דיעה: פשנדייל והאלבום החדש.

Axcelius

New member
דיעה: פשנדייל והאלבום החדש.

לאחר ששמעו את dance of death דעת הקהל היא שהשיר הטוב ביותר הוא Paschendale. כמובן שאני מסכים. פשנדייל, לטעמי, הוא השיר הכי טוב של איירון מיידן מאז seventh son והוא גם אחד מחמשת השרים הטובים ביותר שהלהקה איי פעם הלחינה. הוא מציג בפנינו מצב אמיתי וחיי דרך המוסיקה. גם מי שלא הכיר את הקרב בפשנדייל, חטף לפנים את מה שקרה שם, דרך המוסיקה. לא שמעתי על הקרב, אך כששמעתי לשיר, התחלתי לדמיין שדה קרב עם אויר שחור, בוץ, גשם, חיילים אבודים ומוות... יצא לי לקרוא על הקרב ולראות תמונות נדירות... הבנתי מה זה פשנדייל עוד לפני שידעתי מה זה. אין ספק גם ששרשרת הסולואים בשיר הם מהטובים ביותר שלדעתי איי פעם נכתבו. לא באתי לכתוב ביקורת אך באתי להציג טענה. איירון מיידן עשו את A matter of life and death ברוח פשנדייל: שירים ארוכים, פרוגרסיבים ומפוצצים. הם הצליחו ליצור חתיכת אלבום. אך איני חושב שיש שיר אחד באלבום שמצליח להתקרב לרמתו של פשנדייל. Brighter than a thousand suns הוא, לטעמי, השיר הטוב באלבום ויש לו השפעה דומה לפשנדייל. אך זה פשוט לא זה. אל תחשבו שאני מוריד מערכם של השירים. ממש לא. האלבום החדש יותר טוב בכמה רמות מ dance of death. השירים מעולים אך בואו נודה בכך: פשנדייל הוא תופעה נדירה...

barlevy

New member
או שקראת את הסקירה שלי או שאתה

קורא מחשבות לסקירה

Axcelius

New member
כתבתי את זה ברוח הסקירה שלך :)

כשהזכרת שם את פשנדייל וכשהתחלתי לקרוא ביקורות על כך ש For the greater good of god שיר יותר טוב מפשנדייל, זה גרם לי לכתוב סוג של מחאה נגד השוואות לפשנדייל.

למעלה