דיסק הבונוס של In Rainbows.

Karma Killer

New member
דיסק הבונוס של In Rainbows.

אוקיי, אחרי כמה וכמה האזנות אני חייב לומר - השירים בדיסק בונוס פשוט מעולים. אני בכיף הייתי מחליף שניים-שלושה שירים מהעשרה שב-IN RAINBOWS בכמה שירים מדיסק הבונוס. העיבוד של down is the new up פשוט יפיפה! לא כמו העיבוד של videotape שהרס לי את השיר, כאן העיבוד רק מוסיף לגדולה של DITNU. לא מבין מה זה עושה בדיסק בונוס במקום להיות באלבום עצמו. go slowly מצמרר ומרגש up on the ladder וקטעי ה-MK1 MK2 מיותרים אבל הכי הכי חשוב, LAST FLOWERS המופתי והמדהים, המצמרר, המעבר בין הבתים לפזמון עם השינוי בקול של תום פשוט גורם לכל השיערות בגוף שלי לעמוד דום, זה לא יאומן. זה היה צריך להיות השיר הסוגר את in rainbows. אבל אני בטוח שלחבר'ה היו סיבות מוצדקות לסדר את השירים בדרך הזו. בכל אופן, מומלץ לשמוע את דיסק הבונוס, זה מעשיר את ההנאה מIR, ואפילו מגביר אותה.

InnocenceLost

New member
מסכימה חלקית..

לא מסכימה בקשר ל up on the ladder שהוא שיר לדעתי מעולה ומוסיף.. והMKים לא מיותרים שם בכלל בכללי הדיסק בונוס יצא כמעט מופתי לטעמי.. ובהחלט, LAST FLOWERS אך.. השלמות. :)

Karma Killer

New member
כנראה לא הסברתי את עצמי נכון

UOTL ו-MK1,2 לא מיותרים בדיסק בונוס אלא מיותרים במובן של להכניס אותם לאלבום המלא :) לזה התכוונתי. כחלק נפרד, דיסק הבונוס לכשעצמו שלם ויפיפה.. אולי אפילו מבחינת אחידות ושלמות טוב יותר מהאלבום המלא. (אל תקטלו אותי ישר -מבחינת אחידות ושלמות, לא מבחינת איכות השירים)

RedCharlie

New member
הרושם שלי מהדיסק בונוס

עכשיו שאפשר לרשום ביקורת על הדיסק בונוס אז אני אתן את הרושם שלי. MK1 - לא מיותר, אבל בהחלט לא מלהיב. הרעיון עצמו, לעשות קטע מעבר לדיסק בונוס הוא רעיון טוב. יש בהחלט הגיון בריא בהחלטה הזאת משום שסגנונית, דיסק הבונוס לא שומר על אותה אווירה כמו IR. הבעיה היא שהקטע מעבר סתמי ולא מעניין. כמו כן גם MK2. לכן את הביקורת עליו אני אחסוך בהמשך. DOWN IS THE NEW UP - אני חושב שהוא מימש את כל הציפיות שלי בכל מובן. ביצוע סוחף ומרגש על אף העובדה שהוא אינו נאמן למקור כמו בהופעות. אבל מצד שני, הרבה מאוד מהשירים של רדיוהד לא נשארים נאמנים למקור ההופעות כשנוגע לביצוע סטודיו. העיבוד לכינורות נהדר ומוסיף לבומבסטיות שעוטפת את השאר. תענוג. ח"ח. הדבר היחידי שמצער אותי שהם הוציאו זה הברייק המיוחל בשיר. הם החליקו אותו והפכו אותו לחלק שלק ובלתי נפרד מהשיר. Go Slowly - אולי הטראק שחששתי ממנו הכי הרבה. בהרבה מובנים הוא הזכיר את THERE THERE (לחדי השמיעה) אבל בסופו של דבר הם הצליחו לייצר אווירה מלנכולית שמעט מזכירה לי את Worrywort. הם יצאו מזה יפה לגבי Last Flowers אני מסכים שהוא בהחלט ביצוע מצמרר ומדהים. אולי הטראק השני האהוב עליי ביותר בדיסק בונוס. אומנם אקוסטי, אבל בכל זאת הפלצט של תום שם מגיע לשיאו :) אהבתי ביותר! Up On The Ladder לא מיותר! - מאוד מתאים לסגנון שדיסק הבונוס מייצג. מאכזב כן. הוא נשמע כמו עוד בי-סייד לצערי. שיר עם הרבה מאוד פוטנציאל לא ממומש. ושוב, פיל סלווי נשאר בחוץ ובמקומו תופסים את המקום התופים האלקטרונים. מפוספס משהו. BANGERS AND MASH - אני חושב שמכל חבילת IR הוא השיר הכי קופצני והכי מגניב\בנזונה\חושקשוק שיש! מקפיץ ואנרגטי באופן שאף אחד לא יכול להישאר אליו אדיש. האפקט על הגיטרה של ג'וני והלכלוך בסאונד עשה לי את כל ההנאה. כולם יכולים לדמיין את תום רוקד את הריקוד המפגר שלו לצלילי השיר הזה. מה לא? עננננננקקק Four Minute Warning - מזכיר לי את ימי The Bends הנשכחים. ביצוע יפיפה. שוב, לא נאמן למקור אבל היי ח"ח על המקוריות והגיוון. תוף מרים? מי היה חושב על זה?

kraz11

New member
אכן

הריף מgo slowly דומה מאוד לזה מthere there אבל הוא כ"כ יפה ופשוט שממש לא מפריע שהם שוב השתמשו בו בשיר אכן

Roy1232

New member
מישהו יכול לתת לי לינק במסרים?

אימיול מלא בזיופים

שאלה בלה בלה

עוד לא הבנתי אם אפשר יהיה לקנות את דיסק הבונוס שלא דרך הדיסק בוקס היקר לאללה הזה שבטח אפילו הסתיימה ההזמנה שלו. או: איך אני יכולה להשיג את הדיסק בלי להוריד אותם כי אני לא מורידה? תודה

לא הסתיימה ההזמנה.

הם מוכרים את הקופסה עד גמר המלאי. את יכולה להזמין ב- waste.uk.com

למעלה