אני מורידה עכשיו מלא קליפים של גרין דיי ובנתים יש לי את- Basket Case Boulevard of Broken Dreams Holiday Time Of Your Life Warning american idiot When I Come Around minority Hitchin' A Riden Poprocks & Coke [דרך אגב..מאיזה אלבום השיר הזה8?-*] איזה עוד קליפים קיימים????
הוא מתוך הדיסק "אינטרנשיונל סופרהיטס" שזה דיסק אוסף של שירים מובחרים של גרין דיי.והם החליטו לצרף אליו עוד 2 שירים שלא היו בדיסקים קודדמיםOPROCKS& COKE ו-MARIA
הוא מתוך הדיסק "אינטרנשיונל סופרהיטס" שזה דיסק אוסף של שירים מובחרים של גרין דיי.והם החליטו לצרף אליו עוד 2 שירים שלא היו בדיסקים קודדמיםOPROCKS& COKE ו-MARIA
השיר פופרוקס אנד קוק זה מint. superhits, והקליפ עצמו לא רשמי. אם את רוצה את כל הקליפים מתקופת דוקי עד warning את יכולה להוריד את הDVD של int. superhits ויש שם את כולם, חוץ מ - macy's day parade ואז יש הקליפים של אמריקן אידיוט. רשימה מלאה: http://www.greendayauthority.com/TheBand/videos.shtml
(אני חושבת) זה מה שאני מצאתי: Holiday American Idiot Boulevard Of Broken Dreams Warning Waiting Minority Last Ride In Redundant Nice Guys Finish Last Time Of Your Life Hitchin' A Ride Brain Stew/Jaded (מחובר) Walking Contradiction Geek Stink Breath When I Come Around Stuck With Me Basket Case Longview Welcome To Paradise ויש גם וויק מי אפ וואן ספטמבר אנדס....אבל הוא לא שודר עדיין...