דיסק של התוכנה שהופכת

דיסק של התוכנה שהופכת

את הנגן(צורבת) לעברית,יש למישהו?! מכירים מישהו שיש לו את זה? תשאירו פה תגובה. . . תודה

יאיר B

New member
אתה מתכוון לעידכון קושחה?

לאיזה נגן? אם זה ג'נרי - דע שתצטרך עידכון שמתאים בדיוק לנגן שלך. יש כל מני עדכונים שמסתובבים (כולל כל מני פיראטיים שאנשים פרטיים עשו). אם תתקין עידכון שלא מתאים לנגן שלך - הוא עלול להיות מושבת. אם קנית נגן של ארגוטק - טופ היבואנית מתקינה עידכון עברית ב-30 ש"ח. לבנדא שמיבאת נגנין בוקס-משהו יש עידכון באתר שלה. למרות זה אני לא מציע - כל שבוע יש סיפור על אחד שעדכן את הנגן והאו נהרס.

אני מתכוון לנגני ג`נרי

בעיקרון,איפה אני יכול להוריד תוכנה כזו? באימיול? קאזה? זה דחוף לי

יאיר B

New member
מה כל כך דחוף?

אימיול וקאזה זה מחוץ לפורום הזה! קרא שוב את ההודעה הקודמת שלי. רשמתי שם איך ניתן להשיג עבירת לג'נריים (הביצוע על אחריותך בלבד!).

קראתי אותה ולא הבנתי

מה זה עדכונים שמסתובבים?! אני צריך את הדיסק עצמו ולא מקום שעושים שם צריבה,ברור שזה על אחריותי... תן יותר אינפורמציה

יאיר B

New member
אין דיסק כזה. יש תוכנות (שנקראות

קושחה) שהן מערכת ההפעלה של הנגן. אם יש בקושחה הזאת הגדרות של עברית - יהיה עברית בנגן. קבצים כאלה (של קושחות) מסתובבים באתרי אינטרנט שונים (למשל: העידכון של אוהד ל-H300 של איריבר: זה עידכון פיראטי שעשה משתמש פרטי כי החברה לא הוציאה עידכון עם עיברית). אתה יכול לנסות את העידכון שיש באתר של בנדא. לא יודע אם הוא יתאים לנגן שלך. יש עדיכונים שאנשים עשו לנגנים של פרוסואנד (אחד מחברי הפרום בנה). יש עוד כל מני כאלה.

למעלה