דיסקים/תקליטים למכירה. שרשור מס' 10

mesan1

New member
דיסקים לטיניים למכירה

חזרתי לאחרונה מארה"ב ויש ברשותי אוסף (כ-100 דיסקים) לטניים שאני מעוניין למכור. הייתי בחור בשחור אבל הוא הסכים רק לתת לי זיכוי. משהו יודע היכן ניתן למכור את הדיסקים הללו? מוזיקה לטינית סלסה, מרנגה וקומביה וקצת חומר יותר ישן אשמח לקבל תשובה

רשימת דיסקים למכירה

Other- pink floyd - the wall -80 pink floyd - obscured by clouds -50 coldplay - a rush of blood to the head tool - undertow tool - aenima counting crows-this desert life queen - greatest hits II fifth element soundtrack red hot chille pepers - one hot minute r.e.m - out of time dire straits - communique jimmy page and robert plant - walking into clarksdale talk talk - the color of spring duran duran-arena ride-tarantula (shoegaze/brit) gene - revelation (brit) Grunge- pearl jam - yeild (digi) pearl jam - vs nirvana - unplugged smashing pumpkins- siamese dream smashing pumpkins - gish smashing pumpkins-machina bush-sixteen stone die monster die - withdrawl method (female vocal)-20 seven marry three - american standard -20 Prog.- dream theater-awake dream theater-images and words insideout-the jelly jam (mem. of dream theater ) Jazz weather report - the collection weather report - mr. gone weather report - heavy weather Guitar steve vai-sex&religion joe satariani- flying in a blue dream gary moore - still got the blues eric clepton - RUSH Metal- mithotyn - king of the distant forest abigor - supreme immortal art burning inside - the eve of the entities metallica - kill'em all - 50 death angle -act III misanthrope - 1666 theatre bizzare soilwork-the chainheart machine (great swedish death)

פּלפּל

New member
דיסקים/תקליטים למכירה. שרשור מס' 10

הודעות חדשות על דיסקים ותקליטים שאתם מציעים למכירה, נא לשרשר כאן, בציון שם האלבום בכותרת ההודעה.

falling leaves

New member
לאוהבי מוסיקה קלאסית

שלושה דיסקים קלאסיים שאבא שלי קנה לי בצרפת, לפני שלוש שנים. להלן שמותיהם: SCHUMANN - CONCERTO POUR PIANO BEETHOVEN - הסימפוניה מספר 9 בדו מינור, אופרה 125 "קוראל" CHOPIN - LES NOCTURNES כל דיסק 20 ש"ח, אם תרצו שלחו לי מסר ואצור איתכם קשר. הדיסקים במצב מצויין!!! שמעתי אך ורק את הדיסק של שופן, והשניים האחרים חדשים לחלוטין. אם אתם מתעניינים בהוצאות - הדיסקים של ר. שומן ושופן הופקו על ידי ,LES MAITRES DU CLASSIQUE, הדיסק של בטהובן הופק על ידי APOLLO CLASSIC

ולקיריה

New member
דיסקים למכירה

Nightwish - Oceanborn השירים בדיסק: 01. Stargazers 02. Gethsamane 03. Devil & The Deep Dark Ocean 04. Sacrament of Wilderness 05. Passion and the Opera 06. Swanheart 07. Moondance 08. The Riddler 09. The Pharao Sails to Orion 10. Walking in the Air Sleeping Sun 11 Ozzy Osbourne - Blizzard of Ozz (22bit sbm digital remaster) השירים בדיסק: 1.I don't know 2 Crazy train 3 Goodbye to romance Dee 4 5 Suicide solution 6 Mr crowley 7 No bone movies 8 Revelation - mother earth 9 Steal away - the night

amirsitton

New member
מוכר דיסקים !

אהלן , אני מוכר את הדיסקים שלהלן , כולם מקוריים במצב טוב מחיר 20 שח לאחד 1.ג'ורג' מייקל - אולדר 2.נירוואנה - אנפלאגד 3.נירוואנה - נברמיינד 4. איירוסמית' - גט א גריפ 5. R.E.M - מונסטר 6.אואזיס - WHATS THE STORY MORNING GLORY 7.ביורק - פוסט 8.ביורק - DEBUT 9.סטינג - IF I EVER LOSE MY FAITH IN YOU - סינגל נדיר 10. ביטלס - LIVE AT THE BBEC - דיסק כפול 30 שח. נא ליצור איתי קשר למי שמעוניין :)

sixkiller2003

New member
מעוניין בדיסקים צור קשר

ביטלס -לייב. נירוונה -נוורמינד + אנפלגד. ביורק - debut אואזיס ואירוסמית' צור קשר במסר או במייל [email protected] או בטלפון 052-3-217735

amirsitton

New member
עוד כמה דיסקים למכירה

אריק איינשטיין - שתי גיטרות בס תופים (הדיסק החדש האחרון) שלמה ארצי - הסינגל אהבתיה ג'נט ג'קסון - סינגל YOU WANT THIS DR ALBAM - LOOK WHOS TALKING NOW 20 שח לכל דיסק :) בתודה.

מבוקש: דיסק של "אסטה"

להקת אסטה, ישראלית, הוציאה למיטב ידיעתי דיסק יחיד, ובו, בין השאר, השיר "תקוותנו". תודה!

sacrament

New member
ספרים + ספרים לבית ספר

ספרות 1. בעל זבוב/ ויליאם גולדינג- 15 ₪ 2. צ'כוב- סיפורים (כולל "כינורו של רוטשילד")- 5 ₪ 3. חסות/ סמי מיכאל- 20 ₪ 4. התפסן בשדה השיפון/ ג'.ד'. סלינגר- 20 ₪ 5. שירי ביאליק לבגרות בספרות/ נורית צין- 15 ₪ מתמטיקה 1. 5 יחידות, חלק א'/ יואל גבע -15 ₪ 2. 3 יחידות/ זיו כספי – 10 ₪ 3. טריגונומטריה, 3 יחידות/ בני גורן – 10 ₪ 4. טריגונומטריה, 4-5 יחידות/ בני גורן- 15 ₪ 5. אלגברה, חלק ג'/ בני גורן- 10 ₪ 6. אלגברה, 4-5 יחידות/ בני גורן- 15 ש"ח תנ"ך כל סדרת "חגי ישראל" לבגרות (4 ספרים)- 60 ₪ , (15 לאחד) ערבית 1. המדריך לבחינות בגרות, שאלונים ופתרונות, 70'-94'/ יהודה כץ – 10 ₪

למעלה