דיסקים מתקדמים למכירה/החלפה

galgi12

New member
דיסקים מתקדמים למכירה/החלפה

מצ"ב קובץ. כל הדיסקים שמורים ובמצב מצוין. מבקש 35 ש"ח על כל אחד. זה יותר ממה שאני אקבל ופחות ממה שיעלה לכם ב"אוזן השלישית"...
אפשר גם להחליף דיסקים אם יש לכם דברים מעניינים למכירה. אבל מעניינים! לא איזה נאו-פרוג קזחי או הופעה חיה של "יס" משנות השמונים... חלק מהדיסקים בהוצאות ישנות, לדוג' - Elias Hulk יצא השנה מחדש. הדיסק למכירה הוא בהוצאת "see for miles" מ-90'. צרו קשר ב- [email protected] גל.

galgi12

New member
אל תדאג מידד...

קניתי את הגרנדות בהוצאות חדשות. אני מוכר את ההוצאות הישנות שיש לי... דווקא חזרתי שוב לשמוע פרוג...

מה יותר טוב בהוצאות החדשות?

ואני מאוד שמח לשמוע על הקאמבק!!!
צור קשר גל, אתה יודע את הטלפון לא? מידד

galgi12

New member
שלח לי את הטלפון באימייל

או דבר איתי ב-052-5200505 כי אין לי את הטל' שלך. ההוצאות החדשות הן ברימסטרד ובדיגיפק. והכי חשוב - עטיפות מקוריות, כל אלבום בנפרד. קטע כזה של אספנים - זה עדיין חשוב לי! חייב שהאלבום יהיה כמו שיצא במקור. אני שונה שמשנים את העטיפה המקורית. כמו במקרה של supersister - מתי כל אלבום יצא כבר בנפרד ולא בעטיפה המזוויעה שיצאה ב-1990...

אני אתקשר ובקשר לעטיפות ../images/Emo13.gif

אם אתה זוכר יש לי את Espana Ano 75 + Valle Del Pas על אותו דיסק ואת Valle Del Pas בנפרד מהסיבה הזו. פסיכי
איזו להקה אדירה אה???? אילו ימים יפים היו אז.... CRUCIS, GRANADA, MILKWEED מה עוד היה שם?
מידד

galgi12

New member
גם espana ano 75 יצא עכשיו בנפרד...

להקה בהחלט אדירה. אל תשכח את Atila (שאתה היחיד בעולם לדעתי שיש לו את Intencion בעטיפה מקורית...) Kultivator שלדעתי היום כבר OOP אבל אמור לצאת מחדש בקרוב... Milkweed עדיין סופר נדיר, לא? גם את crucis (הארגנטינאים הכי טובים. נקודה.) כבר לא מוצאים בקלות... ועוד עשרות אחרות... דבר איתי, אני זקוק להמלצות, בעיקר של פרוג גרמני. גל.

אפרופו פרוג גרמני

יש לך את את ה-ACHIM REICHEL AND THE MACHINES הראשון? יוצא מחדש החודש עם DVD!!! מספר המלצות עד שנדבר, דווח מה אתה מכיר: A.R & Machines Die Grune Reise 1971 A.R & Machines Echo 1972 A.R & Machines A.R. IV 1973 A.R & Machines AR3 1973 אני לא מדבר על החומרים הבנאליים כמו אשרה או אמון דול וכו... Between And The Waters Opened 1973 Between Einstieg 1973 אחלה להקה, קצת מזכירה את AKTUALA האיטלקים שאני יודע שאהבת מאוד!!! מזכירים גם את THIRD EAR BAND. Code III Planet Of Man 1974 מכיר גל? תקליט מאוד מיוחד... Eroc Eroc 1 + Bonuses 1975 Eroc Zwei 1976 יצאו עם בונוסים, אחלה אלבומים של המתופף מולטי אינסטרומנטאליסט של גרובשניט רק הרבה יותר מעניין!!! Exmagma Goldball & Same 1971/1972 פצצהההההההההההההההה! Floh De Cologne Fliebbandbabys Beat Show 1971 Floh De Cologne Profitgeier 1971 Floh De Cologne Geyer Symphonie 1972 Floh De Cologne Lucky Strike 1972 Floh De Cologne Mumien / Vietnam 1969/1974 אמנם יותר פוליטי ולא ברור לי שתתחבר אליהם מאליו אבל הם היו ה-MOTHER OF INVENTIONS הגרמנים, אני מאוד אוהב... Flute & Voice Same 1972-75 אחלה אלבום... Release Music Orchestra Aruda 1974 Release Music Orchestra RMO 1974 אחלה פרוג-פיוזן... Tomorrow's Gift Goodbye Future 1971 יצא על דיסק כבוטלג אמנם אבל אולי תוכל להשיג, מסטרפיס!!!!!!!!!!!!!!!!! גל, אני היום מקשיב המון למוסיקה קלאסית, בארוק, מודרני, פרי ג'אז ועוד.... צריך מפגש כמו בימים הטובים...

Toltec

New member
יופי של המלצות.

במיוחד Floh de Cologne האדירים. עוד דברים מקראוטלאנד: Annexus Quam - Osmose Annexus Quam - Beziehungen פרוג ג'אזי עם אחלה וייב קוסמי. Moira - self-titled פרוג פיוז'ן Kollektiv - self-titled ברשימת האחות הפצועה

galgi12

New member
אחות עם פצע, אני מבקש...

את kollektiv אני מחפש כבר הרבה זמן ! לדעתי הוא מעולם לא יצא על דיסק! מה שיצא זה swf-sessions . זה לא האלבום המקורי! A.Q יש לי. הראשון אהבתי השני פחות... Moira לא מכיר, אנסה לשמוע.. תודה! גל

Toltec

New member
תיקון טעות

Kollektiv לא נמצאים ברשימת האחות עם הפצע, מדובר בלהקת Kollektiv Rote Rübe. אבל זה לא מוריד מערכם. בכל מקרה, אפשר למצוא את Rip של התקליט שלהם, וגם של התקליט של Moira (פרוג פיוז'ן סטייל מהווישנו עם עטיפה שתשפוך אותך, אם זה עושה לך את זה), בבלוג המעולה http://www.mutant-sounds.blogspot.com יחד עם עוד מאות אלבומים נוספים בשלל סגנונות. יום יפה.

מה לא יצא מעולם????? יש לי אותו בבית

יצא בגרמנופון גל. אבל יש חדשות טובות, יצא בקרוב באופן רישמי בלייבל LONG HAIR. אגב יצאו 2 דיסקים מהתקופה ההיא: SWF SESSIONS שהוא ענק לדעתי + LIVE 1971 גם כן ב-LONG HAIR. מידד

galgi12

New member
תודה על ההמלצות!

את Tomorrow's Gift הראשון יש לי ואני אוהב. השני גם טוב אתה אומר? RMO הם המשך ישיר של T.G, צריך להיות מעניין! לאלבום של flute & voice לא קוראים Imaginations of light והוא מ-71? יש לי את Floh De Cologne Geyer Symphonie והוא מאוד מעניין אם כי יכול להיות מעיק לפרקים בגלל המלל הרב בגרמנית. לא ידעתי שקיימים להם עוד אלבומים שיצאו על דיסקים. יכול להיות מעניין. אני אכן אוהב מאוד את Aktuala אז אני צריך להקשיב ל-between. עם ה-ספייס רוק הגרמני קצת יותר קשה לי. לא בטוח שאתחבר ל-eroc, code 3, ו- a.r & machines אבל צריך לשמוע! מ-exmagma לא כ"כ מתלהבים בספרות המתקדמת. אבל צריך כידוע, לשמוע! עם מוסיקה קלאסית, מודרני, פרי-ג'ז וכו' קשה לי. נשמע לי תמיד או משעמם או מייגע או בלאגן מדי. אני למדתי גאוגרפיה באוניברסיטה מידד! אין לי את הראש המתמטי שלך!!
דווקא בא לי לשמוע היום פרוג קלאסי משובח- חלילים, כינורות, קלידים, קטעים ארוכים, 69-73, אתה יודע.. יש לך איזה דיסק אחד או שניים כאלה בבית, לא?

שים לב

TOMMOROWS GIFT השני לא מזכיר אפילו את הראשון. הוא הרבה יותר טוב מכל בחינה אפשרית. תראה מה כתבו: The five-piece Tomorrow's Gift split up in 1971, but Manfred Rurup and Bernd Kiefer kept the band going. They recruited "Zabba" Lindner from Sphinx Tush and recorded Goodbye Future (1972) as a trio, an ironic title considering the name of the group! This album was technically better, as the engineering and production were handled by Konrad Plank. The sound of Tomorrow's Gift had changed completely and now leaned towards instrumental jazz-rock with forceful keyboard and bass interplay. It was indeed a very varied album: Canterbury-influenced jazz-rock with improvised free jazz parts (a bit comparable to the first Annexus Quam album), general Zappa-esque weirdness and musical jokes. The album wasn't released until a year after the recordings were completed. Then at last Spiegelei/Aamok released it in a funny die-cut round hole cover. In January 1973 they were joined by guitarist Uli Trepte, previously of Guru Guru, with whom they performed live. Half a year later Trepte quit and was replaced with sax and clarinet player Norbert Jacobsen. This new quartet changed their name Release Music Orchestra and recorded five albums for Brain. Original guitarist Carlo Karges later worked with groups as different as Novalis, Extrabreit and Nena. He also guested on the Release Music Orchestra album Get The Ball (1976). Manfred Rurup later recorded with Carsten Bohn's Bandstand, Elephant and lnga Rumpf. ובקשר לפרוג, זה תמיד כיף לשמוע אלבומים כאלו, אין ספק. איך אתה עם NICK DRAKE? אחד האמנים האהובים עלי בכל הזמנים.... מידד

galgi12

New member
נשמע משכנע

אני אקשיב לו. מאוד אוהב את ניק דרייק. יש לי את כל השלושה...

iair82

New member
להקות ארגנטינאיות

דרך אגב, אם כבר מדברים על הוצאות של להקות ארגנטינאיות, הבנתי שיצא לא מזמן הוצאה של הדיסק של bubu- anabelas הפעם הראשונה שהדיסק יוצא באופן רשמי לחנויות. אני מקווה להשיג אותו בקרוב

galgi12

New member
גם אותו מכרתי...

לא כ"כ אהבתי אותו, פומפוזי וארוך מדי... גם Espiritu - Crisalida נחשב לאלבום ארגנטינאי טוב...גם אותו מכרתי...משעמם קצת.. נראה שהי לי פעם הכול והכול מכרתי... אבל אני חוזר בתשובה בימים אלו.. אשמח להמלצות - להתעדכן מה פספסתי בשנים ששמעתי היפ-הופ...

Barmelai

New member
גרנדה להקה אהובה עלי מאוד

אני לא יודע אם לקנות ממך את השניים על אחד או ללכת על הרימסטרים. מתלבט. גם I GIGANTI מעולים עם אלבום המאפיה שלהם. אני אגב קניתי ממך כמה וכמה אלבומים בתקופה שחזרת בשאלה. רוצה את 9DAYS WONDER בחזרה?

galgi12

New member
לא אהבת את 9 days wonder?

הוא נחשב אלבום מיוחד ומעניין... אין לי בעיה להחזיר לך את הכסף ולקחת אותו בחזרה. אני רוצה שתהנה מהדיסקים, אם לא היה חסר לי כסף - לא הייתי מוכר אלא נותן במתנה, בכיף!

למעלה