דיסקים/תקליטים למכירה. שרשור מס' 14

amirsitton

New member
מוכר דיסקים !!

כולם מקוריים!!! במצב טוב מאד ומחיר זול (כל דיסק 20 שח ) נא לפנות אליי כאן בהודעה פרטית או במייל : [email protected] . 1. Nick cave - Murder ballads 2.Bjork - post 3.Michael jackson - bad 4.Dr Alban- look whos talking now 5. two unlimited - real things 6.sting (single) - if I ever lose my faith in you 7.Janet jackson (single) - you want this 8.Oasis - whats the story morning glory 9.REM - mosnster 10. George Michael - older 11. George Michael- Patience חדש עוד בארזית ניילון - 30 שח 12. Westlife - coast to coast 13.Madonna - Ray of light 14.Sertab - Everything that I am (סינגל זוכה באירוויזיון 2003 טורכיה) 15. אריק איינשטיין - שתי גיטרות בס תופים (חדש לגמרי) 16.שלמה ארצי סינגל נדיר אהבתיה 17.מושיק עפיה - חלום מתוק

duchamp

New member
דיסקים איכותיים בהזדמנות: 3 ב-100

אהלן, אני מעוניין להיפתר מכל הדיסקים שברשותי, כל הדיסקים במצב חדש. אני מוכר כל שלושה דיסקים ב-100 ש"ח, ומי שמעוניין יכול לשלוח אלי מסר. הרשימה היא: פ'אנק: Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy The Brand New Heavies - Shelter רוק: The Doors - The Doors The Doors - Waiting For The Sun The Beach Boys - 20 Golden Greats Love - Forever Changes David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street ג'אז-האוס : St.Germain - Boulevard St.Germain - Tourist דאב/רגאיי: Acid Dubs - Acid Jazz Meets Street Dub (Bob Marley - in Memorium (collection אלטרנטיבי: Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Beck - Odelay Jane's Addiction - Live Tom Waits - SwrordFishTrombones היפ-הופ: The Roots - Things Fall Apart Fugees - The Score Digable Planets - Blowout Comb Beastie Boys - Ill Communication קלאסי: Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert

amirsitton

New member
תנסי למצוא את הסינגל אהבתיה לבד

ותביני עד כמה זה בלתי אפשרי למצוא סינגלים בארץ... ובחוץ מזה יוצרו רק 250 כאלו איי פעם , אז זה בהחלא פריט לאספנים :)

שיוווווו...

יש לי ת'סינגל הזה. כמה לדעתך יהיה שווה בעוד עשר שנים?
חג שמח סקסופון

פּלפּל

New member
דיסקים/תקליטים למכירה. שרשור מס' 14

הודעות חדשות על דיסקים ותקליטים שאתם מציעים למכירה או להחלפה, נא לשרשר כאן, בציון שם האלבום בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת התקליטים והדיסקים שהשתתפו בשרשור מספר 13 של תקליטים/דיסקים למכירה (זו רשימה מרוכזת של הדיסקים/תקליטים שהוצעו בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים לקנות או לברר פרטים נוספים - פנו במסר אל המחפשים בשרשור המקורי): 2 unlimited פסקול הסרט "אחי איפה אתה?" Dookey של Greenday דיסק הופעה חיה של החיפושיות בטוקיו, נדיר הדלתות L.A WOMAN 10.000 מניקים MUSICALS מחזות הזמר הגדולים FRIDAY NIGHTS IN SAN FRANSISCO LORD OF THE DANCE מקורי וLORD OF THE DANCE מועתק מהמקורי ובנוסף, רשימה ארוכה של כ-600 דיסקים מקוריים וחדשים שנמכרים ללא עטיפה (ישר מהחנות). קישור ישיר לקובץ אקסל עם הרשימה המלאה - להורדה מכאן.

פּלפּל

New member
מצאתי את הראשון של אלונה דניאל

"מסיבה במרתף הארמון". מנוע החיפוש לא עובד לי כרגע, אבל למיטב זכרוני חיפשו אותו פה בפורום בעבר. מי שמעוניין בדיסק שישלח לי מסר!

ofergr1

New member
בקשת רכישה

שלום הנני מעוניין לרכוש את הדיסק של אלונה דניאל

yanive007

New member
למכירה כל הדיסקים של יוסי רווח

אתה חייב למות עלי (מוגש מטעם מטה ארץ-ישראל השלמה) הבן שלך הרוג רק לא מצאנו שם למלחמה

babeluba33

New member
דיסקים חדשים ללא עטיפה - המשך

אנשים יקרים מצורפת רשימה מעודכנת של דיסקים חדשים ללא עטיפה לכל המטילים ספק ...מדובר במלאי של חנות שבמשך השנים העטיפות של הדיסקים נגנבו או התבלו מחירם של הדיסקים הוא בדרך כלל 50% או מעט פחות מההצעה הזולה ביותר שתמצאו ברשת ישנם עוד לפחות 100 דיסקים של אוספי טראנס למינהם שלא טרחתי להכניס מחירם של אוספים אלה 9.90 שח לכל דיסק אתם מוזמנים ליצור קשר

דנטל

New member
לא אטרח אפילו לפתוח את הקובץ

כי כשכבר טרחתי ואפילו שלחתי מסר, מבחינתך הספיק לך לשלוח לי מחירים למה שענין אותי, אבל גם לקבוע איתי מקום למכירה זה כנראה מוגזם מדי לבקש.

גרוטיוס

New member
היכן ניתן לקנות את הדיסקים?

היכן אתה מוכר את הדיסקים ומה מצבם? שרוטים , פגועים בכל צורה שהי?

midnight dragon

New member
../images/Emo45.gifאיפה אתה מוכר אותם?../images/Emo15.gif

אתה גר במקרה בסביבות רחובות?

A M R

New member
דיסקים למכירה:

שלום חנוך ואריק איינשטיין - שבלול הדיסק חדש במצב מעולה. הושמע פעם אחת. 50 ש"ח Santana - supernatural הדיסק במצב טוב מאוד, ללא כל תקלה. 50 ש"ח

A M R

New member
סליחה, נסחפתי במחיר של סנטנה

המחיר הוא עשרים וחמישה שקלים.

okidoki

New member
בקשר למכירה

אמנם עבר הרבה זמן ואני לא יודעת אם זה אקטואלי אבל הייתי מעונינת לרכוש את הסינגל של זוכת אירווזיון 03 בכמה אתה מעוניין למכור? האם יש לך עוד סינגלים של אירווזיונים אחרים?

למעלה