דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (35)

crazyboy5

New member
מחפש את:

האלבום של ציק קוראה- THE MAD HATTER יד שניה ושיהיה במצב מצויין... אם למישהו יש נא לשלוח לי מסר...

leonchik

New member
שאלה

האם מישהו מכיר חנות שקונה דיסקים יד שניה ונותנת מזומן ולא זיכוי?

ofekkehila

New member
מחפש.

מחפש דיסקים יד שנייה: camel- the snow goose king crimson- in the cort דיסקים של סטיבי ריי ווהן, מייקל בלומפילד, אולמן ברודרס, רוי ביוכנן בבקשה רק דיסקים של אולפן ולא אוספים santana-santana the byrds- ballad of easy rider elp-tarkus יום טוב.

בישולי11

New member
הנרקוד

נהניתי מהסרט הנרקוד ומעונין בדיסק של המוסיקה מהסרט האם יש דבר כזה ואיפה תודה מראש

hadasa81

New member
למכירה הדיסק החדש של קיילי מינוג

מישהו רוצה אולי את הדיסק של קיילי מינוג? זכיתי בו ברדיו הוא חדש לגמרי,וגם בלוח שנה שלה...

sixkiller2003

New member
לא חבל אבל?

חנות יד שניה משלמת נגד זיכוי נגיד מזומן אבל מחיר מאוד מאוד נמוך פרסם את הרשימה שלך כאן..

leonchik

New member
EW

Stevie Wonder – A Greatest Hits Collection Garbage – Version 2.0 Garbage – Beautiful Garbage Vangelis – 1492 Sash! – It's My Life Diana – Princess Of Wales – Tribute (Collection Of Songs) Dancing 90's 90's Eurodance Hitman Gold The Best Of Mtv 98 – Vol. 6 The Best Hits – European Collection Alanis Morissette – Jagged Little Pill The Corrs – In Blue Natalie Imbruglia – Left Of The Middle LeAnn Rimes – I Need You Corona – The Rhythm Of The Night No Doubt – Tragic Kingdom Bomfunc MC's – In Stereo Crash Test Dummies – God Shuffled His Feet Cappella – U Got To Know Madonna – Ray Of Light Carpenters – Their Greatest Hits Britney Spears – Baby One More Time Britney Spears – Oops!...I Did It Again Britney Spears – Crossroads Britney Spears – In The Zone TLC – CrazySexyCool TLC – FanMail Destiny's Child – The Writing's On The Wall Destiny's Child – Survivor Natalia Oreiro - Natalia Oreiro Natalia Oreiro – Tu Veneno Natalia Oreiro – Turmalina Boyzone – Said And Done Boyzone – A Different Beat Boyzone – Where We Belong Michael Learns To Rock – Colours Michael Learns To Rock – Played On Pepper Michael Learns To Rock – Nothing To Lose Coyote Ugly – Sountrack The Drifters – Legends Golden Sixties 60's - SuperGroups Network Hits VII Culture Beat – Inside Out E-Rotic – Sex Affairs זהבה בן – מלך אמיתי זהבה בן – בתוך הלב זוהר – שירים מהסרט בביצוע המקורי זוהר ארגוב – כך עוברים חיי שלומי שבת – חברים השרוף – ושהאש תמשיך לבעור... השרוף – הדמעות של היום הן הדבש של מחר דויד ברוזה – זה הכל או כלום אלון אולארצ'יק – 1. אלון אולארצ'יק , 2. שעשועי כאילו ירמי קפלן – בוקר טוב סטלה מאריס – השער נפתח אבטיפוס – מה החזאי מבין אבטיפוס – איך עושים מים ליאור נרקיס – תפילת חיי ליאור נרקיס – את הוא הכוכב ליאור נרקיס – סימנים ליאור נרקיס – חי לאהבה ליאור נרקיס – רק איתך ליאור נרקיס – זה מהלב ליאור נרקיס - מילים לאהבה לידור יוספי – ילד אתה עולם לידור יוספי – ראש בראש לידור יוספי – הכל הפוך לידור יוספי – מרגיש כחול לידור יוספי – "ההופעה"

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (35)

(מישהו שם לב שדילגתי על 34?) תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. בהצלחה!

dragonfly16

New member
Evanescence

מחפשת את הדיסק האחרון שלהם. יש לך? מכיר משהו שמוכר או מחליף? שלח לי מסר!

מחפש אלונה דניאל

אני מחפש את הדיסקים של אלונה דניאל ("מסיבה במרתף הארמון" / "זאבים")

One Echoe

New member
דיסק להחלפה../images/Emo163.gif

אורפנד לנד-מבול. הדיסק במצב חדש, בקושי שמעתי אותו! מצורף לי עוד דיסק בונוס של הופעה אקוסטית(שאין בכל דיסק). אני לא מעוניין בכסף...אני רוצה להחליף עם מישהו. עדיפות ל: פורקיופיין טרי-סטופיד דרים. או לכל אלבום של פינק פלויד\לד זפלין. אפשר לשלוח לי במסרים הודעות

One Echoe

New member
אגב...

למי שיש את סטופיד דרים והוא רוצה כסף. אז אני גם מוכן לשלם על הדיסק הזה אני מחפש אותו בנרות תודה

NaTaLiiiii

New member
לאידת אם אני יוכל לעזור אבל

בקשר לפורקיופיין לך לחנות ההיא בדיזינגוף סנטר יש שם ה-כ-ל בממש קצת כסף... האמת גם אני התכונתי לקנות דיסק שלהם אגב למה אתה רוצה למכור את מבול של אורפנד אני דווקא מעונינת לקנות אותו(אולי לא בזמן הקרוב) אבל אין מצב שאני מחליפה עם הלד זפלין ופינק פלויד שלי:)

jarvis

New member
דיסקים למכירה ב-15 ש"ח לדיסק

אני מעוניינת למכור את הדיסקים האלה ב-15 ש"ח לדיסק, במסירה אישית באזור תל אביב/גבעתיים/רמת גן. כל הדיסקים במצב מצוין :) Pet Shop Boys - Nightlife Pet Shop Boys - Very Cure - Dressing Up for a Day Out - live Suede - Head Music Alanis Morissete - Supposed Former Infatuation Junkie Alanis Morissete - Something to Share -live The Divine Comedy - A Secret History The Lightning Seeds - Tilt The Coral - Skeleton Key EP William Orbit - Pieces in a Modern Style

למעלה