דיסק שהכנתי לחברה שלי

Mash1k

New member
דיסק שהכנתי לחברה שלי

שלום לכל חברי הפורום, חברה שלי אוהבת את השירים של דויד ברוזה וחולה על ספרדית :) אז הכנתי לה שילוב בין הגרסה הספרדית לגרסה העברית של הדיסק המלא "זה הכל או כלום" אשמח לשמוע את תגובתכם הכנה, להורדה: http://www.megaupload.com/?d=RXIS6UOI מקישים את קוד האימות שמופיע על המסך, מחכים כמה שניות עד שהלינק יהיה פעיל ושומרים למחשב.

Mash1k

New member
משהו מעבר ללא חוקי ?

יש לי את שני הדיסקים המקוריים בבית, דווקא רציתי לשמוע תגובה על השירים... לא משנה - חברה שלי בטוח תאהב את זה - זה מה שמשנה

handlessman

New member
רעיון נחמד...

אבל זה קצת מוגזם... ידוע שזה הכל או כלום והגירסה שלו בספרדית, כל השירים הם בעצם אותו שיר מבחינת כל הפרטים, רק בעריכה של הטראקים במקום להקליט מילים בעברית אז הקליטו בספרדית, ובגלל זה גם קל לשלב בין שני השירים. אבל יצא לך באמת ממש מוגזם, כל שנייה החלפת בין עברית לספרדית וזה קצת מעיק ומעצבן... מילא היית עושה בית-בית לסירוגין, ובפזמון החלפה מהירה בין שתי השפות.

handlessman

New member
עוד משהו...

אפילו שהתרגומים בשתי השפודיזה תואמים, עדיין בגירסאות שהכנת זה נשמע מבחינת הגיונית ממש לא טוב, וגם אין חריזה. וגם... לא דאגת לווליום, כי לפעמים יש קפיצות בעוצמה בין שתי השפות. בקיצור... נשמע אחיד (לא ממש קשה לחבר קטעים משני שירים בתוכנות שונות), אבל הרבה חסרונות.

Mash1k

New member
סבבה

זה משהו שעשיתי לא באופן מקצועי , סתם בתור מתנה... אבל אני אקח את ההערות לתשומת לבי אני מניח שאם הייתי יודע ספרדית זה היה עוזר... תודה

למעלה