דיסקים

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

zoe5

New member
דיסקים

אין לי מושג מה נפל עלי בשעה האחרונה,רק הידיעה שאני צריכה דיסק של סמאשינג אחד לפחות. חיפשתי פורום שעוסק בדיסקים ולא נמצא אחד כזה פרט למשהו שמדבר על תרבות יד שניה. על כל פנים: 1. אני נתפסתי על הדיסק עם הציור של מלאך עליו(אני לא זוכרת את השם הוא ארוך מידי)שיושב על כוכב. הוא טוב בתור התחלה?למרות שכל דיסק שלהם במייספייס נראה די...אמ... מפתה. בכל אופן אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי עד כמה הוא טוב בתור התחלה כי אני מתכננת קנייה עיוורת. 2.האוזן השלישית או התו השמיני? איזה מהן יותר זולה? האוזן השלישית נחשבת זולה בכלל? אודה לכם מראש אם תוכלו לענות לי על שתי(בערך) השאלות להלן. תודה ויום טוב

moe7

New member
בוודאי שהתו ה-8

זו בכלל לא שאלה. האוזן היא אחת הרשתות היקרות ביותר והתו ידועה כזולה שבהן. "אדור" ידוע כדיסק מושלם רק בקרב כמה אנשים שאני מכירה ונראה לי שזה מסתיים בקבוצה המאוד מצומצמת הזו (וכמה נספחים). זה אלבום שמכיל הרבה מכונות תופים וכמה שירי פופ קליטים, כמה בלדות פסנתר ואת "אווה אדור", הגותי בכח (שאני מאוד אוהבת, כי זו אחת הסטיות המטופשות ביותר שלי. באמת). והתמונות בחוברת מרשימות. "האלבום עם המלאך" הוא ה"מלון קולי והאינפיניט סדנס", אלבום כפול שמכיל את הלהיטים "טונייט טונייט" ו-"1979" (ועוד 3 סינגלים נוספים), אחד משני הדיסקים מתרכז בצד הדאון ביטי עם מגוון של בלדות אפיות ושירי ערש, כשהשני הוא הדרמתי והנותן בראש עם "מפלי הגיטרות" ("מפלי גיטרות!" ו"נותן בראש!"). בכל אופן, יהיה פשוט יותר להמליץ על אלבום של הדלעות בהסתמך על מה שאת מחפשת. ("גיש" הוא המחוספס ורווי רוח הנעורים, "סיאמיז דרים" הוא הקליט ביותר והלהיטי ביותר, "מלון קולי..." הוא המגוון ביותר, כי יש בו ובכן, 28 קטעים, "אדור" הוא אלקטרוני ופופי יותר, גם אם אפלולי יותר, "מאשינה" דחוס יותר ובאמת לא מומלץ בתור היכרות עם הלהקה ו"זייטגייסט", פשוט לא. הוא לא יותר מהד של הלהקה שהייתה לפני עשור).

למעלה