דיסק מעניין שקיבלתי מאסי יחיאל
S sony121 New member 1/2/07 #3 עוד דיסק אוסף יפה של קוסטאס בירבוס המשורר הגדול...שכתב הרבה שירים יפים לקזנג'ידיס ועוד...
S sony121 New member 1/2/07 #4 ולמי ששלח לי איימל בקשר לפאליאולוג אין לי דיסקים עם נעימות של יאניס פאליאולוגו,אבל יש לי דיסק שאפשר לשמוע שם נעימה אחת שלו. בבקשה מצרף את העטיפה
ולמי ששלח לי איימל בקשר לפאליאולוג אין לי דיסקים עם נעימות של יאניס פאליאולוגו,אבל יש לי דיסק שאפשר לשמוע שם נעימה אחת שלו. בבקשה מצרף את העטיפה
S sony121 New member 1/2/07 #6 דיסק מעניין של קוארטי.אשתו של ריא קוארטי אשתו של פאנוס גאבלאס...האמת בלי גאבלאס היא לא בדיוק.שווה מי שנכנס לנעליים של ניקולופולוס עם הבוזוקי...הוא ...מאנוליס קארנטיניס. ...אם הם מנגנים אותו הדבר בשירים? אז לא!
דיסק מעניין של קוארטי.אשתו של ריא קוארטי אשתו של פאנוס גאבלאס...האמת בלי גאבלאס היא לא בדיוק.שווה מי שנכנס לנעליים של ניקולופולוס עם הבוזוקי...הוא ...מאנוליס קארנטיניס. ...אם הם מנגנים אותו הדבר בשירים? אז לא!
S sony121 New member 1/2/07 #7 מי שרוצה אחד מהדיסקים שישלח לי מסר בפרטי,ואשמח לשלוח. יום טוב לכולם.....יאללה אני יוצאת למשרד
ב בועז שטייר New member 1/2/07 #9 אשתו של גבלאס Zoe נפטרה ב-1985 אשתו של panos gavalas נפטרה בשנת 1985 שמה היה Zoe . ria kourti ו- voula gika היו זמרות ליווי שלו.
אשתו של גבלאס Zoe נפטרה ב-1985 אשתו של panos gavalas נפטרה בשנת 1985 שמה היה Zoe . ria kourti ו- voula gika היו זמרות ליווי שלו.
S sony121 New member 1/2/07 #10 השמועה אומרת שהיא היתה יותר מזמרת הליווי שלו ,ומן הסתם במרבית הדיסקים שלו מלווה אותו לא אחרת מריא קוראטי,שהיחס שלו אליה היה כאל רעיה,וליוותה אותו במשך 40 שנה לפני כשנה וחצי לערך היתה תוכנית על פאנוס גאבאלס בטלויזיה והיא היתה במוקד העניינים בתוכנית.
השמועה אומרת שהיא היתה יותר מזמרת הליווי שלו ,ומן הסתם במרבית הדיסקים שלו מלווה אותו לא אחרת מריא קוראטי,שהיחס שלו אליה היה כאל רעיה,וליוותה אותו במשך 40 שנה לפני כשנה וחצי לערך היתה תוכנית על פאנוס גאבאלס בטלויזיה והיא היתה במוקד העניינים בתוכנית.
F F a d i New member 1/2/07 #12 פששש איזה דיסקים יפים חחח איזו תמונה למאברופולוס התותח יפה,אהבתי תהני