דיסק הופעה חיה

דיסק הופעה חיה

שלום, אני מחפש דיסק של הופעה חיה של הלהקה.מישהו יכול לכוון אותי?לתת לי שם של דיסק? כמובן מההופעות הישנות שלהם ולא מהלהקה החדשה. תודה.

Live Era,

דיסק כפול בהופעה חיה, מעולה. אתה יכול למצוא את זה בכל חנות דיסקים בארץ, אני חושבת, והמחיר בטאוור הוא 99 שקל. אני מניחה שגם בחנויות האחרות המחיר באיזור הזה

eran377

New member
נאלצתי למחוק מהשרשור הזה כמה הודעות

מצטער
אסור בתפוז לדון בהורדות לא חוקיות ככה ש...

Lady in red2

New member
מנצל"שת גם לשאלה על דיסק

איזה אלבום של גאנס הכי מוצלח לדעתכם? חברה שלי אומרת ש-Appetite for Destruction רועש מדי, אבל אם אני אוהבת שירים כמו Welcome To The Jungle ו-Paradise City? חוצמזה זה אלבום שממש משבחים אותו תמיד. מצד שני יש את Use Your illusion I עם שירים כמו Don't Cry, November Rain וב-II יש את Don't Cry Alt, Estranged, You Could Be Mine, Knockin' On Heaven's Door וכו'. בקיצור אני לא יודעת מה לבחור.

Cloudy Now

New member
הא, ואגב

החתימה שלך- סטריפט של רמשטיין אם אני לא טועה, נכון? שיר ענק

Y036

New member
לדעתי

אפטייט. פשוט הם הרבה יותר גאנז באפטייט. אני לא אומר שיוז יור אלוז'ן לא טוב, ההפך, אבל פשוט אפטייט זה גאנז בלי צנזורה, יותר "בועט" והכל. ביוז יור הם הרבה פחות עוצמתיים או משהו כזה, זה פשוט אלבום שונה הכל עניין של טעם אישי, אבל אפטייט מראה את גאנז בצורה הכי טובה לדעתי.

eran377

New member
אויש שתוק כבר../images/Emo3.gif

אפטייט זה באמת אלבום יותר "בלי צנזורה" כמו שאמרת... אבל זה לא מראה את גאנז בצורה טובה יותר... אם אתה משווה בין אפטייט ליו יור אלוז'ן, אין ספק שאתה רואה את השינוי שגאנז עברו במהלך השנים... ובאלבום האחרון נראה שהם גיבשו לעצמם צורה מסוימת. אפטייט זה אלבום יותר כבד, יוז יור אילוז'ן יותר שקט, אפילו יותר מלודי... סה"כ שניהם גאוניים... אבל זאת דעתי כן?

Miko G

New member
לדעתי Use Your Illusion 2../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הכי טוב
למרות שגם Appetite כמובן- אבל הוא קצת רועש מידי.

Xknight

New member
הראשון נחשב לדיסק רוק מושלם

ככה שזה די ברור שהוא לוקח, אבל אם תחברי אם שני האילוז'נים ביחד, ותוריד כמה שירים משניהם, תקבלי את אלבום הרוק הכי טוב של שנות ה90:)

l u d

New member
אבל רגע, לאן נעלם לייס?

למה כולם מתעלמים מהאיפי שלהם בצורה כזאת אכזרית? הוא דיסק ממש טוב שלהם :( אבל בקשר לשאלה, אפטייט. כמו שמישהו פה אמר, זה גאנז בלי צנזורה וזה- לפי דעתי- הצורה הכי טובה של גאנז.

1נחושה

New member
לדעתי אי אפשר לבחור אחד מהם

אני לא אוהבת שאנשים אומרים שאפטייד זה "גאנס". מזתומרת? ואילושיין זה לא גאנס? :-O לדעתי היופי של הלהקה הזאת מתבטא בגיוון שלה. זו הייתה גדולתם. אני זוכרת שאפטייט יצא חשבתי שזאת הלהקה הכי קולית ומגניבה שיש, אבל דווקא שירים כמו נובמבר ריין ואסטריינג'ד גרמו לי לחשוב שהם גאונים מוסיקליים... בסה"כ קשה לי להפריד. בעיני גאנס הם יותר מסך החלקים שמרכיבים אותם, ז"א חייבים להתייחס לאילושיין ואפטייט יחד כדי להבין באמת את היצירה המוזיקלית של גאנס. כל התייחסות חלקית אחרת רק מפספסת את התמונה השלמה.

למעלה