דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (64)

ahimeir17

New member
מחפש pink floyd ...

שלום רב,,, אני מעוניין לקנות דיסקים מקוריים של הפינק פלויד לא משנה מאיזה תקופה... העיקר שהיו במצב טוב... ובמחיר אטרקטיבי... תודה רבה... אימייל: [email protected]

Macabre1

New member
דיסקים למכירה בזול!

Pantera - The Great Southern Trendkill N.E.R.D. - Fly or Die Van Halen - Balance Nelly - Nellyville Clawfinger - Deaf Dumb Blind Anastacia - Freak of Nature Def Leppard - X Nelly Furtado - Whoa, Nelly! Method Man - Tical Method Man - Tical 0: The Prequel Robert Plant - Sixty Six to Timbuktu DMX - ...And Then There Was X The Cardigans - Gran Turismo Psycore - Your Problem Genesis - Abacab Monaco - Music for Pleasure Mary J. Blige - Share My World The Corrs - Best of the Corrs על המחיר כבר נדסקס באייסיקיו 138903709 וכמו כן ניתן גם באיימיל [email protected]

דנטל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (64)

דיסקים, רבותי, דיסקים. או תקליטים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. בהצלחה!

kupablo

New member
דיסקים ותקליטים

דיסקים: דודו טסה - בדיוק בזמן נערי רפול - נמלים מיכל אמדורסקי - EP נקודות נעלמות - שקט שקט דבק רדיוהד הראשון (בלי עטיפה) KASABIAN מחיר 15-25 שקלים תקליטים: The very best of tom jones Sherry – let's go wild…and gentle Engelbert humperdinck – his greatest hits Computer – come and dance Saturday night fever – ost Eruption – I can't stand the rain Les plus beaux tangos et pasos du monde Abba – arrival Sherry – I'm free Mamas and papas – 20 golden hits Phillysound – 20 greatest hits James last – non stop dancing 68' Tina charles – I love to love Tina charles – heart n' soul Abba – gretest hits Bee gees – spirits having flown Pink floyd – animals Santa esmeralda – don't let me be miss understood Eagels – hotel california Electric light orchestra – discovery Merjno costa – y sus tipicos Andy gibb – shadow dancing Johann strauss – waltzes Village people – can't stop the music ost הכל עובר חביבי – שירים בחזרה לאושר – 30 להיטים גדולים משנות ה- 60 גריז – פסקול הסרט יהורם גאון – אהבה ים תיכונית

YanKiz19

New member
סינגלים למכירה!

Velvet Revolver - Shilter Muse - Hysteria Blackfield - Hello Blackfield - Pain Madonna - Die Another Day Red Hot Chili Peppers - The Hits עפרה חזה - מנגינת הלב HIM - BURIED ALIVE BY LOVE עדן - יום יבוא Foo Fighters - All My Life דנה אינטרנשיונל - דיווה (כחול) דנה אינטרנשיונל - תן לחיות / סופרמן כל הסינגלים הם פרומואים ששוחררו לתחנות רדיו בלבד הכוללות מדבקת פרומו, מי שמעוניין במשהו, נא ליצור קשר באימייל [email protected] או על ידי מסר אישי. יניב.

YanKiz19

New member
כמו כן

אפשר להשאיר בקשות לדברים שאתם מחפשים ע"י מסר אישי, אני אנסה לאתר אותם.

extazy bomb

New member
אני רוצה!!

אני רוצה תדיסק של בלאקפילד!! כמה אתה מוכר ומאיפה אתה???

tamatok

New member
למכירה דיסקים מקוריים - יש פירוט:

הדיסקים מקוריים בלבד!!! ללא שריטות, כמעט ללא שימוש - ממש חדש!!! בעיקר דיסקים עבריים אך גם כמה לועזיים... 4 דיסקים ב 100 ש"ח , דיסקים כפולים או משולשים בהתאם... להלן הפירוט: PINK - TRY THIS MAXIMUM DANCE 2004 - VARIOUS SARAH MCLACHLAN - AFTERGLOW CHRISTINA AGUILERA - FIRST ALBUM GRAMMY NOMINEES 2003 - VARIOUS LITTLE NICKY - OST THE BEST IRISH PARTY ALBUM, EVER - VARIOUS BROOKS BUFORD - STRAIGHT OUTTA REHAB THE GREATEST IRISH ALBUM, EVER - VARIOUS OUTLANDISH - BREAD AND BARRELS OF WATER STORMY WEATHER - ג'אז ליום סגריר - אמנים שונים גדולים מהשישים - שירי שנות ה 60 לועזי - אמנים שונים דיסק כפול זה חוזר - להיטי שנות ה שיבעים לועזי - דיסק משולש GRAMMY NOMINEES 2004 - VARIOUS VAYA CON DIOS - BEST OF SUMMER BEACH PARTY - VARIOU מועדון הים התיכון עושים אהבה - אוסף שירי אהבה מפירסומות WHITNEY HOUSTON - ONE WISH ׂTHE HOLIDAY ALBUMׁ BLACKFIELD - BLACKFIELD ROCK BALLADS - VARIOUS אוסף כפול NU DIVAD 2004 - VARIOUS אוסף שירי זמרות THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW פסקול NIGHT SWIMMING - VARIOUS אוסף שירי אהבה שונים THE CELTIC CIRCLE 3 - VARIOUS אוסף אירי יפהפה כפול מצעד האהבה 2004 - אומנים שונים LOOKING FOR LOVE - אוסף זמרות KILL BILL 2 - פסקול הסרט CELINE DION - ONE HEART אלבום כפול MADONNA - REMIXED AND REVISTED AIR - TALKIE WALKIE מאיה בוסקילה - סיפור מכור רגב - שעת האפס אריק איינשטיין - שתי גיטרות בס תופים ירון לונדון - לו הייתי פירט זוהר - פסקול הסרט מורידים הילוך - אוסף שירים לנסיעה - כפול עמיר בניון - ניצחת איתי הכל הגבעות - בתוך מראה שרק יהיה הים שקט - משירי להקת חיל הים על אם הדרך - משירי נתן אלתרמן - אמנים שונים זהבה בן - בתוך הלב זוהר ארגוב - סט של 3 דיסקים דויד דאור והפילהרמונית SPORT 5 - פסקול ערוץ 5 אני אוהב אותך - אוסף שירי אהבה חלום ים תיכוני - אלבום של 3 דיסקים - אמנים שונים יוסי אזולאי - האלבום הראשון הדג נחש - חומר מקומי עמיר לב - לפעמים אני מאושר לאה שבת וחברים - חדש בן ארצי - אלבום ראשון אין כמוה - אוסף שירי אהבה שלומית אהרון - אישי ואהובי הרעות - משירי סשה ארגוב דויד דאור - להאמין גלי עטרי - חבק אותי לאט לתת - אוסף שירים שאוהבים נוער שוליים - ציירי לך שפם לא נפסיק לשיר - קריוקי פסטיבל הזמר והפזמון העברי - אוסף השיר שלנו - אוסף שירי אהבה שרון ליפשיץ - קולנוע דם חם - הלהיטים הגדולים של שרי פלורנטין - פסקול הסידרה הלהקות הצבאיות - הלהיטים הגדולים סיפור של חורף - שירי חורף דרישת שלום - ממיטב שירי להקות צה"ל המתחדשות כנסיית השכל - דברים בלחש ערן צור - פרפרי תעתוע - אוסף דנה ברגר - עד הקצה דויד דאור - בגובה משתנה אורנה ומשה דץ - האוסף אישתאר - אמת דויד דאור - אלבום ראשון אביב גפן - האוסף - דיסק4 כפול כוורת בהופעה - דיסק משולש נורית גלרון - אסיף אתניקס - האלבום הראשון טיפקס - אוסף כפול ארקדי דוכין - כוכב האהבה - דיסק כפול ארקדי דוכין - חדר משלי רמי קליינשטיין - האוסף השלושרים -השלושרים הברירה הטבעית - אוסף כפול תיסלם - הופעת האיחוד - כפול רפי פרסקי - כמה פעמים ספרת עד עשר? שולה חן - אוסף דמעות של מלאכים - אוסף וכך התחיל העצב המתוק - משירי עלי מוהר אטרקדי דוכין - משירי ויסוצקי שמוליק קראוס - אוסף בנזין - אוסף קוץ בלב - שירים ששרים יחד - אומנים שונים צמד הרמוניקס - אהבת מפוחית שלמה ארצי - צימאון יש עוד תקווה - אומנים שונים דנה ברגר - תוך כדי תנועה אריק איינשטיין - לאן פרחו הפרפרים בועז שרעבי - אוסף שלומי סרנגה - בריזה יוונית אריק איינשטיין - ישן וגם חדש איציק קאלה - השירים השקטים הנשמות הטהורות מאחורי הצלילים- מתי כספי ושלמה גרוניך ליאור נרקיס - זה מהלב יוסי בנאי - אני וסימון ומואיז הקטן אנטוניו ורונית - בדואט זהב רק בישראל - אומנים שונים משירי ארץ - משיריו היפים של שייקה פייקוב - אומנים שונים שומעים זהב - אוסף שירי אהבה לך איתה - שירים רומנטיים היו לילות - משירי יעקב אורלנד כותל המזרח - משירי דודו ברק ארץ שבעת מינים - משירי דודו ברק יותר ממילים - ניצן עין הבר וגדי גולדמן יוסי בנאי - שיכור ולא מיין דפנה דקל - האלבום הראשון לעוד מידע או תיאום - צרו קשר באי מייל [email protected] ביי ויום נפלא לכולם :)

olivninja

New member
בלתי אפשרי לקרוא את זה

אולי תכתוב את זה בצורה של רשימה?

פניקה רחובות חנות תקליטים יד שניה

פניקה רחובות חנות תקליטים ודיסקים קניה ומכירה ברחוב טלר 21 רחובות התקליט עדין ממשיך להסתובב ברחובות צריך לבוא ולהתרשם תקליטים החל מ-1 שח מוסיקה עברית ישנה ונדירה הזמנות מיוחדות לאספנים אז אל תומר לא ידעתי אל תלחש לא שמעתי פניקה רחובות 08-9475381 [email protected]

blackl71

New member
לאחרונה

אני קצת מיואש מחנויות תקליטים יד שניה,אז אני אשאל בכלליות: יש לכם תקליטים שמבוצעים ע"י אומנים שחורים(לא ג'אז)?

olsis

New member
מה פניקה עוד קייימים? הייתי קונה שם

אוספים בקלטות לפניי 20 שנה........... ואןתה כתובת עדיין לא יאומן

למכירה דיסקים של..

למכירה: westlife-coast to coast nsync-no strings attached craig david- born to do it מחירים ברצפה!!! ואשמח להיפטר מהם!!

a Reel Big Fish

New member
מחפש

כל דיסק של the used, nofx,anti flag,exploited,the adicts,tsol,dead kennedys,bad religion,the unseen,mxpx,reel big fish אממ כמו כן כל הצעה לדיסקים של להקות פאנק אחרות יתקבלו גם כן בברכה אה גם של useless id ו man alive בנוסף מחפש תדיסק הפוסי של לוסי- צב8 335533651 [email protected]

tink and pink

New member
למכירה/ החלפה

מוכרת: ריקי מרטין-sound laoded david charvet-leap of faeth קיילי מינוג-fever אליזה atomic kitten-feels so good(חדש לא נעשה בו שימוש!) סינגלים: אטומיק קיטן-its o.k בריטני ספירס-lucky

Doves, alice in chaines & more..

doves - the last broadcast the Dandy Warhols-Thirteen Tales from Urban Bohemia jimmy page and robert plant- no quarter counting crows-this desert life gene-revelation red hot chille pepers - one hot minute r.e.m - out of time fifth element soundtrack talk talk - the color of spring duran duran-arena ride-tarantula (shoegaze/brit) dire straits - making movies dire straits - brothers in arms dire straits - love over gold dire straits - communique the doors best of 2cd Grunge- preal jam - the delta tapes 2cd live alice in chaines- facelift alice in chaines- dirt tool - aenima pearl jam - yeild (digi) nirvana - unplugged smashing pumpkins- siamese dream bush-sixteen stone die monster die - withdrawl method (female vocal) seven marry three - american standard Prog.- dream theater-images and words Jazz weather report - the collection weather report - mr. gone weather report - heavy weather bill frisell - rambler steps ahead - n.y.c. Guitar steve vai-sex&religion joe satariani- flying in a blue dream gary moore - still got the blues eric clepton - RUSH Metal- burning inside - the eve of the entities metallica - kill'em all death angle -act III deamonarch - nermeticum digi

מחפת דיסקים של בלאקפילד ומטאליקה

שלום, אני מחפשת לקנות את הדיסק של להקת בלאקפילד !! למי שיש מוזמן לפנות אליי, וגם מחפשת דיסקים של מטאליקה .. תודה נופר.

למעלה