דיסקים/תקליטים למכירה - שרשור מס' 5

Hpeople

New member
כל מיני דברים למכירה

אז ככה, יש לי ים של אלבומים שאני קיבלתי. ככה אלבומים משומשים: * שוטי הנבואה "מחפשים את דורות" * רוני "עולם שלם בחוץ" (הגירסה הראשונה) * DVD של משינה * אהבה פלוס (אבריל לוין, דידו, כריסטינה אגילרה ועוד..) * חמי רודנר * יובל בנאי "נוסע במקום" (או עומד במקום, לא זוכר..) * אבריל לאוין האלבום הראשון - "LET GO" (האלבום לא נפתח, היה עליו מחיר ומי שהוציא אותו קרע חלק מהעטיפה - אך עדיין הוא עטוף!!) וכמובן שיש לי גם את האלבומים החדשים, שעדיין לא נפתחו: * גלי עטרי "חבק אותי לאט" * ירמי קפלן "הזמן האבוד" * סגול 59 - "שני הצדדים של סגול 59" * זהבה בן - "בית אבי" פנו אליי במסר פרטי: Hpeople

Hpeople

New member
חשוב חשוב..

מי שמעוניין לקנות את אחד האלבומים אז זה יעשה באופן הבא: אחרי שנסכם את המחיר בנינו במסר של תפוז, אני אתן את הכתובת שלי. אחרי שאני אקבל את הכסף אני שולח את הדיסק! בעבר בפורום אחר שלחתי את הדיסק ולא קיבלתי את הכסף - אני לא רוצה שזה יקרה שוב. אתם יכולים לסמוך עליי אני אדם הכי הגון שיש! http://planet.nana.co.il/musicool

פּלפּל

New member
דיסקים/תקליטים למכירה - שרשור מס' 5

הודעות חדשות על דיסקים ותקליטים שאתם מציעים למכירה, נא לשרשר כאן, בציון שם האלבום בכותרת ההודעה. לנוחותכם, להלן רשימת התקליטים והדיסקים שהשתתפו בשרשור מספר 4 של תקליטים/דיסקים למכירה: (שימו לב, זו רשימה מרוכזת של כל הדיסקים/תקליטים שהוצעו למכירה בשרשור הקודם. אם אתם מעוניינים לקנות או לברר פרטים נוספים - אל תפנו אליי, אלא ישירות אל המחפשים בשרשור המקורי) הסמאשינג פאמפקינס אינטרפול רייג' אגיינסט דה משין קאמל דה קורל Muse - Showbiz Suede - Suede Bob Dylan - Oh Mercy Art Garfunkel - The Art Garfunkel Album Art Garfunkel - up 'til now קוב - אדיש גלי עטרי - חבק אותי לאט סגול 59 - שני הצדדים של סגול 59 ירמי קפלן - הזמן האבוד זהבה בן - בית אבי Cure-Staring at the sea Leonrad Cohen-Best of Leonard Cohen Lou reed-The very best of Lou Reed בוטן מתוק בקרקס

duchamp

New member
למכירה אוסף דיסקים איכותי (3 ב-100)

אהלן, אני מעוניין להיפתר מכל הדיסקים שברשותי, כל הדיסקים במצב חדש (צריך לראות כדי להאמין, אני שומר עליהם בקנאות). אני מוכר כל שלושה דיסקים ב-100 ש"ח, ומי שמעוניין יכול לשלוח אלי מסר. הרשימה היא: פ'אנק: Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy The Brand New Heavies - Shelter רוק: The Doors - The Doors The Doors - Waiting For The Sun The Beach Boys - 20 Golden Greats Love - Forever Changes David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street ג'אז-האוס : St.Germain - Boulevard St.Germain - Tourist דאב/רגאיי: Acid Dubs - Acid Jazz Meets Street Dub (Bob Marley - in Memorium (collection אלטרנטיבי: Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Beck - Odelay Jane's Addiction - Live Tom Waits - SwrordFishTrombones היפ-הופ: The Roots - Things Fall Apart Fugees - The Score Digable Planets - Blowout Comb Beastie Boys - Ill Communication קלאסי: Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert

duchamp

New member
דיסקים איכותיים, 3 ב-100 ש"ח

אהלן, אני מעוניין להיפתר מכל הדיסקים שברשותי, כל הדיסקים במצב חדש (צריך לראות כדי להאמין, אני שומר עליהם בקנאות). אני מוכר כל שלושה דיסקים ב-100 ש"ח, ומי שמעוניין יכול לשלוח אלי מסר. הרשימה היא: פ'אנק: Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy The Brand New Heavies - Shelter רוק: The Doors - The Doors The Doors - Waiting For The Sun The Beach Boys - 20 Golden Greats Love - Forever Changes David Bowie - Ziggy Stardust and the Spiders From Mars The Rolling Stones: Exile on Main Street ג'אז-האוס : St.Germain - Boulevard St.Germain - Tourist דאב/רגאיי: Acid Dubs - Acid Jazz Meets Street Dub (Bob Marley - in Memorium (collection אלטרנטיבי: Nirvana - Unplugged in New York The Charlatans - Some Friendly Sonic Youth - Washing Machine Beck - Odelay Jane's Addiction - Live Tom Waits - SwrordFishTrombones היפ-הופ: The Roots - Things Fall Apart Fugees - The Score Digable Planets - Blowout Comb Beastie Boys - Ill Communication קלאסי: Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert

עשרה דיסקים למכירה

Suede- Dog Man Star Suede- beautiful ones שני דיסקים עם שלושה שירים כ"א, הוצאה מיוחדת Suede- coming up מהדורה מוגבלת עם שני דיסקים Wham האוסף Adam Ant אוסף להיטים Adam Ant- wonderfull Republica Pulp- Different class The cure- boys don't cry Blondie- No Exit כל דיסק ב-20 ש"ח (לא כולל משלוח) או את כל העשרה ב-150 ש"ח.

למעלה