דיסקמן מול נגן mp3

rahmiel2005

New member
דיסקמן מול נגן mp3

יש לי דיסקמן רגיל שקורא דיסקים רגילים (לא של חברה מוכרת artech) ויש לי נגן ג'נרי. אני אומר לכם אישית נגנים כמה שזה קומפקטי ונוח וכל זה אבל באיכות שמיעה אין על הדיסקמן האיכות ממש אבל ממש טובה, בדיסקמן אני מבחין בצלילים שבכלל לא נשמעים בנגן. ודרך אגב, זה עם אותם אוזניות. אז מה אתם חושבים אני צודק או לא?

gt-master

New member
ברור שאתה צודק

בדיסקמן המוסיקה מנוגנת באיכות של 16 ביט ו44KH . בנגני MP3 אתה שומע מוסיקה מכווצת וזה אומר שאתה מאבד תדרים כדי ליצור קבצים קטנים. בנוסף לזה אתה השוות מול נגן באיכות הכי ירודה שיכול להיות. אני רוצה להגיד לך שאצלי,נגן CD של סוני לא עולה על נגן הMP3 של איריבר שלי עם קבצים שאני קודדתי ל MP3. נגנים טובים מפצים בסאונד וכמובן שרצוי לעבוד עם קבצים איכותיים למשל 160KBPS ומעלה ואז הסיכוי שתבחין בחוסר יקטן עד כדי בלתי אפשרי.

rahmiel2005

New member
דיסקמן מול הנגן

לפי מה שאני שמתי לב האיכות של הדיסקים בדיסקמן או בכל דבר אחר אבל דיסקים שהם לא mp3 אלא דיסקים של שמיעה רגילה עובדים מעולה בכל דיסקמן זה פשוט האיכות שלהם ואילו בmp3 זה מה זהאיכות לא משהו וזה מורגש מאוד......

RoiRoi88

New member
שוב, זה מאוד תלוי בקידוד...

אני מקודד דיסקים ל-WMA ב-192KBPS, ובאמת שזה בלתי אפשרי להרגיש בהבדל בהשוואה לדיסק המקורי.

למעלה