דיסקים

roni182

New member
דיסקים../images/Emo92.gif

מה המצב אנשים?! אם יש פה מישהו מהרצליה או רעננה... ויש לו את הדיסק החדש של אחת מהלהקות האלה ויכול לתת לי לצרוב אני מאוד יודה לו! הלהקות: linkin park offspring sum 41 crazy town blink 182 green day

אני מרעננה

ויש לי דיסקים של גרין דיי........... כל השאר חרא להקות.. ברצינות...

Fresh Kiwi

New member
שאלה לי אליך...

אדון גאון אם יש לך את כל 8 אלבומים של גרין דיי אתה צריל לדעת מה שמם... אתה מוכן להגיד לי אותם למרות שגם לי יש אותם... מבקש אחרים לא להתערב

cfan

New member
לא מתערבת..

אבל זה לא כזו חוכמה לבקש ממנו את השמות אם הוא פשוט יכול להיכנס לאתר..

ת ו מ ו ש

New member
אין צורך באתר.

יש לי שישה דיסקים שלהם: Dookie Insomaniac Warning! Nimrod 39/Smooth - שדרך אגב היה מאוווווווווווווווד קשה למצוא! Kerplunk - שגם כן היה קשה למצוא. (הוא ישן מאוד. כמו סמוט)

BlueBeIl

New member
קרפלנק?../images/Emo142.gif

דווקא אותו יש תמיד כשאני בודקת איזה דיסקים יש... ואת International Superhits אף פעם אין!
אבל אולי זה ככה רק בבאר שבע.

ת ו מ ו ש

New member
איפה?.... אני לא מצאתי אז הביאו לי

מקנדה
וכן..... גם אני מחפש את International Superhits..... אם את משיגה - שלחי מסר!

BlueBeIl

New member
בקניון בבאר שבע......./images/Emo142.gif

איך קוראים לחנות הזאת? טאוור רקורדס נראה לי... ואני זוכרת שבהתחלה כשעוד לא הכרתי כל כך הרבה שירים הסתכלתי סתם לראות איזה דיסקים יש, והיה את קרפלנק וזיהיתי מתוכו את אנדרואיד, וגם את דוקי זיהיתי ואינסומניאק היה שם.... וזכור לי נימרוד ונראה לי שגם הראשון הזה, 39 smooth... ואז אחרי הרבה זמן החלטתי שאני רוצה את International Superhits, או אולי את דוקי למרות שהעדפתי את סופרהיטס אז הלכתי לשם והיה להם רק הרבה עותקים של דוקי, את נימרוד אינסומניאק ונראה לי שקרפלנק, ולא היה אותו. אחר כך הלכתי שוב כי החלטתי שאני אקנה את דוקי וזהו ולא היו להם דיסקים של גרין דיי בכלל. הזמנתי אותו מהאינטרנט מהאתר מיתוס יחד עם White blood cells של הווייט סטרייפס, אבל זה עדיין לא הגיע

ת ו מ ו ש

New member
../images/Emo10.gif

את רוצה.... אני יכול לצרוב לך את דוקי
ונמצא דרך לשלוח ואני גר בירושלים, לא בבאר שבע :|

BlueBeIl

New member
אתה יכול?../images/Emo142.gif

זה יהיה ממש נחמד! אבל כעקרון, אם יש לך את כל הדיסקים אתה ממש לא צריך את International Superhits.... בשביל JAR ומריה לא ממש שווה לך לקנות את זה.

BlueBeIl

New member
בו../images/Emo10.gif../images/Emo142.gif

ברגע זה אני מחכה לאינטרנשיונל סופרהיטס שהזמנתי, לפוסטר שמישהו שולח לי מארצות הברית ולפוסטר שמישהו יביא לי מלונדון. בינתיים אין לי כלום.

Yodi Paparnuk

New member
אינטרנשיונל אני מוצאת בכל מקום!!!

זה האחרים שקשה לי להשיג... ולי יש שלושה מאנגליה ועד פה ההורים מרשים לקנות עד שאני אעבוד קצת בחופש ואורוויח כסף...

למעלה