דיסק קלאב קיים???

cbzhi

New member
דיסק קלאב קיים???

למישהו מהחברים ידוע מה קורה עם דיסק קלאב
האתר לא פעיל למעלה מחודש וחצי אחרי שהובטח שיחזור אחרי מספר ימים או אולי עוד סוף עגום לרשת שעומדת להיסגר
מיילים ששלחתי כלל לא נענו ועוד אני נחשב ללקוח ותיק ורוכש נכבד כמעט בכל חודש

Soak

New member
אחיין שלי שמשרת באילת

אומר שהחנות בקניון עוד קיימת. אם כך שווה להתקשר אליהם ולשאול לגבי האתר והחנות השניה במתחם ביג.
נשמח אם תעדכן...

milk man

New member
דיסק קלאב

האחיין טועה...דיסק קלאב סגורים מזה זמן.ואני מקומי

Soak

New member
תודה על העדכון.

עצוב

trilliane

Well-known member
מנהל
נוסטלגיה...
לא ידעתי שהם נסגרים

אני מנויה לרשימת התפוצה של האתר והם שולחים מבצעים כל חודש. אני לא בטוחה אם שלחו ביולי (נראה לי שלא), אבל ביוני עוד שלחו בוודאות.

kookiya

New member
מוזר, כי לפניי כחודש הם היו פעילים

לפניי כחודש ביקרתי באילת והייתי ב2 החנויות.
החנות בקניון הייתה פעילה מאוד ללא סימני סגירה
והחנות במרכז ביג היית באוהל עקב מעבר לחנות חדשה וגדולה יותר במתחם.

porky169

New member
יש לי דז'ה וו

אותו דבר קרה עם האתר של בלוק באסטר.
היה כתוב שהוא נסגר לשיפוצים ושיחזור בקרוב.
הוא מעולם לא חזר.

liorb22

New member
אני ממש חיכיתי בשקיקה להשקת האתר שלהם

באופן כללי די נהנתי מהשירות של בלוקבסטר.
האמת שגם בNMC UNITED הבטיחו לפני המון זמן לשדרג את האתר, אבל הסיכוי שזה יקרה, נמוך עד לא קיים לדעתי.
ואם כבר מדברים על זה, גם האתר הסמי-מודרני של פורום פילם נעלם כלעומת שבא, ודי בפתאומיות ולא חזר.

cbzhi

New member
המסמר האחרון בארון הקבורה

לאור התגובות לא נותר להוסיף
כנראה צריך להשלים עם העובדה שהפורמט הנוכחי מחרחר את נשימותיו האחרונות
אם חנות דגל כזו סגרה שעריה אזאי צריך להבין ולדעת שיורשים חדשים כנראה כבר לא יהיו
פורום פילם מחסלת סרטים במחירי קופסא ,אן אם סי יונייטד כבר לא מוציאה הוצאות חדשות/קלאסיקות ישראליות
ובאתר רוב הסרטים הישראלים לפחות חסרים במלאי
בלו ריי ותלת מימד כנראה נירכשים ומעיינים חלק מכותבי הפורום הנוכחי אך ניתן לאמר בוודאות שרוב הקונים כלל
לא מתעניינים(דיברתי עם מוכר באוזן השלישית שטען שבקושי מוכרים את המשומשים) בבלו ריי גם לאחר הוזלת מחירים)
ע"פ המבצעים שכותבי הפורום מעדכנים בחו"ל גם שם מחסלים כמויות שכנראה לא יחזרו
תחביב ותיק ויקר עומד להסתיים וחבל...

liorb22

New member
כולם ממשיכים הלאה

מרבית הגולשים מפה גם ככה בקושי היו קונים משהו בארץ (לא מעיד על הכלל, רק על חלקו הנכבד... ממה שאני שומע ומבין).
החנויות אולי פה יסגרו, אבל זה בשום אופן לא מבשר את "סוף התחביב". מי שהתחום יקר לליבו, ימצא את מבוקשו בשווקים הבינלאומיים שבין כה נותנים תמורה רבה יותר לכסף שלך (מבלי להכנס לסיבות, כן?).

את דעתי על השוק הישראלי כבר אמרתי, אז חבל לטחון מים. עובדה שיש רצון לקנות, אפילו די גדול. ויעידו על כך האספנים הכבדים שהצטרפו לעמוד הפייסבוק של הפורום.

Soak

New member
לא הייתי ממהר להספיד

המצב אכן לא טוב, אבל הוא לא טוב כבר תקופה, ובינתיים מתקיים איכשהו. אני גם בספק אם מישהו היה מכנה את דיסק קלאב "חנות דגל". התו השמיני ו-NMC ממשיכים להוציא הוצאות בלו ריי ו-DVD מתורגמות, גם של סרטים ישראלים. פורום פילם... נו, הם אף פעם לא היו כאן דוגמא למשהו. באוזן השלישית גם את המשומשים מוכרים ביוקר רב (Oz החדש בתלת מימד משומש - 139 שקל! לעומת 40 שקל שקניתי אותו ב-2S).

לסיכום, התחביב מצטמצם והופך נישתי, אך עודו עימנו.

cbzhi

New member
האתר חזר אבל...

בבדיקה מיקרית האתר חזר לאויר(אין מבצעים חדשים והדוגמאות הם מלפני חודשיים)אך הכתובת מציינת בצור קשר
משה הס 5 לוד שזוהי כתובת התו השמיני
האם איחוד או?
למישהו יש מושג?

למעלה