דיסק סנטר וצליל רמת אביב תפרגנו ...

ט י נ ה

New member
דיסק סנטר וצליל רמת אביב תפרגנו ...

הי אהוד הי כולם ובכן בדיסק סנטר בנסטר עצמו דיווחו לי שהם היו עד עכשיו הכי לארג´ים והימרו עלינו בגדול וקנו 50 עותקים סימן שיש ביקוש אז יאללה זה כבר אצלם תתחילו לקנות..... בצליל רמת אביב היום הייתי יש המון דיסקים ועדיין לא קנו אחד הם גם לא בדיוק משמיעים ברקע אבל למה שלא תיכנו ותבקשו לשמוע בקולי קולות ואז תיקנו ? יאללה לעשות רעש מה זה הדממה הזו ? סי

סופסופסופ יש לי את האוסף

לאחר מסע מייגע מצאתי אותו ודווקא לא בלב המדינה אלא באזור שחלק מאיתנו יקראו לו "חור" על המפה. הדיסק פשוט מדהים, מושקע ויפייפה. חיכיתי לאוסף בשביל הביצועים של כל השירים שלא יצאו בצורה מסחרית והיה שווה. פשוט שווה. עד אלייך הכל כך מוכר מהופעות, רק מתוך שינה העוצמתי, ילדה קטנה המדהים עם ג´וזי כץ, משהו שבור הנוגה, עד סוף המבול שהזכיר לי כ"כ הרבה, תגיד תודה בביצוע מרשים ועוד ועוד. אבל, אני חייב פה לכתוב שהשיר שממש החזיר לי ביטים חזקים הוא דווקא זהב טהור. כמה התגעגעתי לשיר הזה, החזיר אותי לנעוריי ולמה שסימלה אז בעיניי סי. רוק פאנק עצבני והרבה יותר מזה. סי היש איזשהו סיכוי, למרות שחוששני שהוא קלוש שתבצעי אותו באיזושהי הופעה ??????? אני חייב לטוס עכשיו, אז נתראה ... חוצמזה פתאום נזכרתי שעדיין לא הזמנתי כרטיסים... וואיי ! שיהיה לכם ערב מדהים (במיוחד למי שיש את האוסף......).

ט י נ ה

New member
זמן אחר חסר גם לי ........אבל !!!

חישבו רגע על העוגה השלמה ותבינו את הסיבות וחוץ מזה יש לי סיבה טובה לפתוח את המופע בתמונע בשלושה שירים אהובים כל כך עולם תעשיתי זמן אחר בא נבכה אהובי וכך אכן יהיה אך לא לפי סדר זה

למעלה