דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (61)

דנטל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (61)

דיסקים, רבותי, דיסקים. או תקליטים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. בהצלחה!

shayi123

New member
פירוט?

תוכלי לפרט, או לפחות להביא כמה דוגמאות? תודה.

Funk Punk Girl

New member
בכייף.. כמה דוגמאות:

קליף ריצרד אלביס אלטון גון תקליטי גאז ברי וויט קלפטון שיגעון המוזיקה ועוד ועוד ועוד המוןןןןןןן לועזי זה רק קצה המזלג! פוליקר ירדנה ארזי אסתר עופרים שלמה ארצי מתי כספי שלום חנוך גברתי הנאווה ועודדדדדדדדדדד!! פסטיגלים ושירי ילדים כל מני!

יאירהדר

New member
תקליטים

יש לי קמות של תקליטים לאחלפה בניהם שלומו ארצי לילה לא שקט דרכים כוורת סיפורי פוגי יהודית רביץ יהודית רביץ גילוי ונהלם בוא לריו דרך המשי באה מאהבה ירדנה ארזי אבבא שני אוספים עים מישהוא מעוניין ברשימה מלעה אני יוסיף

יש לי את המקום בשבילך

פניקה רחובות חנות תקליטים ודיסקים קניה ומכירה ברחוב טלר 21 רחובות התקליט עדין ממשיך להסתובב ברחובות צריך לבוא ולהתרשם תקליטים החל מ-1 שח מוסיקה עברית ישנה ונדירה הזמנות מיוחדות לאספנים אז אל תומר לא ידעתי אל תלחש לא שמעתי פניקה רחובות 08-9475381 [email protected]

efa666

New member
לכבוד האביב...כמה דיסקים למכירה\החל

ערב טוב גבירותיי ורבותיי! רק היום מוכרת או מחליפה בדיסקים\ספרים\ציוד שווה ערך (הצעות מקוריות יתקבלו בברכה וישקלו בהתאם :) ועכשיו....ממעמקי הדיסקים שלי הישר אליכם---הכוכבים: GERI HALLIWELL- SCHIZOPHONIC STEPS- STEPTACULAR HIT MAN 7 TAKE THAT- EVERYTHING CHANGES תודו שהזכרתי לכם נשכחות-----הצעות אליי במסרים או בתגובות :) חג שמייח לכםםם

DanieLushka

New member
מוכרת

Linkin Park - Hybrid Theory דיסק במצב מעולה, נקנה לפני כארבעה חודשים, ושומש רק מספר פעמים. ישנו גם התופס להזמנת חולצה שמקבלים עם הדיסק, הוא לא שומש והקונה יקבל אותו יחד עם הדיסק. מחיר - 55 ש"ח לכל המעוניין. מספר האייסיקיו שלי - 333499512 מסנג'ר - [email protected] הדיסק יועבר אך ורק בצורה ידנית ולא במשלוח. אני יכולה להגיע בעיקר לת"א או לאיזור מודיעין והסביבה.

kupablo

New member
דיסקים

דודו טסה - בדיוק בזמן נערי רפול - נמלים מיכל אמדורסקי - EP נקודות נעלמות - שקט שקט דבק רדיוהד הראשון (בלי עטיפה) KASABIAN מחיר 15-25 שקלים

digression

New member
מחפשת דיסקים במצב טוב של

ביטלס, אינקובוס, פינק פלויד, ג'נטל ג'יאנט, לד זפלין, סאמת'ינג קרופורייט, בוב דילן וג'ניס ג'ופלין יומטוב:)

Funk Punk Girl

New member
זה שחיפש תקליטונים- יש לי.. אני

פשוט לא זוכרת מי זה היה אז אם אתה רוצה פנה במסרים

למעלה