דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (50)

myrose

New member
משימה קשה

לפני המון שנים הופיע תקליט של שירי ילהים (ויניל 10 אינץ) בביצוע אסתר רייכשטאט (לימים: אסתר עופרים). האם מישהו יודע על דבר התקליט, בצורתו המקורית או בכל פורמאט אחר, והיכן אפשר להאזין לו? תודה מראש

SoniCBooM

New member
מוזיקה מהמחזה "מלכת אמבטיה"

היכן ניתן (או ממי) לקנות את תקליט פסקול המחזה של חנוך לוין "מלכת אמבטיה"? תודה

Hpeople

New member
עברי לידר "זה לא אותו דבר" - חדש!!

האלבום החדש של עברי לידר למכירה!! כמה אתם מוכנים לשלם?? (כמובן בגבול הטעם הטוב :) ) שילחו לי הצעות לכתובת [email protected] ואשמח לחזור אליכם. האלבום הוא המהדורה הרגילה, ללא ה Fight. מקורי (כמובן..) וסגור (ממש חדש, כמו בחנות!!!!) האלבום לא נפתח אפילו........ שווה ביותר!!!!

shokroun

New member
מחפש את הדיסק אלברט עמר "שקוף"

וגם את כיכר החלומות של שם טוב לוי, והדגיסבק של צבי בומס מ1989"מקומות אחרים. ערן, לא בשבת 0545985014

למכירה (לאספנים בלבד !)

תקליט תמונה של הסינגל IM NIN'ALU של עפרה חזה משנת 1988 זהו תקליט נדיר ומיוחד במינו שייצא בגרמניה עם שתי מיקסים ללהיט הגדול של עפרה חזה ז"ל IM NIN'ALU התקליט במצב טוב מנגן על מהירות 45 משתי הצדדים המחיר הוא מחיר לאספנים מדובר פה בתקליט נדיר מאוד שלא ייצא בארץ אלא רק בחו"ל כל המעוניין מוזמן להשאיר הודעה ! מצורפת תמונה של התקליט בצד->

^hunter^

New member
יש כאן אנשים עם תקליטי רוק

שהיו רוצים להחליף או לשמוע ביחד?

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (50)

דיסקים, רבותי, דיסקים. או תקליטים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. שלום!

duchamp

New member
מכירת חיסול:דיסקים איכותיים בגרושים

הדיסקים הנ"ל חדשים ואני מוכר כל שלישיה ב-100 ש"ח. אפשר להתקשר בכל שעה ל- 294322 0546 (אני תושב ת"א). רשימת הדיסקים: פ'אנק: Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy The Brand New Heavies - Shelter רוק: The Beach Boys - 20 Golden Greats David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street ג'אז-האוס : St.Germain - Boulevard St.Germain - Tourist דאב/רגאיי/ג'אנגל: Acid Dubs - Acid Jazz Meets Street Dub (Bob Marley - in Memorium (collection אלטרנטיבי: Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Beck - Odelay Jane's Addiction - Live היפ-הופ: The Roots - Things Fall Apart Fugees - The Score Beastie Boys - Ill Communication קלאסי: Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert

G i L e L

New member
דיסקים ותקליטים למכירה

דיסקים: 1. britney spears - …baby one more time 2. boyzone - where we belong 3. שחר - שחר - אלבום בכורה לסולן היי-פייב לשעבר 4. BRAVO - 16 hits, vol. 1 - אוסף להיטים ישן הכולל את RUN DMC, נטלי אימברוליה, פייב, ג'נט ג'קסון ועוד רבים. 5. The Wash – פסקול הסרט עם שירים של דר. דרה, סנופ דוג, די12, אקזיביט, באבא ספארקס ועוד... 6. Jay-Z - The Blueprint 7. TOO $HORT - Can't stay away 8. Men In Black - the album - עם שירים של וויל סמית', סנופ דוג, אלישיה קיז, נאז, דסטניז צ'יילד ועוד... 9. DMX - The great depression 10. Ja Rule - Pain Is Love 11. Dr. DRE - 2001 12. Soundtrack - South Park - bigger, longer & uncut 13. מסיקה - מציאות מדומה. תקליטים: 1. סקסטה – הכל זהב 2. עפרה חזה – שירי מולדת 3. הכל עובר חביבי – דור האספרסו 4. יהורם גאון – אמצע הדרך (בפרדס ליד השוקת) 5. יהורם גאון – להיטי זהב 6. הגבעטרון – שירים יפים 7. הגבעטרון – לכל אדם יש שיר 8. הגבעטרון – גוונים 9. הגבעטרון – מקול הלב 10. אנחנו לא נפסיק לשיר (אוסף הכולל את מייק בורשטיין, אילנית, שלמה ארצי, אופירה גלוסקא ועוד...) 11. מבחר שירי להקות צה"ל – ליום העצמאות תשל"א 12. להיטי נוסטלגיה בשרשרת (אוסף רצועות ברצף הכולל להיטים איטלקיים, ספרדים, ריקודי שנות ה70, טוויסט, רוק'נ'רול ודיסקו סמבה. כל אחד מהנושאים ברצועה נפרדת הכוללת את כל השירים בתוכה) 13. BELFAST – אוסף להיטים ישנים תקליטי ילדים: 1. סיפורי אנדרסן – תסכיתים ופזמונים מאת רות כסלו. מוסיקה מאת דרורה חבקין. 2. הצברים שלנו – 53 שירי ילדים 3. 100 שירים ראשונים (שני תקליטים) 4. דירה להשכיר – סיפורים ושירים מאת לאה גולדברג. משתתפים: חיים יבין, מיקי קם, חנה לסלאו, ראובן שפר וחנה בן ארי. כמו כן, אם תהיה התעניינות, אני אוכל להשיג את התקליטים: צ'יטי צ'יטי בנג בנג – קריינות מאת חיים יבין, ואת תקליט שירי ההצגה המקורית עוץ לי גוץ לי. קיימת אפשרות להחלפה בעד דיסקים ותקליטי פרוג רוק ו/או רוק ישן/ישראלי. מסירה ידנית באיזור השרון (הוד השרון-כפ"ס). ניתן ליצור קשר: באייסיקיו #126965048 במייל [email protected]

A v i s h y 1 7

New member
מחפש שני תקליטים של עפרה חזה

אני מחפש שני תקליטים של עפרה חזה 1. אלבום הזהב זה תקליט כפול שייצא ב87' 2. את האלבום שירי תימן שייצא ב84'

YanKiz19

New member
דנה אינטרנשיונל / קיילי מינוג

מעוניין בסינגלים של דנה איטרנשיונל וקיילי מינוג מכל התקופות!

oferhv

New member
יש לי על קלטת מקורית

הוצאה מחודשת משנת 1990 "התקליט". 11 שירים. אם אתה מעוניין בקופי עם תמונה אשמח לעזור. צור קשר ל: [email protected]

למעלה