דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (52)

• פותח הנושא elr
  • פורסם בתאריך

elr

New member
דיסקים עבריים למכירה

דיסקים עבריים למכירה מעוניין למכור את כל הדיסקים הבאים בעיסקת חבילה.סה"כ 12 דיסקים 280שח. הצעות להעביר לאי מייל[email protected] ברי סחרוב-סימנים של חולשה. דויד ברוזה-נשיקה גנובה -לקט ראשון מאיר בנאי-....וביניהם אורי בנאי-פרפרים אביתר בנאי-אביתר בנאי תיסלם-נגנו עכשיו עברי לידר-מלטף ומשקר בנזין-האוסף נימרוד לב-אין חלום אחר משינה-העמותה לחקר התמותה -גבירותי ורבותי משינה

H A N N I B A L

New member
../images/Emo41.gifמחפש תקליטים../images/Emo41.gifמחפש תקליטים../images/Emo41.gif

מחפש תקליטים במצב טוב (רצוי תוצרת חוץ) של מוסיקה אתנית,רוק וכו´ לדוגמא: דפש מוד,פינק פלויד,סקורפיונס,לאונרד כהן,זקיר חוסין וכו´ וכו . אפשר לשלוח לי מסר או באימייל [email protected] הצעות יתקבלו בברכה.

oferhv

New member
סינגל של שירי מיימון השקט שנשאר

אני מחפש את הסינגל השקט שנשאר. מישהו יודע איפה אפשר למצוא? תודה!

שחר1985

New member
למכירה...

דיסקים: elena gadel - es por ti - סינגל david bisbal - corazon latino laura pausini - from the inside Celine Dion: Live A Paris Celine Dion - 1992 The Colour Of My Love Falling Into You Let's Talk About Love A New Day Has Come One Heart Mariah Carey - #1's Whitney Houston - Greatest Hits - אלבום כפול Enya - Paint the Sky With Stars (The Best Of Enya) Enigma - Love Sensuality Devotion: The Greatest Hits The Spice Girls - Spice Various Artists - the best of 95 Various Artists - the hits album 1997 Various Artists - fresh two כוכב נולד, לא נפסיק לשיר - הרגעים הגדולים מאיר בנאי - כמה אהבה (האוסף) - סט כפול דוד ד´אור - בגובה משתנה רמי קלינשטיין - האוסף ריטה - הערב מחזמר - עם דודו פישר וידיאו: אהבה גדולה - ההופעה + חוברת תמונות + דיסק - שניים עם שלמה ארצי, חייך וחיי עם גידי גוב, רוקסן של סטינג, שרה ברחובות מההופעה ואני חיה לי מיום ליום מההופעה באריזה מיוחדת פוקהונטס - הסרט של וולט דיסני המקורי בדיבוב עברי DVD: ישראל באירוויזיון, כל השירים מכל הזמנים ב - DVD Celine Dion - The Colour Of My Love Concert - הופעה מ1995

פּלפּל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (52)

דיסקים, רבותי, דיסקים. או תקליטים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. שלום!

האם אפשר לקנות כבודד?

כמה אתה רוצה על הדיסק הנ"ל? אילו שיםרים מוכרים יש בדיסק? ולמה אתה מעוניין למכור אותו? עברי לידר-מלטף ומשקר

יש לי את המקום בשבילך!

פניקה רחובות חנות תקליטים ודיסקים קניה ומכירה ברחוב טלר 21 רחובות התקליט עדין ממשיך להסתובב ברחובות צריך לבוא ולהתרשם תקליטים החל מ-1 שח מוסיקה עברית ישנה ונדירה הזמנות מיוחדות לאספנים אז אל תומר לא ידעתי אל תלחש לא שמעתי פניקה רחובות 08-9475381 [email protected]

למעלה