דיסק או תקליטור? החידוש או המקור? בואו לבחור!

דיסק או תקליטור? החידוש או המקור? בואו לבחור!

את מי אתם מעדיפים?
את החידוש או הביצוע המקורי?
עברי לידר
"הכאב הזה"- עברי לידר ונינט טייב או עפרה חזה ז"ל? "גשם אחרון"- עברי לידר או להקת פיקוד צפון? "בוא"- עברי לידר או ריטה? "שדות אדומים"- עברי לידר או הביצוע מתוך "מאמי"? "אדוני"- עברי לידר או רוני סופרסטאר?
נינט טייב
"אצלי הכל בסדר"- נינט טייב או ג'וזי כץ? "ים של דמעות"- נינט טייב או זהר ארגוב ז"ל? "מקיץ אל חלום"- נינט טייב אוגלי עטרי? "קח אותי"- נינט טיב או היהודים?
הראל סקעת
"מי שחלם"- הראל סקעת או להקת גייסות השריון? "הנני כאן"- הראל סקעת או יהורם גאון? "הרעות"- הראל סקעת או להקת הנח"ל? "אם הוא ילך"- הראל סקעת או כפיר אפשטיין? (ואני יודעת שזה לא חידוש של הראל, אבל בכל זאת) |דוס|אביתר בנאי|דוס| "ברוש"- אריאל זילבר או אביתר בנאי? "חתונה לבנה"- שלום חנוך או אביתר בנאי? "כשזה עמוק" קורין אלאל לבד או עם אביתר בנאי?
יהודה פוליקר
"הצל ואני"- מירי מסיקה או יהודה פוליקר? "דברים שרציתי לומר"- הראל מויאל או יהודה פוליקר?
אריק אינשטיין
"שוב לא שקט"- אריק אינשטיין או יהודית רביץ? "אהבה ראשונה"- גלעד שגב וג'וזי כץ או אריק אינשטיין וג'וזי כץ? "לבכות לך"- אביב גפן או אריק אינשטיין?
שלום חנוך
"לילה"- שלום חנוך, חמי רודנר או יהודית רביץ? "שיר ללא שם"- שלום חנוך, גלעד שגב או יהודית רביץ? "את מביאה הכל לידי דמעות"- שלום חנוך או רן דנקר? וזהו
נמאס לי

mekl

New member
אוי זה מגניב

עברי לידר
"הכאב הזה"- עברי לידר ונינט טייב או עפרה חזה ז"ל?לא אהבתי מאוד אף אחד מהם..
"גשם אחרון"- עברי לידר או להקת פיקוד צפון?פיקוד צפון
"בוא"- עברי לידר או ריטה?נהה..לא משנה לי "שדות אדומים"- עברי לידר או הביצוע מתוך "מאמי"?אממ...לאידעת
"אדוני"- עברי לידר או רוני סופרסטאר?עברי
נינט טייב
"אצלי הכל בסדר"- נינט טייב או ג'וזי כץ?מצאתם מי לשאול
"ים של דמעות"- נינט טייב או זהר ארגוב ז"ל?
אין ברירת מחדל?!
רגע, הביצוע המקורי זה לא בועז שרעבי?
"מקיץ אל חלום"- נינט טייב אוגלי עטרי?גלי! "קח אותי"- נינט טיב או היהודים?פחח...ברור שהיהודים!!
הראל סקעת
"מי שחלם"- הראל סקעת או להקת גייסות השריון?מה השאלה..גייסות השריון
השיר הזה פשוט מרגש. "הנני כאן"- הראל סקעת או יהורם גאון?
"הרעות"- הראל סקעת או להקת הנח"ל?ברור שלהקת הנחל, זה לא קצת גדול עליו כל הלהקות הצבאיות האלה?! "אם הוא ילך"- הראל סקעת או כפיר אפשטיין? (ואני יודעת שזה לא חידוש של הראל, אבל בכל זאת)לא שמעתי את של כפיר
אביתר בנאי
"ברוש"- אריאל זילבר או אביתר בנאי?קשה
"חתונה לבנה"- שלום חנוך או אביתר בנאי?שלוםםםםם
"כשזה עמוק" קורין אלאל לבד או עם אביתר בנאי?עם ענבלי
יהודה פוליקר
"הצל ואני"- מירי מסיקה או יהודה פוליקר?פחה פחה!! מצאתם מי לשאול2 "דברים שרציתי לומר"- הראל מויאל או יהודה פוליקר?פוליקר
אריק אינשטיין
"שוב לא שקט"- אריק אינשטיין או יהודית רביץ?אריק איינשטיין תצא מהבית!!1(הגירסה העדכנית ל"תעשה לי ילד"
) "אהבה ראשונה"- גלעד שגב וג'וזי כץ או אריק אינשטיין וג'וזי כץ?מצאתם מי לשאול 3 (והכי חשוב
) "לבכות לך"- אביב גפן או אריק אינשטיין?אממ..שני הביצועים מדהימים, אבל אריק יש רק אחד
שלום חנוך
"לילה"- שלום חנוך, חמי רודנר או יהודית רביץ?שלום
"שיר ללא שם"- שלום חנוך, גלעד שגב או יהודית רביץ?שלום
(ים, אם את אומרת משהו אחר אני מפרקת אותך
) "את מביאה הכל לידי דמעות"- שלום חנוך או רן דנקר?פחה פחה פחה!!מצאתם מי לשאול 4, ובאמת הצחקתם

Tzassa

New member
../images/Emo9.gif

עברי לידר "הכאב הזה"- עברי לידר ונינט טייב או עפרה חזה ז"ל? לא יודעת. >< "גשם אחרון"- עברי לידר או להקת פיקוד צפון? עברי. "בוא"- עברי לידר או ריטה? עברי. "שדות אדומים"- עברי לידר או הביצוע מתוך "מאמי"? לא שמעתי את הביצוע ההוא, אז עברי. "אדוני"- עברי לידר או רוני סופרסטאר? עברי.
נינט טייב "אצלי הכל בסדר"- נינט טייב או ג'וזי כץ? ג'וזי כץ. "ים של דמעות"- נינט טייב או זהר ארגוב ז"ל? נינט. "מקיץ אל חלום"- נינט טייב אוגלי עטרי? נינט. "קח אותי"- נינט טיב או היהודים? היהודים. הראל סקעת "מי שחלם"- הראל סקעת או להקת גייסות השריון? להקת גייסות השריון. "הנני כאן"- הראל סקעת או יהורם גאון? הראל סקעת. "הרעות"- הראל סקעת או להקת הנח"ל? להקת הנח"ל. "אם הוא ילך"- הראל סקעת או כפיר אפשטיין? (ואני יודעת שזה לא חידוש של הראל, אבל בכל זאת) הראל סקעת. אביתר בנאי "ברוש"- אריאל זילבר או אביתר בנאי? אביתר בנאי. "חתונה לבנה"- שלום חנוך או אביתר בנאי? שלום חנוך. "כשזה עמוק" קורין אלאל לבד או עם אביתר בנאי? לבד. יהודה פוליקר "הצל ואני"- מירי מסיקה או יהודה פוליקר? יהודה פוליקר. "דברים שרציתי לומר"- הראל מויאל או יהודה פוליקר? יהודה פוליקר. אריק אינשטיין "שוב לא שקט"- אריק אינשטיין או יהודית רביץ? אריק איינשטיין. "אהבה ראשונה"- גלעד שגב וג'וזי כץ או אריק אינשטיין וג'וזי כץ? אריק איינשטיין וג'וזי כץ. "לבכות לך"- אביב גפן או אריק אינשטיין? אביב גפן. שלום חנוך "לילה"- שלום חנוך, חמי רודנר או יהודית רביץ? שלום חנוך. "שיר ללא שם"- שלום חנוך, גלעד שגב או יהודית רביץ? שלום חנוך. "את מביאה הכל לידי דמעות"- שלום חנוך או רן דנקר? שלום חנוך.

O f r i s h

New member
אניאני:]

עברי לידר "הכאב הזה"- עברי לידר ונינט טייב או עפרה חזה ז"ל? ממ.. עברי ונינט. "גשם אחרון"- עברי לידר או להקת פיקוד צפון? האמת, ששניהם ממש יפים. אבל של עברי הרבה יותר מרגש אותי. "בוא"- עברי לידר או ריטה? נמנמ, שניהםP: "שדות אדומים"- עברי לידר או הביצוע מתוך "מאמי"? עברי. "אדוני"- עברי לידר או רוני סופרסטאר? כמובן שעברי. נינט טייב "אצלי הכל בסדר"- נינט טייב או ג'וזי כץ? נינט. "ים של דמעות"- נינט טייב או זהר ארגוב ז"ל? נינט. "מקיץ אל חלום"- נינט טייב אוגלי עטרי? נינט. "קח אותי"- נינט טיב או היהודים? היהודים. הראל סקעת "מי שחלם"- הראל סקעת או להקת גייסות השריון? להקת גייסות השריון. "הנני כאן"- הראל סקעת או יהורם גאון? הראל. "הרעות"- הראל סקעת או להקת הנח"ל? שניהם. אח, איזה שיר מושלם. "אם הוא ילך"- הראל סקעת או כפיר אפשטיין? (ואני יודעת שזה לא חידוש של הראל, אבל בכל זאת) כפיר. אביתר בנאי "ברוש"- אריאל זילבר או אביתר בנאי? אביתר כמובן. "חתונה לבנה"- שלום חנוך או אביתר בנאי? שניהם:] "כשזה עמוק" קורין אלאל לבד או עם אביתר בנאי? שניהם ביחד:] יהודה פוליקר "הצל ואני"- מירי מסיקה או יהודה פוליקר? יהודה. "דברים שרציתי לומר"- הראל מויאל או יהודה פוליקר? יהודה. אריק אינשטיין "שוב לא שקט"- אריק אינשטיין או יהודית רביץ? אריק אינשטיין "אהבה ראשונה"- גלעד שגב וג'וזי כץ או אריק אינשטיין וג'וזי כץ? פף.. שניהם:] "לבכות לך"- אביב גפן או אריק אינשטיין? פף.. קשה כ"כO: אבל אני חושבת שאביב יותר מרגש כאן. שלום חנוך "לילה"- שלום חנוך, חמי רודנר או יהודית רביץ? חמי ושלום. "שיר ללא שם"- שלום חנוך, גלעד שגב או יהודית רביץ? שלום חנוך וגלעד שגב. "את מביאה הכל לידי דמעות"- שלום חנוך או רן דנקר? שלום חנוך.

amitshilo

New member
אני רוצה../images/Emo9.gif

עברי לידר "הכאב הזה"- עברי לידר ונינט טייב או עפרה חזה ז"ל? ממ. לא יודעת. את של עפרה חזה אני לא מכירה מספיק טוב. "גשם אחרון"- עברי לידר או להקת פיקוד צפון? אוף, גם לא יודעת. "בוא"- עברי לידר או ריטה? עברי לידר
"שדות אדומים"- עברי לידר או הביצוע מתוך "מאמי"? לא מכירה את הביצוע מתוך "מאמי"
"אדוני"- עברי לידר או רוני סופרסטאר? עברי. נינט טייב "אצלי הכל בסדר"- נינט טייב או ג'וזי כץ? גו'זי כץ. "ים של דמעות"- נינט טייב או זהר ארגוב ז"ל? מעדיפה את הביצוע הלא מזרחי, נינט. "מקיץ אל חלום"- נינט טייב או גלי עטרי? וואו, לא נעים, אבל אני לא מתה על גלי עטרי
"קח אותי"- נינט טיב או היהודים? לא מתה על היהודים, אבל הביצוע שלהם לוקח. הראל סקעת "מי שחלם"- הראל סקעת או להקת גייסות השריון? גייסות שריון. "הנני כאן"- הראל סקעת או יהורם גאון? הראל
"הרעות"- הראל סקעת או להקת הנח"ל? עם כל הכבוד להראל, כן? אבל הנח"ל. "אם הוא ילך"- הראל סקעת או כפיר אפשטיין? לא שמעתי את של כפיר. אביתר בנאי "ברוש"- אריאל זילבר או אביתר בנאי? למרות כל הסלידה שלי מאריאל זילבר אחרי הסיפור ההוא, עדיין אריאל. "חתונה לבנה"- שלום חנוך או אביתר בנאי? שלום. "כשזה עמוק" קורין אלאל לבד או עם אביתר בנאי? עם אביתר
יהודה פוליקר "הצל ואני"- מירי מסיקה או יהודה פוליקר? פוליקר. בלי שום ספק. "דברים שרציתי לומר"- הראל מויאל או יהודה פוליקר? פוליקר ברור. אריק איינשטין "שוב לא שקט"- אריק אינשטיין או יהודית רביץ? ממ, לא יודעת "אהבה ראשונה"- גלעד שגב וג'וזי כץ או אריק אינשטיין וג'וזי כץ? לא שמעתי את של גלעד וג'וזי. "לבכות לך"- אביב גפן או אריק אינשטיין? עם כל הכבוד לאביב, אריק. שלום חנוך "לילה"- שלום חנוך, חמי רודנר או יהודית רביץ? שלום
זה כ"כ השיר שלו. "שיר ללא שם"- שלום חנוך, גלעד שגב או יהודית רביץ? יהודית
"את מביאה הכל לידי דמעות"- שלום חנוך או רן דנקר? שלום חנוך
כל הכבוד ים!

A t z a

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

"הכאב הזה"- עברי לידר ונינט טייב או עפרה חזה ז"ל? שניהם יפים האמת "גשם אחרון"- עברי לידר או להקת פיקוד צפון? אממ "בוא"- עברי לידר או ריטה? נראה לי עברי "שדות אדומים"- עברי לידר או הביצוע מתוך "מאמי"? "אדוני"- עברי לידר או רוני סופרסטאר? עברי! נינט טייב "אצלי הכל בסדר"- נינט טייב או ג'וזי כץ? ג'וזי "ים של דמעות"- נינט טייב או זהר ארגוב ז"ל? נינט "מקיץ אל חלום"- נינט טייב אוגלי עטרי? שניהם יפים "קח אותי"- נינט טיב או היהודים? יהודים הראל סקעת "מי שחלם"- הראל סקעת או להקת גייסות השריון? "הנני כאן"- הראל סקעת או יהורם גאון? סקעת "הרעות"- הראל סקעת או להקת הנח"ל? נח"ל "אם הוא ילך"- הראל סקעת או כפיר אפשטיין? (ואני יודעת שזה לא חידוש של הראל, אבל בכל זאת)-לא שמעתי את כפיר אז הראל |דוס|אביתר בנאי|דוס| "ברוש"- אריאל זילבר או אביתר בנאי? אביתר "חתונה לבנה"- שלום חנוך או אביתר בנאי? "כשזה עמוק" קורין אלאל לבד או עם אביתר בנאי? עם אביתר יהודה פוליקר "הצל ואני"- מירי מסיקה או יהודה פוליקר? "דברים שרציתי לומר"- הראל מויאל או יהודה פוליקר? יהודה אריק אינשטיין "שוב לא שקט"- אריק אינשטיין או יהודית רביץ? "אהבה ראשונה"- גלעד שגב וג'וזי כץ או אריק אינשטיין וג'וזי כץ? "לבכות לך"- אביב גפן או אריק אינשטיין? אריק שלום חנוך "לילה"- שלום חנוך, חמי רודנר או יהודית רביץ? שלושתם מעולים...אבל אני משוחדת..חמי "שיר ללא שם"- שלום חנוך, גלעד שגב או יהודית רביץ? יהודית "את מביאה הכל לידי דמעות"- שלום חנוך או רן דנקר? שלום

למעלה