דיסק חדש..

קיץ 2006

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif - כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

- כנסו
היי כולם בבקשה תעשו לי טובה כנסו לפה http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=19467&msgid=11771176 ותרשמו שעומרי הכנס אותכם לקומונה בבקשה זה תחרות בבקשה פליז מתחנן
פליז פליז פליז ועוד הפעם פליז

Kalleemero

New member
תקראו את זה...חשוב!

אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל מצאתי את הקטע הזה וזה מאוד חשוב שתקראו אותו...צריך לעשות משהו עם כל התאונות האלה והדרך היחידה היא להכנס לתודעתם של הנהגים ולנסות להשפיע עליהם...תקראו עד הסוף ותעבירו את זה הלאה! תודה... ישראל העיף מבט מהיר אל הספידומטר לפני שהאט. המחוג הראה 105 במקום שבו מותר לנסוע עד 60 קמ`ש. זו הפעם הרביעית שהוא נתפס על מהירות בשנתיים האחרונות. איך זה יכול לקרות לו, חשב? הוא שמע את כריזת השוטר בניידת שהופיעה לפתע במראה. השוטר הורה לו לעצור בצד. ישראל האט את רכבו ועצר בשולי הדרך והניידת מאחוריו. ישראל הביט במראת הצד וראה את השוטר יוצא מן הניידת ופוסע לעברו. עוד מבט לעבר פניו של השוטר וכולו נתמלא פליאה. הרי זה יעקב, אחד המתפללים מבית הכנסת. הוא פוגש אותו כל שבת והם מברכים זה את זה בברכת שבת שלום. הוא לא ידע שיעקב מתנדב במשטרת התנועה. במדים יעקב נראה אחרת. עתה חש הקלה. חיש מהר יצא ישראל מרכבו וקידם בברכה את יעקב, `שלום יעקב, אני מופתע לראות אותך כך במדים`. `שלום ישראל` השיב יעקב בארשת פנים רצינית. `אני מניח שתפשת אותי על חם כי אני ממהר הביתה. אשתי והילדים מחכים לי`. `כן, אני מתאר לעצמי` ענה ראובן כמעט בלחש. `אתה יודע, בימים האחרונים עבדתי עד מאוחר ועתה אני ממהר הביתה וכנראה לא הקפדתי הפעם על המהירות המותרת` אמר ישראל בצורה מבודחת. השוטר לא ענה ועלעל בפנקס הדו`חות. `אתה יודע, אשתי טלפנה ואמרה לי משהו על עוף בתנור ותפו`א חמים לארוחת ערב, אתה יודע למה אני מתכוון?` `כן אני יודע למה אתה מתכוון, אני גם יודע שיש לך עברות קודמות רבות` סח יעקב. אוי ואבוי, חשב ישראל לעצמו, זה הולך להיות לא טוב. הוא בטח ירשום לי דו`ח. צריך לשנות גישה. `על מה עצרת אותי, יעקב?` `105 קמ`ש. האם תואיל בבקשה לשבת ברכבך?` `רגע, חכה רגע יעקב, אני הסתכלתי בדיוק במד המהירות ובקושי נסעתי 80` שיקר ישראל, העיקר שלא לקבל דו`ח. `בבקשה ישראל, לך שב ברכב` ביקש יעקב בנימוס. ישראל חש נבוך, נכנס לרכבו וטרק את הדלת בתסכול. הוא הביט במראה לעברו של יעקב וראה אותו רושם בפנקסו. למה הוא לא ביקש ממני רשיונות, תמה ישראל, איך זה יכול להיות? החרא הזה רושם לי דו`ח? מעניין איך תהיה הפגישה בינינו בבית הכנסת? איזה פרצוף יהיה לו לעמוד מולי? דפיקה קלה על שמשת החלון קטעה את הרהוריו של ישראל. הוא הסב את פניו וראה את יעקב מסמן לו לפתוח את החלון כשהוא מחזיק בידו דף מקופל. ישראל פתח את החלון כדי חריץ קטן. יעקב השחיל דרכו את הניר המקופל ופסע חזרה אל הניידת מבלי לומר מילה. ישראל חשב לעצמו, מעניין כמה יעלה לו הקנס, הפעם, ופתח את הדף. רק רגע, מה זה? בדיחה? זה לא דו`ח, וישראל קרא: `ישראל היקר, לפני שנתיים היתה לי בת. היא היתה בת 6 כאשר נדרסה למוות. אתה ודאי מנחש שהיה זה נהג אשר נסע במהירות מופרזת. הוא קיבל קנס קטן ו- 3 חודשים בכלא. כעת הוא חופשי לחבק את אשתו ואת שלוש בנותיו. לי היתה בת אחת ואני צריך לחכות עד שאגיע לשמיים כדי שאוכל לחבק אותה שוב. מאות פעמים ניסיתי לסלוח לנהג ההוא. מאות פעמים אני מנסה לסלוח לנהגים כאלה, ואפילו עכשיו, איתך. אז תסלח לי, ישראל, ותיסע לאט כי יש לי עוד בן אחד בלבד ואני פוחד עליו מאד מאד`. ישראל הרים את מבטו מן הכתב והספיק לראות את יעקב נוסע במורד הרחוב. הוא הביט בו עד שנעלם. הוא נותר לשבת נטוע במקומו עוד דקות ארוכות מהרהר בדברים שקרא ואז התניע את רכבו והחל לנסוע אט אט אל ביתו כשבליבו תפילה, רק לראות, לחבק ולחוש שוב את אשתו וילדיו. הוא ראה אותם בדמיונו מחייכים וצוהלים לקראתו והדמעות זלגו מעיניו. הם לא הבינו מדוע היה נסער ונרגש כל כך כשהגיע הביתה... החיים יקרים מפז – בואו כולנו ננהג בזהירות בבקשה. בואו נמנע צער וסבל מיותרים. בואו ניסע בשיא הזהירות כדי שכולם יזכו לפגוש את כולם! ועוד בקשה קטנטנה – נא להעביר את המסר החשוב הזה הלאה. תודה!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

תמיד רציתם להנהיג אומות ולפקד על צבאות? ההזדמנות שלכם הגיעה- פורום המשחק מנהיגי עולם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1582
משהו טוב הולך לקרות לך בפורום אריק אינשטיין -הצטרפו עוד היום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1583
התכנית הקלאסית שעיצבה את ילדותנו שחוזרת בסרט חדש-פורום רובוטריקים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1584
פורום הריון בסיכון- תמיכה בית חם ותומך עבור הנמצאות בהריון בסיכון. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1587

../images/Emo211.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo185.gif

מהי הטלנובלה שהכי מצפים לה? פורום טלנובלות מעוניין לגלות ולנסות להביא אותה לשידור בערוץ ויוה. מה עליכם לעשות כדי לתרום? להיכנס לשרשור של סבב ב' ולהצביע בו לטלנובלה שלכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=79999775
פורום קרוב לוודאי מחפש לוגו! מוכשרים? מתים על התכנית? רוצים לזכות בפרס מדליק? פורום קרוב לוודאי מזמין אתכם לנסות את מזלכם ולעצב לו לוגו! לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1569&msgid=80004609

ori239

New member
אויש שטויות.. כנס כנס

מזכיר לי את האנשים שגרים פה בעומר.. יושבים לך פה, משחקים אותה אינטילגנטים, משכילים, ברגע שהם עולים על הכביש - דוהרים.. היום 8 בבוקר, רחוב ראשי, מלא ילדים ומבוגרים (וביניהם אבא שלי) חוצים את הכביש, אבל איזה אחד שמיהר לעבודה שלו החליט לנסוע 60-70 בלי לתת לאף אחד סיכוי להתחרט אפילו.. מה שאני בא לומר - די כבר עם דיבורים ופרסומות וסיפורים טפשיים.. שכל אחד יקח אחריות על עצמו ועל מעשיו, ככה ייטב לכולנו.. ואסיים בסיפור משלי: כידוע, תיכוניסטים בימים אלה ממש נמצאים בחופש, עקב מבחני הבגרות.. במהלך יציאותיי, במוצ"ש האחרונה יצאתי עם חבר.. יצאנו מרמזור, אני בנתיב האמצעי, ובנתיב הימני טור של 2 מכוניות, אחת אחרי השניה, כאשר האחורית מקבילה אלי. זו הייתה לנד קרוזר, שנהג בה איזה בדואי. הוא החליט שאין לו סבלנות לחכות מאחורי האוטו שלפניו, ולא שהוא חתך אותי, הוא פשוט ח-ת-ך אותי.. הוא מקביל אלי, ומזיז את ההגה שמאלה, ואם אלוקים לא היה שם, סביר להניח שהיום לא הייתי פה.. ממש במזל הכביש היה ריק, וסטיתי לנתיב השמאלי, אחרת, הוא עולה עלינו (אני נוהג בשברולט נמוכה והוא בלנד קרוזר גבוהה). נסענו אחריו עד שהגענו למרכז מסחרי, שם הוא עצר. הייתה שם ניידת משטרה, אבל בגלל שהוא בדואי, הוא הכחיש שהוא בא מהכיוון שלנו, והשוטר לא יכול היה לעשות לו כלום.. לכן, אני מציע לכל מי שחושש לחייו, ללכת לבית כנסת בשישבת ולהתפלל. לי זה עזר, רק ככה נוכל למנוע תאונות דרכים.

Kalleemero

New member
טוב זה מה שיש לי להגיד לך:

קודם כל אין לך זכות בכלל להגיד לי מה אני ואיך אני נוהג כי תאמין לי שאני עברתי מספיק (קרוב משפחה שלי נהרג בתאונת דרכים) ואני יודע טוב מאוד כמה צריך להזהר,ואיך צריך לנהוג וכמה אחריות בן אדם צריך לקחת אז תפסיק לתקוף אותי ותפתח קצת את הראש... תפסיק להיות פסיבי ולחשוב שככה זה החיים וכל מה שנשאר זה להתפלל...אז נכון זה באמת תלוי בכל אחד ואחד מהנהגים וכל אחד צריך לקחת אחריות על עצמו ועל מעשיו כמו שאתה אומר, וכל הקטע בסיפור הזה שהוא כן גורם לשינוי והוא כן יכול להכנס לתודעתם של האנשים האלה... אנשים פשוט חושבים שהם מסוגלים להכל וששום דבר לא יכול לקרות להם...וכל הקטע זה להגביר את המודעות ולהראות ולהסביר כמה אחריות יש לנהגים בידיים...! אני חושב שלשבת ולהתפלל זה לא בדיוק ימנע תאונות דרכים ואני לא מדבר עכשיו על זה שאני לא מאמין באלוהים כי אני כן...אבל צריך להתחיל לשנות..ומהר כי זה לא יכול להמשך ככה! יותר מדי אנשים חפים מפשע נהרגים וזה בגלל אנשים מטומטמים שפשוט לא מבינים כמה זה מסוכן... ותאמין לי אני גם הייתי שבוע שעבר קרוב לשתי תאונות דרכים שלא היו באשמתי ואחד מהם זה בדיוק כמו הסיפור שלך עם הלנד קרוזר רק שאצלי זה היה בכביש מהיר ועם פיאט אונו! היא נכנסה לי לנתיב והייתי צריך לעצור עצירה מלאה! (לא הייתה אפשרות לעבור שמאלה...) וזה עוד בכביש מהיר! אז אולי אתה חושב שהסיפור הזה (שאני לא יודע מי כתב אותו כי הוא רוצה להשאר אלמוני) הוא טיפשי וסתמי אבל הוא עורר במקומות אחרים תגובות רבות ואני בהחלט מאמין בזה שהוא יכול לשנות גם אם זה בקצת...וגם אם זה יגרום רק ל2 נהגים להוריד את הרגל קצת מהגז אני חושב שזה עשה משהו! מצטער על החפירה...ואני מאלך לך הרבה בריאות וחיים יפים!

ori239

New member
אז ככה

א' כל - לא דיברתי עליך, ולא על איך שאתה נוהג, אני בהחלט לא מכיר אותך ולא יודע איך אתה נוהג, אני רק מביע ביקורת על סיפור כזה (ועל עוד רבים כמותו), כי עכשיו כולם מביעים הזדהות, אבל כשעולים על הכביש כל המילים פתאום הולכות לאיבוד.. אם אנשים באמת השתנו בגלל הסיפור הזה - מה טוב.. אני חושב, שבנוסף לתפילה (אגב, זה היה בציניות כדי להדגיש חוסר אונים) צריך גם עונשים מחמירים.. שבדואי כמו שהיה אצלנו, או פיאט כמו אצלך, אחד כזה צריך לקבל מאסר, ולא ללכת ועוד לחייך ולאחל לי 'שבוע טוב', כשלפני שתי דקות כמעט הרגת אותי.. לפני שבוע וחצי עצרו בנגב 4 אנשים שונים, כל אחד קיבל 4 שנים מאסר בפועל (על נהיגה בלי רישיון, נהיגה פרועה תוך סיכון, כאלה...).. ככה צריך, ולא להעמיד שוטרים שיעצרו על חגורה או איתות, כי זה לא מה שימנע תאונות, רק יכניס כסף לקופת המשטרה, יבזבז כספי ציבור, ויגביר את שנאת המשטרה בציבור.. ואם כבר סיפורים, קח רעיון משלי לקמפיין: לצלם משפחה נוסעת באוטו, הכל טוב ויפה, והילד מתחיל לשיר 'אם תסע מהר, יתפוס אותך שוטר, סע לאט, סע לאט' (את השיר המלא).. פתאום בא נהג, נכנס בהם מאחורה ובסוף רואים אמבלונסים, הרבה דם, פינוי גופות וכאלה.. ואז מפיידים את ה'סע לאט' של הילד החוצה (כאילו אין מי שישיר יותר).. סופשבוע טוב לך, סע בזהירות..

BaRbiK

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif התחלתן להיות מפרסמות שלו?

בכלמקרה שיהיה בהצלחה

hodayoyo

New member
את עוד שם?../images/Emo60.gif

בדיוק קראתי בעיתון של מודיעין שמביאים אותו בקיץ למתנדבים של העיר משהו (לפני איזה 3 שנים כשעוד הייתי מתנדבת בכאילו הביאו את מה קשור). חוץ מזה מביאים את כלא 6 (שכתבו שהעדיפו אותם על עברי לידר, תהרגי אותי איך
), בית הבובות ומשינה, שזה אחלה
הבעיה היא שבטח יביאו אותם כשאני לא אהיה במודיעין

BaRbiK

New member
חס וחסה!!

שאני אהיה שם??!!?!
בגלל זה תהיתי למה הן מפרסמות אותו XD ראיתי בעוד כמה פורומים וזה XD

למעלה