST OF 95 Various Artists - THE HITS ALBUM 1997 Various Artists - FRESH TWO כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים - 20 ש"ח מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה - 20 ש"ח רמי קלינשטיין - האוסף ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר - 20 ש"ח אהבה גדולה - ההופעה בוידיאו + חוברת תמונות + דיסק - שניים עם שלמה ארצי, חייך וחיי עם גידי גוב, רוקסן של סטינג, שרה ברחובות מההופעה ואני חיה לי מיום ליום מההופעה באריזה מיוחדת - 50 ש"ח פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני המקורי בוידיאו - 40 ש"ח ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים ב - DVD

dean a

New member
מחפש נואשות: Roy Buchanan

Second Album, That's Waht I'm Here For, Live Stock, וכדומה. עדיף דיסקים, אבל גם תקליטים טוב.

o a k y

New member
Rush - Parmanent Waves

הי לכולם
אני מחפש את הCD של להקת RUSH, Parmanent Waves (ראו תמונה) למישהו יש אותו? מישהו מוכר אותו? אשמח לדעת.. אפשר ליצור איתי קשר דרך המסרים, או דרך האייסיקיו: 317627813.

o a k y

New member
אם אין את הדיסק הזה.. אז..

גם vapor trails ן-presto עומדים על הפרק

למעלה