דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (63)

דנטל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (63)

דיסקים, רבותי, דיסקים. או תקליטים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. בהצלחה!

מחפש דיסקים ותקליטים ישנים

דיסק של ביר7 -סקאנדל ודיסקים משומשים ותקליטים של להקות סקא ישנות וחדשות

efa666

New member
וואי ביר7 זה טוב :)

הפאנק מת---לא נורא :))) אמא של דפנה רצחה את הפאנק!!!!

סבבה גםכל אחד אומר לי שדנה שרה

כמו זונ...
יותר מידי אנשים אבל יש לך ת'דיסק?

shayi123

New member
מחפשת פוליאנה פראנק.

אני לא בטוחה מה שם האלבום, אבל פוליאנה פרנק. זה עם השיר 'זיוה'. על דיסק. אשמח מאוד אם יש למישו. אפשר לשלוח לי הודעה.

alond8

New member
דיסקים למכירה

הדיסקים במצב חדש/כמעט חדש ניתן ליצור קשר בד.א. [email protected] Beatles > Best of 1967/70 2cd Beatles > Anthology 2 2cd Charlatans > Songs from the other side David bowie > Station to station Deus > Worst case scenario Deus > Roses Doors > Best of (remastered) 2cd Eels > Beautiful freak Eels > Last stop this town Eric clapton > 24 Nights 2cd Eric clapton > The blues years Eric clapton > Rainbow concert Jimi hendrix > Stone free tribute to j.h. Heather nova > Live from the milky way Heather nova > Oyster Inxs > Welcome to wherever you are Kingmaker > Eat yourself whole Kingmaker > Sleepwalking Kula shaker > K Kula shaker > Summer sun Led zeppelin>Another white summer (1969 live) Leonard cohen > Im your fan (tribute ) Lou reed > Magic and loss Velvet underground > 3rd album Mazzy star > She hangs brightly Mercury rev > See you on the other side Neil young > Weld 2cd Neil young > Sleeps with angels Neneh cherry > Homebrew Neneh cherry > Remixes P.j.harvey > Dry Pink floyd > Atom heart mother Pink floyd > Ummagumma the live album Pixies > BBC Pixies >Trompe le monde Pixies > Bossanova Pixies > Doolittle Rare earth > 20th century collection Radiohead > No surprises Rolling stones > Beggars banquet Sheryl crow > Live from central park Sonic youth > Daydream nation Sparklehorse > Viva..... Sinead o'connor > lion and the cobra "Threesome" movie soundtrack This mortal coil > Blood U2 > Pop U2 > One Waterboys > The best of Waterboys > The secret life of the waterboys

elr

New member
דיסקים למכירה

ברי סחרוב-סימנים של חולשה. דויד ברוזה-נשיקה גנובה -לקט ראשון מאיר בנאי-....וביניהם אורי בנאי-פרפרים אביתר בנאי-אביתר בנאי תיסלם-נגנו עכשיו עברי לידר-מלטף ומשקר בנזין-האוסף נימרוד לב-אין חלום אחר משינה-העמותה לחקר התמותה -גבירותי ורבותי משינה

almonit

New member
מחפשת דיסקים קשים להשגה

השוונג של הפיתה - עכשיו בחנויות ניר פרידמן - מסתובב בשכונה שלי

בניל

New member
מחפש דחוף!

דיסק של סיימון & גרפיקל, אינסטרומנטלי בלבד... זה קיים, יש לי קלטת מוקלטת מחפש את הדיסק...

digression

New member
מישהו מוכר

beatles- abby road, stg. peppers, revolver jeff buckley- grace legacy edition inme- overgrown eden, white butterfly (אפשר לפנות גם במייל [email protected])

digression

New member
אה וגם את:

pink floyd- wish you were here, echos, dark side of the moon incubus- morning view, a crow left of the murder foo fighters- one by one, there is nothing left to lose

DJ JuVi

New member
מחפש מחפש מחפש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לשב"ק ס' ותיסלם יצא סינגל עם החידוש לשיר "בוקר של כיף", שנקרא "דיגידי כיף". הסינגל קיים וראיתי אותו לא מזמן, אך לא הצלחתי לשים את ידי על עותק. יש למישהו עותק מהסינגל ומעוניין למכור?? אם כן, שייפנהנ אליי באייסיקיו מס' 78440155, או בהודעות הפרטיות. חוץ מזה, אני מחפש כל דבר שקשור למוזיקה שחורה בעברית, אם זה סינגלים או אלבומים....

sagivassa

New member
נראה אותך מביאה לי את זה

true obccian כן אני וידע יש שגיעות כתיב.. הפירוש שמילולי של זה זה אובססיה אמיתית בכל אופן ואםא ני לא טועה זה של marty freedman

למעלה