דיסק חדש

רצינית קראתי את

תגובתיך בשרשור טלי רענן, ומה שאת כותבת, יש משהו מן ההגיון, אך זכור לי כשיצא לאור, ברדיו עשו לו פרסומת כאילו זה הדיסק הכי טוב שלו, וכששמעתי את זה..... לכן כתבתי שם מה שכתבתי.

Rצינית

New member
עזוב אותך מפירסומות..

אתה בטח מאלו שאוכל כל לוקש של פירסומת.תמשיך להיות פרייאר. אל תקנה דבר שלא בדקת אותו ישירות. ולא רק תדפק כנ"ל.

אני לא קניתי אותו....

חבר שלי קנה אותה בישיבה. וגם הוא לא נמשך אחרי הפרסומות, הוא פשוט קונה כל דיסק שיוצא..... למה את/ה כותב/ת בסגנון הזה. משמיצ/ה, קוטל/ת?

Rצינית

New member
המממממ....

אני Rצינית ולא Rציני. ולסיגנוני.מפריע לך?אם כן.סורי שהפרעתי לך.לא בכוונה תחילה. ולחברך. הוא סוג של פרייאר אחר.קונה כל מה שזז.חבל על הכסף. וסורי נוסף ,שענית על האחרון ראשון ועל ראשון אחרון.

אני סולח.

למה עניתי על ראשון אחרון? האמנם כתבתי אם אני נמשך אחרי הפרסומות או לא? ההסבר כדלהלן, אני קונה כל לוקשן? לא מתייחס לנקודה כלל. אני קניתי את הדיסק? לא ולא. חבר בישיבה קנה. שמא תגידי שחברי קונה כל פרסומת, הקדמתי כשכתבתי שהוא קונה כל דיסק. בקשר לזה שחבל על הכסף, ב"ה יש לו הרבה ומבזבז כפי רצונו ללא חשבון. לדעתי זה לא טוב כי הוא מתרגל לזה ואם חס וחלילה לא יהיה לו כשיגדל, יהיה לו מאוד קשה.

Rצינית

New member
הבנו שהחבר הוא המלייאן ולא אתה.

אבל כמו שאתה אומר.חבל לבזבז כסף על דברים שטוטים.שישים את הכסף שלו לדברים יותר מהותיים. ואתה בסדא ענית לפי הסדר..תוקנה טעות- ענית=אני טעיתי.הושמטה ה-י' משום מה.

Rצינית

New member
*שטות *בסדר.

לאללה למה זה קורה לי היום?!?!?! זה סימן שאני חייבת כעת לעוף לעיסוקיי. בהזדמנות זו אאחל לכן/ם:שבת שלום!

בקשר לדיסק החדש

נדמה לי שראיתי אותו למכירה בדוכן של דיסקים צרובים בטיילת בטבריה. אם כן, זה אומר שבחו"ל כבר יצא וצרבו אותו כבר. מישהו טבריהני שיבדוק! תודה.

Rצינית

New member
חלה טעות בהבנתי.חשבתי כי רפוש

מסתלבט על שם הדיסק השלישי של שוואקי ורוצה כאלו לרדת על הרעיון שקראת לו דיסק "חדש".שהוא כבר לא.לוקחת את תגובתי ואת חוסר הבנתי. ולא ,זהוא לא שם הדיסק בנימה רצינית.

למעלה