דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (36)

מחפשת..

האם קיים דיסק של השירים,שהופיעו במעודדות צמודות הראשון? "היי מיקי"..וכו'..

brutalpolka

New member
דיסקים למכירה/טרייד

***רוק ומטאל*** Pantera-Cowboys from hell Rancid - Indestructible Greenday – Nimrod Crowbar – Broken glass (חדש באריזה) Alice In Chains-Greatest Hits Alice in Chains-Unplugged P.O.D.-The fundamental elements of southtown P.O.D- Alive Faith no more- King for a day fool for a life time Ministry-Ministry Ministry-Greatest hits Judas Priest - Jugulator Anthrax - Sound of White Noise Anthrax – LIVE the island years Sepultura – Arise Dream theater – once in a live time (2cd) Dead Youth – Writhing AC / DC punk rock TRIBUTE Live - Throwing Copper The white stripes – White blood cells The smashing pumpkins – Adore Blink 182 – Enema of the state (עטיפה חיצונית אבדה) Sting – Brand new day Elvis Presly – 20 golden hits Biohazard – Uncivilization Biohazard- urban decipline Even more dazed and confused soundtrack (Alice Cooper, ZZ Top, Peter Frampton) Blind Melon-Soup Ugly kid Joe-Menace to Sobriety Stone Temple Pilots-Core (העטיפה החיצונית אבדה) Joe Satriani-Crystal Planet Testify-Ballroom killer/the Blitzkrieg mixes (העטיפה החיצונית אבדה) Spinal Tap- Break like the wind SkidRow-40 seasons, the best of SkidRow Trainspotting soundtrack Megadeth – so far so good… so what! Megadeth – youthanasia Lost Highway Soundtrack (Trent Reznor, The Smashing Pumpkins, Marilyn Manson, Rammstein) Metallica-Master of Puppets Nirvana- Nevermind Mercyfull Fate – into the unknown (דיג'יפאק! עדיין באריזה הקורית) Santana- Supernatural The Shadows – Greatest hits Jimi Hendrix Experience- Electric ladyland (דיסק דפוק...) BRUTAL POLKA- A TRIBUTE TO MAINSTREAM (תכלס, זאת הלהקה שלי, אבל יש לי עוד דיסקים למי שרוצה) ***תקליטים*** ELTON JOHN - DON'T SHOOT ME I'M ONLY THE PIANO PLAYER Village People- YMCA/ ***קלטות*** (לא מעוניין בקלטות אחרות כטרייד, לכן כסף או טרייד על דיסקים אחרים, בכל אופן, כל ה3 ב30 שקל) SOUNDGARDEN- superunknown GUNS AND ROSES- use your illusion 1 WAYNE's WORLD 2 soundtrack (Robert Planet, Aerosmith) ***דיסקים שלא זכור לי כיצד הגיעו אליי*** מחירים מיוחדים לרובם!!!)) Warren G- Take a look over your shoulder (reality) Hip Hop Hooray 3 )אוסף( NOW 9 (חדש עדיין בעטיפה) SUPERSTAR DJ- אוסף רימיקסים של דיג'י טייסטו (חדש עדיין בעטיפה) CHRISTINA AGUILERA DVD- my reflection (סגור בעטיפה, חדש דנדש) אייל גולן – הסתכלי אליי אייל גולן – חייל של אהבה ירמי קפלן- הזמן האבוד (חדש ועדיין בעטיפה) שירי סלסה וטלנובלות- דורון מזר (ארוז, בחיי שלא פתחתי אותו!) _______________________________________________ הדיסיקים למכירה או לטרייד טרייד- בעבור כל מיני דברים הכל מהביטלס ועד נאזום מכירה- עלות שונה מדיסק לדיסק, עם הנחה למי שירכוש כמות שאלות וחידות היגיון לפרטי או לאיסיקיו 310016350

שחר1985

New member
למכירה...

Celine Dion - Live A Paris Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits - אלבום כפול - 50 ש"ח Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits The Spice Girls - Spice Various Artists - THE BEST OF 95 Various Artists - THE HITS ALBUM 1997 Various Artists - FRESH TWO כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים - 20 ש"ח מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה - 20 ש"ח רמי קלינשטיין - האוסף ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר - 20 ש"ח אהבה גדולה - ההופעה בוידיאו + חוברת תמונות + דיסק - שניים עם שלמה ארצי, חייך וחיי עם גידי גוב, רוקסן של סטינג, שרה ברחובות מההופעה ואני חיה לי מיום ליום מההופעה באריזה מיוחדת - 50 ש"ח פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני המקורי בוידיאו - 40 ש"ח ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים ב - DVD * כל המוצרים ב 30 ש"ח מלבד אלה שרשום עליהם מחיר

TalKz

New member
מחפש דיסקים של הזמרת Mietta

האיטלקית... מייטה........... (אפשר גם MP3, מכיוון שכבר שנים לא מייצרים את הדיסקים שלה!)

Nיה

New member
מי מכיר ומי יודע על תקליט של "האחים

והאחיות" - בהם הם שרו משירי החיפושיות ? איך קוראים לתקליט, מתי הוא יצא, ובעיקר - איפה אפשר להשיג אותו...

omrinem

New member
מכירה דיסקים של מוזיקה שחורה

הכל ב150 WU TANG THE W מיק למקס 2 הסאונדטרק של קיץ אחד של סוטול DA LA SOUL AOI BINIX ואני מירושלים

trilliane

Well-known member
מנהל
מחפשת DVD של בת הים הקטנה בעברית

כן, אני יודעת שזה DVD ולא דיסק או ספר, אבל אני ממש חושקת בו ואין למכירה... (לא מעוניינת בקלטת וידאו). 'בת הים הקטנה' הראשון והמקורי של דיסני, בגירסה שיש בה גם את הדיבוב לעברית. אם למישהו יש ומעוניין למכור - תבוא עליו הברכה. אפשר ליצור איתי קשר בדואל (עדיף) או במסר.

מחפשת את הדיסקים הבאים:

טווס הזהב - שם טוב לוי קווים - כספי, רכטר, ידוב, וצ'רצ'יל אשה אבטיח - חווה אלברשטיין (לא מתוך האוסף הנוכחי, אלא הדיסק המקורי)

עוז מ

New member
אין חיה כזו

למרות שהאחים והאחיות הם הלהקה הישראלית שהקליטה הכי הרבה אלבומים. עוז

Nיה

New member
אז מי כן הקליט ?

אני יודעת בוודאות שהיה לי תקליט של להקה, ששרה את שירי החיפושיות בעברית. תקליט לילדים. כל השני חשבתי שמודבר באחים והאחיות. אם לא הם, מי כן ?

עוז מ

New member
לדעתי אין תקליט כזה

אבל אם מדובר בתקליט לילדים אזי בתקליטי תוכנית הילדים "ריצ'רץ'" היו שיר אחד או שניים של החיפושיות. עוז

מה זאת אומרת אין? בודאי שיש

קלטת ירוקה , עם שירי החיפושיות בעברית שתרגם גידי קורן ושרים חברי הלהקה. אני לא בבית כרגע אבל מבטיחה להכניס לכאן את העטיפה הסרוקה בהקדם. גידי קורן עשה את מה שעשו אחר כך בממה מיה עם שירי אבבא. בנה סיפור על חיפושיות זבל שמתכוננות לפסטיבל, להופעה. ושילב בצורה נפלאה את התרגומים שלו לשירי ארבעת המופלאים החיפושיות.

Nיה

New member
יאאאאאאאאאא, איזה יופי -

כצפוי, בתור רכוש של ילדים קטנים, כל מה שהיה לי היתה הקסטה עצמה. היא אפילו נאכלה ע"י טייפ, אז סוף הצד הראשון (ותחילת השני) היה קטוע. יש לי יום הולדת בשבת, ואני הולכת "לרמוז" לאחי הגדול מה אני רוצה ליום הולדת... המון המון תודה.

עוז מ

New member
מתנצל - ויש ומצאתי

בזכות הדודה, ערכתי חיפוש יסודי ויש תקליט, דרך אגב קיבלתי פעם מיואב קוטנר רשימה של שירי חיפושיות בעברית האחים והאחיות לא מוזכרים. עוז

Nיה

New member
ואולי במקרה אתה יודע איפה אפשר

להשיג את התקליט ? ממש מתגעגעת לשירים שם.. אח - זו היתה ילדות טובה...

עוז מ

New member
מאיר תקליטים

טוען כי התקליט מופיע לעיתים בחנויות יד-שניה ומהיכרות אישית שלי עם מאיר אז ניתן לסמוך עליו נסי ב"חור בשחור" או ב"אוף דה רקורד" בת"א. עוז

אתנה34

New member
אצלי בתקליטיה.....יש בו 7 שירים

מתורגמים צד 1 אובלדי (ודרך אגב גם לאריק איינשטיין יש גירסא משלו לשיר......שונה מהמקור אבל חביבה) חיפושיות זבל כל כך נעים חזרה כללית צד 2 עולם הזמר אם לעגתם לי טעם של עוד

למעלה