קליף ריצרד אלביס אלטון גון תקליטי גאז ברי וויט קלפטון שיגעון המוזיקה ועוד ועוד ועוד המוןןןןןןן לועזי זה רק קצה המזלג! פוליקר ירדנה ארזי אסתר עופרים שלמה ארצי מתי כספי שלום חנוך גברתי הנאווה ועודדדדדדדדדדד!! פסטיגלים ושירי ילדים כל מני!
יש לי קמות של תקליטים לאחלפה בניהם שלומו ארצי לילה לא שקט דרכים כוורת סיפורי פוגי יהודית רביץ יהודית רביץ גילוי ונהלם בוא לריו דרך המשי באה מאהבה ירדנה ארזי אבבא שני אוספים עים מישהוא מעוניין ברשימה מלעה אני יוסיף
פניקה רחובות חנות תקליטים ודיסקים קניה ומכירה ברחוב טלר 21 רחובות התקליט עדין ממשיך להסתובב ברחובות צריך לבוא ולהתרשם תקליטים החל מ-1 שח מוסיקה עברית ישנה ונדירה הזמנות מיוחדות לאספנים אז אל תומר לא ידעתי אל תלחש לא שמעתי פניקה רחובות 08-9475381 [email protected]
ערב טוב גבירותיי ורבותיי! רק היום מוכרת או מחליפה בדיסקים\ספרים\ציוד שווה ערך (הצעות מקוריות יתקבלו בברכה וישקלו בהתאם ועכשיו....ממעמקי הדיסקים שלי הישר אליכם---הכוכבים: GERI HALLIWELL- SCHIZOPHONIC STEPS- STEPTACULAR HIT MAN 7 TAKE THAT- EVERYTHING CHANGES תודו שהזכרתי לכם נשכחות-----הצעות אליי במסרים או בתגובות חג שמייח לכםםם
Linkin Park - Hybrid Theory דיסק במצב מעולה, נקנה לפני כארבעה חודשים, ושומש רק מספר פעמים. ישנו גם התופס להזמנת חולצה שמקבלים עם הדיסק, הוא לא שומש והקונה יקבל אותו יחד עם הדיסק. מחיר - 55 ש"ח לכל המעוניין. מספר האייסיקיו שלי - 333499512 מסנג'ר - [email protected] הדיסק יועבר אך ורק בצורה ידנית ולא במשלוח. אני יכולה להגיע בעיקר לת"א או לאיזור מודיעין והסביבה.