דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (69)

דנטל

New member
דיסקים: מחפשים,מוכרים,מחליפים (69)

דיסקים, רבותי, דיסקים. או תקליטים. למכירה, להחלפה או למסירה. אתם מזומנים לשרשר כאן. בהצלחה!

SoniCBooM

New member
זהר לוי - אני בדרכי למוסד הסגור 7''

מחפש את התקליטון של זהר לוי (כיף התקווה הטובה) "אני בדרכי למוסד הסגור

gironi1

New member
מעוניין לקנות דיסק של שמוליק קראוס

מעוניין לקנות את "ידידותי לסביבה" של שמוליק קראוס.

SwitchMan

New member
ד"א הם באים לארץ להופעה ולהקלטות..

אם לא באו כבר..יש מצב שההופעה גם היום..או עוד שבוע

דנטל

New member
כן, הם מכירים אותה

היא מצליחה מאוד בגרמניה והיא פגשה אותם באיזו הופעה משותפת בגרמניה שהיתה למען נפגעי הצונאמי והם התחברו. אחרי ההופעה שתהיה בארץ, אמורה להיות להיות הופעה משותפת בפרנקפורט לעיני 45,000 צופים (כל הכרטיסים כבר נמכרו). חוץ מזה, הם הקליטו לא מזמן שיר ביחד.

tink and pink

New member
דיסקים למכירה../images/Emo125.gif

ricky martin- sound loaded david charvet-leap of faith kylie-fever alizee atomic kitten-fells so good atomic kitten-its ok!(סינגל) לגבי הדיסקים הבאים אני לא סגורה אבל תנסו בכל זאת..הנה הם: סינגל-britney spears-lucky natalia oreiro-tu veneno westlife-the greatest hits britney spears-in the zone eminem-the eminem show מי שמעוניין נא לשלוח לי מסר אישי

DarkRed

New member
../images/Emo13.gif למכירה- תקליטים משומשים

תקליטים מכל הזמנים: פופ, קלאסי, עברי, לועזי ליצירת קשר, שלחו לי אימל [email protected] והשאירו טלפון או בקשות מיוחדות!! יום טוב לכולם

non forever

New member
korn למכירה

דיסקים של korn למכירה, במצב מצוין: follow the leader issues life is peachy untouchables - limited edition מעדיף למכור את כולם ביחד. לא מוכר דיסק בנפרד! אלא אם כן הקונה רוצה לשלם על מחיר השליחה (10 שקל).

Macabre1

New member
זה אני זה אני שמוכר...

Rare Earth - Different World Puddle of Mudd - Come Clean The Meices - Tastes Like Chicken Savage Garden - Affirmation Reamonn - Dream No. 7 New Model Army - Impurity Westlife - Turnaround [Super Furry Animals - Outspaced [Reissue Souls at Zero - Souls at Zero Blur - Live at the Budokan Lynyrd Skynyrd - Legend זקני צפת - תן לי שלאגר 2 נמרוד לב - מציאות הפוכה וכרגיל הרשימה הרגילה Pantera - The Great Southern Trendkill N.E.R.D. - Fly or Die Van Halen - Balance Nelly - Nellyville Clawfinger - Deaf Dumb Blind Anastacia - Freak of Nature Def Leppard - X Nelly Furtado - Whoa, Nelly! Method Man - Tical Method Man - Tical 0: The Prequel Robert Plant - Sixty Six to Timbuktu DMX - ...And Then There Was X The Cardigans - Gran Turismo Psycore - Your Problem Genesis - Abacab Monaco - Music for Pleasure Mary J. Blige - Share My World The Corrs - Best of the Corrs על המחיר כבר נדסקס באייסיקיו 138903709 וכמו כן ניתן גם באיימיל [email protected]

דיסקים של בלוז ורוק קלאסי למכירה!

דיסקים של בלוז ורוק קלאסי למכירה! כל הדיסקים שמורים היטב, כלומר חוברות והכל. כל דיסק ב20 ש"ח למעט כפולים וכדומה. שיר: 050-7927175 מצורפת רשימה של כל האוסף

למעלה