דיס על נימי, N.O.D, פישי הגדול טונה מן ג'ונס

Killo Vat

New member
דיס על נימי, N.O.D, פישי הגדול טונה מן ג'ונס

ועוד ועוד.

אני מדבר כמובן על הבריון השכונתי המסמורטט ביותר בתולדות ההיפ הופ הישראלי - זיסי.

יש דיבור שגם שקל קשור לעניין. לא יודע מאיפה הוא מגיע.

קלמנטינה מיובשת.

גרוע

זה מחמאה בשביל הקטע הזה אבל זה נשמע כאילו מישהו עשה את זה לצחוקים

JEREMIAH10

New member
You've gotta' be shittin' me

יכול להיות שעוד יש פה מישהו בפורום הזה שלא יודע שזיסי זה פארודיה? ברצינות יעני? אתם אמיתיים או שאתם עובדים עליי? הבנאדם מוציא את ה"דיסים" האלה כבר חודשים, בחייאת אמא שלכם יא אללה, אם בפורום הזה יש אנשים שלא קולטים פרנציפ כל-כך בולט לעין של "דיס" בקטע של צחוקים כשהם נתקלים בו, אז מה כבר נשאר להגיד?

זיסי זה פאקין פארודיה. זו דמות שהומצאה ע"י מישהו שבוחר לשמור על זהותו בסוד, וכל מהותה היא "להיכנס" בכל אנשי הסצינה בלי הבדלי דת, גזע, מין וסוואגה. יש מבין? יישרנו קו? אחלה. אה והפאנצ'ים שלו אדירים ברוב המקרים, just sayin'.

U G I

New member
ניסחת זאת מדויק

וכל מילה מיותרת .

זיסי הוא אפס ואני סוגד לו יאו

אני לא מאמין שלא ידעתי את זה או מיי גאש

מה יש לך יש אנשים שלא גרים בפורום הזה, עכשיו אתה יכול לצאת. תודה.

JEREMIAH10

New member
מבטיח לך שאתה קורא וכותב פה הרבה יותר ממני

da^Lord

New member
היו לו קטעים טובים יותר

לא יודע מה איתכם אני לא מבין מה הפארודיה פה.
זה לא נראה כמו פארודיה זה נראה כמו מישהו שחושב שהוא עושה פארודיה כשבעצם הוא סתם מלכלך על כל העולם ואשתו במסווה של זהות בדויה.
והוא קורא לזה פארודיה כדי שלא יכעסו עליו.. תכלס הפאנצ'ים כאן היו לא משהו היו לו קטעים אחרים יותר מצחיקים ועם פאנצ'ים יותר מכאיבים.
וזו לא בושה להוציא דיס על מי שבא לך, אבל תעמוד מאחוריו אחרת הכל נהיה בדיחה. והבדיחה היא עליו.

U G I

New member
אתה רציני ?

אי אפשר שלא לשים לב
שזיסי זאת דמות לא רצינית ועם המון אהבה למושאי השנאה .

מצחיק זה בעייני המאזין, אבל נראה שלקחת את זה קצת ברצינות.

da^Lord

New member
מצטער לי זה לא בא לי בטוב

ואם זו אהבה מי צריך אותה.

dogma3

New member
אם לתת תגובה רצינית

הפאנצ'ים ממש חזקים וכמעט כל פרה קדושה נשחטה בצורה לא כשרה, חוץ מהראפר הכי גרוע בתולדות היקום נייג'ל האדמור שקיום הוא החאפר הכי גרוע בתולדות היקום

זי סי תמשיך עם זה זה גדול ומצחיק ומלא הומור ומצחיק

למעלה