דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (47)

klaymen1983

New member
GUSH DANCE CLUB

סידרה של דיסקים משנות התשעים שהוציאה חברת הד ארצי ו IMP DANCE מחפש את הדיסק השני בסידרה בעיקר.

מורן1978

New member
למכירה אוסף קלאסי נדיר

למכירה אוסף תקליטים קלאסי נדיר ומיוחד. תקליטים שמורים כחדשים במצב מעולה כל המעוניין ייצור קשר כאן בפורום תודה

שאלונת

אני מחפשת בטחורים את הדיסק "מוזיקה מהסרטים"... שמעתי שיש כמה דיסקים עם השם הזה... אבל שאמח לכל פיסת מידע! עוד שיר שאני מחפשת, אולי אפילו הוא בדיסק הזה מי יודע, שיר מסרט צרפתי ישן שהגיבור בו הוא השחקן בילמנדו... טוב לא יותר מדי פרטים הא? מי שבכל זאת יכול לעזור לי ממש אודה לו! קייטי.

דיסקים מקוריים במצב מצוין בזול!../images/Emo13.gif

אהלן אנשושים ואנשושיות יקרים ! כל הדיסקים מקוריים במצב מצוין (עם עטיפות מילים והכל) !!! אני מוכר כל דיסק במחיר זול מ-א-ד של 20 שח !! נא לפנות אליי במסר פרטי... 1.Madonna - Ray of light 2.נמכר 3.נמכר 4.נמכר 5.REM- monster 6.Michael jackson - Bad 7.westlife - coast from coast 8.George Michael - Older 9.George michael - patience חדש עדיין בניילון - 30 שח 10.Nirvana - unplugged 11.Nirvana - nevermind 12.setab - Everyway that I can (אירוויזיון 2003 ) 13.אריק איינשטיין - שתי גיטרות בס תופים 14. נמכר. 15.Nick cave - murder ballads 16.Kylie minogue - Fever 17.Beatles - Live at the bbc (דיסק כפול = 40 שח) 18.two unlimited -real thing 19.מושיק עפיה חלום מתוק 20.Dr. alban - look whos talking 21.Janet jackson - you want this 22.sting - if I ever lose my faith in you 23. שלמי ארצי - הסינגל אהבתיה בתמורה אני גם יכול לקבל סינגלים של קיילי מינוג/דנה אינטרנשיונל ירדנה ארזי/עפרה חזה

YanKiz19

New member
דנה אינטרנשיונל / קיילי מינוג

מעוניין בסינגלים / תקליטים מכל התקופות של דנה אינטרנשיונל וקיילי מינוג

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (47)

דיסקים, רבותי, דיסקים. או תקליטים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. שלום!

orez277

New member
מחפש דיסק של מזמורים בודהיסטים

אם משהוא במקרה מכיר משהוא שיש לו דיסק של מזמורים בודהיטים אני אשמח לדעת על זה. תודה אורן

H A N N I B A L

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifתקליטים תקליטים../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

מחפש תקליטים במצב טוב (רצוי תוצרת חוץ) של מוסיקה אתנית,רוק וכו´ לדוגמא: דפש מוד,פינק פלויד רצוי החומה,זקיר חוסין וכו´ . אפשר לשלוח לי מסר או באימייל [email protected] הצעות יתקבלו בברכה.

hagitba

New member
נוער שוליים- עושה לך את זה

האם למשהו יש את הדיסק השלישי של נוער שוליים? אשמח לרכוש אותו ובנוסף מחפשת את הספר הישן "קרושה" שעוסק בסריגה במסרגה אחת. תודה מראש המייל שלי: [email protected]

שחר1985

New member
למכירה...

דיסקים: elena gadel - es por ti - סינגל david bisbal - corazon latino laura pausini - from the inside Celine Dion: Live A Paris Celine Dion - 1992 The Colour Of My Love Falling Into You Let's Talk About Love A New Day Has Come One Heart Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits - אלבום כפול Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits The Spice Girls - Spice Various Artists - the best of 95 Various Artists - the hits album 1997 Various Artists - fresh two כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה רמי קלינשטיין - האוסף ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר וידיאו: אהבה גדולה - ההופעה + חוברת תמונות + דיסק - שניים עם שלמה ארצי, חייך וחיי עם גידי גוב, רוקסן של סטינג, שרה ברחובות מההופעה ואני חיה לי מיום ליום מההופעה באריזה מיוחדת פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני המקורי בדיבוב עברי DVD: ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים ב - DVD Celine Dion - The Colour Of My Love Concert - הופעה מ1995

דיסקים, והרבה..

למכירה/החלפה - Grunge- alice in chaines- facelift alice in chaines- dirt tool - undertow tool - aenima pearl jam - yeild (digi) nirvana - unplugged smashing pumpkins- siamese dream bush-sixteen stone die monster die - withdrawl method (female vocal) seven marry three - american standard Other- jimmy page and robert plant- no quarter Calla - scavengers pink floyd - obscured by clouds pink floyd - meddle pink floyd - saucerful of secrets pink floyd - ummagumma studio album counting crows-this desert life gene-revelation red hot chille pepers - one hot minute r.e.m - out of time dire straits - communique fifth element soundtrack talk talk - the color of spring duran duran-arena ride-tarantula (shoegaze/brit) dire straits - making movies dire straits - brothers in arms dire straits - love over gold dire straits - communique the doors best of 2cd Prog.- dream theater-images and words Jazz weather report - the collection weather report - mr. gone weather report - heavy weather bill frisell - rambler steps ahead - n.y.c. Guitar steve vai-sex&religion joe satariani- flying in a blue dream gary moore - still got the blues eric clepton - RUSH Metal- mithotyn - king of the distant forest abigor - supreme immortal art burning inside - the eve of the entities metallica - kill'em all death angle -act III

צהובה18

New member
מישו יודע איפה אפשר להשיג/לקנות

את הדיסקים "dreamland"? זה מוזיקת טראנס/האוס או איך שלא תקראו לזה... תודה מראש.

oferhv

New member
יש עזרה

אני ממליץ על האתרים הבאים: www.ebay.com או www.gemm.com בהצלחה :)

oferhv

New member
יש עזרה

אני ממליץ על האתרים הבאים: www.ebay.com או www.gemm.com בהצלחה :)

hadasa81

New member
מחפשת את הדיסקים הבאים:

מחפשת את הדיסקים הבאים: moloko-ststues smashing pumpkins-siamease dreams artificial joy club-melt החברים של נטשה-החברים של נטשה לקנות או להחליף{יש לי הרבה דיסקים שאני יכולה להציע בתמורה}

למעלה