אחת שתדבר הרבה
New member
דיסק או תקליטור? החידוש או המקור? בואו לבחור!
את מי אתם מעדיפים?
את החידוש או הביצוע המקורי?
עברי לידר
"הכאב הזה"- עברי לידר ונינט טייב או עפרה חזה ז"ל? "גשם אחרון"- עברי לידר או להקת פיקוד צפון? "בוא"- עברי לידר או ריטה? "שדות אדומים"- עברי לידר או הביצוע מתוך "מאמי"? "אדוני"- עברי לידר או רוני סופרסטאר?
נינט טייב
"אצלי הכל בסדר"- נינט טייב או ג'וזי כץ? "ים של דמעות"- נינט טייב או זהר ארגוב ז"ל? "מקיץ אל חלום"- נינט טייב אוגלי עטרי? "קח אותי"- נינט טיב או היהודים?
הראל סקעת
"מי שחלם"- הראל סקעת או להקת גייסות השריון? "הנני כאן"- הראל סקעת או יהורם גאון? "הרעות"- הראל סקעת או להקת הנח"ל? "אם הוא ילך"- הראל סקעת או כפיר אפשטיין? (ואני יודעת שזה לא חידוש של הראל, אבל בכל זאת) |דוס|אביתר בנאי|דוס| "ברוש"- אריאל זילבר או אביתר בנאי? "חתונה לבנה"- שלום חנוך או אביתר בנאי? "כשזה עמוק" קורין אלאל לבד או עם אביתר בנאי?
יהודה פוליקר
"הצל ואני"- מירי מסיקה או יהודה פוליקר? "דברים שרציתי לומר"- הראל מויאל או יהודה פוליקר?
אריק אינשטיין
"שוב לא שקט"- אריק אינשטיין או יהודית רביץ? "אהבה ראשונה"- גלעד שגב וג'וזי כץ או אריק אינשטיין וג'וזי כץ? "לבכות לך"- אביב גפן או אריק אינשטיין?
שלום חנוך
"לילה"- שלום חנוך, חמי רודנר או יהודית רביץ? "שיר ללא שם"- שלום חנוך, גלעד שגב או יהודית רביץ? "את מביאה הכל לידי דמעות"- שלום חנוך או רן דנקר? וזהו
נמאס לי
את מי אתם מעדיפים?