דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (39)

מחפש וינילים/דיסקים פונץ'/בבליקי

האלבום הראשון של פונץ' ו/או השני שלהם ו/או סינגלים מאלבומים אלה, ו/או סינגלים מ"אלבום המצעדים" של יוסי בבליקי תודה!

שחר1985

New member
למכירה...

Celine Dion - Live A Paris Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits - אלבום כפול Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits The Spice Girls - Spice Various Artists - THE BEST OF 95 Various Artists - THE HITS ALBUM 1997 Various Artists - FRESH TWO כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה רמי קלינשטיין - האוסף ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר אהבה גדולה - ההופעה בוידיאו + חוברת תמונות + דיסק - שניים עם שלמה ארצי, חייך וחיי עם גידי גוב, רוקסן של סטינג, שרה ברחובות מההופעה ואני חיה לי מיום ליום מההופעה באריזה מיוחדת פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני המקורי בוידיאו ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים ב - DVD

sixkiller2003

New member
למכירה..

eels - beautiful freak caravan - the show of our lives muddy waters - blues collection Lynyrd skynyrd - a retrospective manic street preachers - this is my truth tell me yours

purple rain2

New member
סיכוי גדול מאוד שיש לי.

מחפש דיסק ספציפי שלהם?

purple rain2

New member
אוי אוי אני טיפשה../images/Emo163.gif

אין לי דיסק שלהם, התבלבלתי עם puddle of mudd
סורי

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (39)

שרשור נוסף יוצא לדרך. תקליטים או דיסקים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. שלום!

Kettercat

New member
מחפשת...

במחיר נמוך מאוד (חיילת עם הוצאות, מה אני אגיד לכם?
) או להחלפה עם שטויות מהאתר שלי: רוקפור (לא משנה מה) משינה - האוסף איפה הילד - האוסף תודה מראש
נא לפנות במסרים.

purple rain2

New member
יש לי אוסף כפול של משינה

אבל אני לא יודעת אם זה מה שאת מתכוונת אליו... שלי הוא הקלטה חיה מתוך הופעת הפרידה מ-1995

arie86

New member
"ימים יפים" של גילי נתנאל

הילד מהאירוויזיון. מחפש את האלבום בנרות, אם למישהו יש - אשמח אם יצור איתי קשר.

ofekkehila

New member
מחפש יד שנייה

דיסקים של ניל יאנג: harvest after the gold rush את הדיסק הראשון של ה-BYRDS את הבוטלג של האולמן ברודרס מפילמור איסט יום טוב.

למעלה