דיסקים

Weird Eyal

New member
דיסקים

אני מוכר דיסקים במחיר ממש מצחיק כדאיי להציץ ברשימה אני מחיפה אבל מחר אני בת"א ובירושליים... ניתן לפנות אליי באיי סי קיו או במסר אישי
Sepultura-nailbomb Megadeath-countdown to extinction Megadeath-youthanasia Nirvana-in utero Offspring-smash Offspring-americana Pantera-vulgar display of power Matallica-and justice for all Matallica-master of puppets Metallica-s&m Metallica-metallica (אין את הספרון) Body count-(שלושת הדיסקים שלהם) Six feet under-warpath Slipknot Eninem-the slim shady Eminem-the marshali mathers Aerosmith-get a grip Enigma-mcmxc a.d. (limited edition) Chef aid-the southpark albom Mortal kombat Road tripפסקול הסרט- Metal hammer Israel vol.2,4,5,9,13,14 Hollywood music hall(אוסף דאנס כפול מהולנד) החברים של נטאשה-האוסף (כפול) נימרוד והבודדים-רשימת שיקלר בויאקה סאבלימינל-האור מציון מוניקה סקס-יחסים פתוחים מוניקה סקס-פצעים ונשיקות מופע הארנבות של ד"ר קספר-הו הו מופע הארנבות של ד"ר קספר אביב גפן-שומקום אביב גפן-המכתב אבי גפן-אור הירח המכשפות-מתכסות ענבל פרלמוטר-הקלטות אחרונות המכשפות-זמנים מודרנים היהודים בייב זקניי צפת שבקס-(כל הדיסקים) השרוף-ושהאש תמשיך לבעור אטרף 2-הדיסק הראשון טיפקס-נשיקה לדוד לבנטיני-האוסף הראשון ארקדי דוכין-רוצה ויהיה הקליק-אמא אני לא רוצה להיגמל מאור כהן-טוב לנו יחד ג´ירפות-משוחח עם כיסא טאטו-חתוך תוכן שוטי הנבואה קצת אחר (צליל מכוון) עד אור הבוקר(מסיבת ריקודים 100% כחול לבן) שיר בכייף(אוסף שירים ישראלים)

למעלה