יש לי כמה דיסקים לאחלפה ירמי קפלן בוקר טוב יעליים שלומו ארצי צימעון אריק סיני אוסף יצחק קלפטר אוסף החברים של נטשה רדיו בלה בלה אהוד בנאי ילדי הלילה סינגל אם כבר לבד אוסף אוסף לאיטים המשיות קלטת
אני לא כל כך מכיר את הפורום שאני יודע איך לשאול,אבל אני רוצה להיפטר ממוסיקה שיש לי? Guns N Roses - appetite for destruction Guns N Roses - The spagghetti incident? Guns N Roses - use your illusuon 1 Guns N Roses - use your illusuon 2 Guns N Roses - Era Nickelback - DVD המופע מכיוון שאני קצת התחזקתי אני רוצה להיפטר מהדיסקים,אין לי יותר מדי רצון להרויח יותר מדי,כך שהמחיר לא יהיה יקר בכלל [בכלל זה משומש] אני גר ברחובות! [אני ישמח אם יש כאן קונים]
Pantera - The Great Southern Trendkill N.E.R.D. - Fly or Die Van Halen - Balance Nelly - Nellyville Clawfinger - Deaf Dumb Blind Anastacia - Freak of Nature Def Leppard - X Nelly Furtado - Whoa, Nelly! Method Man - Tical Method Man - Tical 0: The Prequel Robert Plant - Sixty Six to Timbuktu DMX - ...And Then There Was X The Cardigans - Gran Turismo Psycore - Your Problem Genesis - Abacab Monaco - Music for Pleasure Mary J. Blige - Share My World The Corrs - Best of the Corrs על המחיר כבר נדסקס באייסיקיו 138903709 וכמו כן ניתן גם באיימיל [email protected]
להחלפה אוסף דיסקים משנות ה 60 דיסקים אורגינליים ובמצב חדש אם יש לך דיסק מעניין לתת בתמורה אשמח לשמוע יש לכתוב למייל: [email protected] מצורפת רשימת הדיסקים
הדיסקים מקוריים בלבד!!! ללא שריטות, כמעט ללא שימוש - ממש חדש!!! בעיקר דיסקים עבריים אך גם כמה לועזיים... 4 דיסקים ב 100 ש"ח , דיסקים כפולים או משולשים בהתאם... להלן הפירוט: PINK - TRY THIS MAXIMUM DANCE 2004 - VARIOUS SARAH MCLACHLAN - AFTERGLOW CHRISTINA AGUILERA - FIRST ALBUM GRAMMY NOMINEES 2003 - VARIOUS LITTLE NICKY - OST THE BEST IRISH PARTY ALBUM, EVER - VARIOUS BROOKS BUFORD - STRAIGHT OUTTA REHAB THE GREATEST IRISH ALBUM, EVER - VARIOUS OUTLANDISH - BREAD AND BARRELS OF WATER STORMY WEATHER - ג'אז ליום סגריר - אמנים שונים גדולים מהשישים - שירי שנות ה 60 לועזי - אמנים שונים דיסק כפול זה חוזר - להיטי שנות ה שיבעים לועזי - דיסק משולש GRAMMY NOMINEES 2004 - VARIOUS VAYA CON DIOS - BEST OF SUMMER BEACH PARTY - VARIOU מועדון הים התיכון עושים אהבה - אוסף שירי אהבה מפירסומות WHITNEY HOUSTON - ONE WISH ׂTHE HOLIDAY ALBUMׁ BLACKFIELD - BLACKFIELD ROCK BALLADS - VARIOUS אוסף כפול NU DIVAD 2004 - VARIOUS אוסף שירי זמרות THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW פסקול NIGHT SWIMMING - VARIOUS אוסף שירי אהבה שונים THE CELTIC CIRCLE 3 - VARIOUS אוסף אירי יפהפה כפול מצעד האהבה 2004 - אומנים שונים LOOKING FOR LOVE - אוסף זמרות KILL BILL 2 - פסקול הסרט CELINE DION - ONE HEART אלבום כפול MADONNA - REMIXED AND REVISTED AIR - TALKIE WALKIE מאיה בוסקילה - סיפור מכור רגב - שעת האפס אריק איינשטיין - שתי גיטרות בס תופים ירון לונדון - לו הייתי פירט זוהר - פסקול הסרט מורידים הילוך - אוסף שירים לנסיעה - כפול עמיר בניון - ניצחת איתי הכל הגבעות - בתוך מראה שרק יהיה הים שקט - משירי להקת חיל הים על אם הדרך - משירי נתן אלתרמן - אמנים שונים זהבה בן - בתוך הלב זוהר ארגוב - סט של 3 דיסקים דויד דאור והפילהרמונית SPORT 5 - פסקול ערוץ 5 אני אוהב אותך - אוסף שירי אהבה חלום ים תיכוני - אלבום של 3 דיסקים - אמנים שונים יוסי אזולאי - האלבום הראשון הדג נחש - חומר מקומי עמיר לב - לפעמים אני מאושר לאה שבת וחברים - חדש בן ארצי - אלבום ראשון אין כמוה - אוסף שירי אהבה שלומית אהרון - אישי ואהובי הרעות - משירי סשה ארגוב דויד דאור - להאמין גלי עטרי - חבק אותי לאט לתת - אוסף שירים שאוהבים נוער שוליים - ציירי לך שפם לא נפסיק לשיר - קריוקי פסטיבל הזמר והפזמון העברי - אוסף השיר שלנו - אוסף שירי אהבה שרון ליפשיץ - קולנוע דם חם - הלהיטים הגדולים של שרי פלורנטין - פסקול הסידרה הלהקות הצבאיות - הלהיטים הגדולים סיפור של חורף - שירי חורף דרישת שלום - ממיטב שירי להקות צה"ל המתחדשות כנסיית השכל - דברים בלחש ערן צור - פרפרי תעתוע - אוסף דנה ברגר - עד הקצה דויד דאור - בגובה משתנה אורנה ומשה דץ - האוסף אישתאר - אמת דויד דאור - אלבום ראשון אביב גפן - האוסף - דיסק4 כפול כוורת בהופעה - דיסק משולש נורית גלרון - אסיף אתניקס - האלבום הראשון טיפקס - אוסף כפול ארקדי דוכין - כוכב האהבה - דיסק כפול ארקדי דוכין - חדר משלי רמי קליינשטיין - האוסף השלושרים -השלושרים הברירה הטבעית - אוסף כפול תיסלם - הופעת האיחוד - כפול רפי פרסקי - כמה פעמים ספרת עד עשר? שולה חן - אוסף דמעות של מלאכים - אוסף וכך התחיל העצב המתוק - משירי עלי מוהר אטרקדי דוכין - משירי ויסוצקי שמוליק קראוס - אוסף בנזין - אוסף קוץ בלב - שירים ששרים יחד - אומנים שונים צמד הרמוניקס - אהבת מפוחית שלמה ארצי - צימאון יש עוד תקווה - אומנים שונים דנה ברגר - תוך כדי תנועה אריק איינשטיין - לאן פרחו הפרפרים בועז שרעבי - אוסף שלומי סרנגה - בריזה יוונית אריק איינשטיין - ישן וגם חדש איציק קאלה - השירים השקטים הנשמות הטהורות מאחורי הצלילים- מתי כספי ושלמה גרוניך ליאור נרקיס - זה מהלב יוסי בנאי - אני וסימון ומואיז הקטן אנטוניו ורונית - בדואט זהב רק בישראל - אומנים שונים משירי ארץ - משיריו היפים של שייקה פייקוב - אומנים שונים שומעים זהב - אוסף שירי אהבה לך איתה - שירים רומנטיים היו לילות - משירי יעקב אורלנד כותל המזרח - משירי דודו ברק ארץ שבעת מינים - משירי דודו ברק יותר ממילים - ניצן עין הבר וגדי גולדמן יוסי בנאי - שיכור ולא מיין דפנה דקל - האלבום הראשון לעוד מידע או תיאום - צרו קשר באי מייל [email protected] ביי ויום נפלא לכולם
דני רובס – בדרך אל האושר יזהר אשדות – זמן קסם גידי גוב – שירים מ"לילה גוב", דיסק כפול דויד ברוזה – זה הכל או כלום The Beatles – Revolver Price and the Revolution – Purple Rain Meredith Brooks – Burning the edges Paul Simin – Negotiations and love songs, 1971-1986 Phil Collins – No Jacket Required Texas – White On Blonde Enya – Shepherd Moon Alicia Keys – Songs in A minor אוספים אוסף מעריב 1 שמור על העולם ילד – דוד דאור פמלה – בועז שרעבי פתאום כשלא באת – דני ליטני קפה אצל ברטה – הנשמות הטהורות רואים רחוק רואים שקוף – שמוליק קראוס יש לי ציפור קטנה בלב – יגאל בשן חשמל זורם בכפות ידיך – רותי נבון ברחוב הנשמות הטהורות – הנשמות הטהורות זה היה סיפור של חורף – דני ליטני לשיר איתך – בועז שרעבי ושושנה דמארי ילד השדה – אורנה ומשה דץ הלסע האדום – אריק לביא אוסף מעריב 2 אהבה חדשה – אסף אמדורסקי דברים בלחש – כנסיית השכל שיר לאהבה- גאיה קראת לי אסתר – אתי אנקרי ודוד ד'אור כולם רוקדים עכשיו – היי פייב יהודה יהודה – השמחות בשמלה אדומה – מופע הארנבות של ד"ר קספר לא מחכה יותר לדוור – איגי וקסמן מתי נתנשק – אביתר בנאי ניצוצות – ברי סחרוף ורמי פורטיס לבן על לבן – שונרא להתראות נעורים שלום אהבה - משינה