דיעה של מישהי חדשה

גרטה1

New member
דיעה של מישהי חדשה

שלום, אני התחלתי לראות "האח הגדול" רק בסוכות אבל כמובן שמיד התמכרתי. בהתחלה ראיתי רק בערוץ 2 ואז התחלתי להכנס לפורום ולצפות באינטרנט. אני רוצה לשתף במסקנותיי. (מתנצלת מראש על החפירה...) אני הכי אוהבת את יוסי כי הוא מצחיק ומכניס עניין (ואת צבר כי יש בו משהו שאני נורא מתחברת אליו (ואשמח לראות אותו בלי שפרה)). הדיעה לגבי יוסי לא תלויה איפה צופים והוא אהוד by far לעומת האחרים, אבל לגבי האחרים אני יכולה להבין מה חושבים רק צופי ערוץ 2 לעומת צופי האינטרנט וערוץ 20 (ואין מה לעשות, אלו הרוב, ויותר מזה שם ההפקה מכוונת את ההצבעה), אני באופן עקרוני לא מצביעה אבל בהצבעה האחרונה הצבעתי לונסה וצבר רק כדי להעיף את שפרה, אולם אם הייתי צופה בערוץ 2 בלבד אין סיכוי שהייתי מצביעה לוונסה בגלל מה שעשתה לאיתי. או שלא הייתי מצביעה לאף אחד או שהייתי מצביעה רק לצבר. בעיני זה מה שחושבים אם רואים רק את ערוץ 2: שפרה וצבר נראים אומנם מסוגרים עם עצמם, ושפרה נראית קצת שחצנית אבל לא מראים את הרוע שלה, הקללות והמילים הקשות כלפי מי ששונה ממנה, או הצביעות(וגם לא את הזלילה) והיא נתפסת כבחורה חכמה ורגישה (בגלל שחווה אהבה חד צדדית) בפרקים האחרונים בכלל נראה שהיא מתחברת לעינב ואפילו ליוסי ואם הייתי צופה רק בערוץ 2 הייתי מאמינה לה! לכן למרות שיש לה הרבה שנאים היא עושה הרבה רעש ויש לה גם הרבה אוהבים. מסקנה שלי- הסיכוי שלה לעוף זה רק אם היא עומדת לבד מול יוסי (או יוסי ועינב?) עינבעושה צחוקים, אמיתית,יש לה לב טוב אבל בשידורים האחרונים נראית יותר מידי מפונקת ונראה לי שזה יתחיל לעלות לה בצופים. עדיין לדעתי היא גוברת על כולם חוץ מיוסי כמובן אבל אולי גם נופלת מול שפרה ליאון ורנין -למי שצופה רק בערוץ 2 אלו נתפסים כמועמדים ודאיים לגמר. מתוקים, רגישים, ילדתויים במובן החיובי (לעומת עינב). ליאון נתפס גם כאמיתי בגלל שהדיח את שי למרות ששיך לחבורותו. צופי ערוץ 2 לא רואים את הצביעות של השניים ושהם משחקים עם מישהו ואחר כך מרכלים מאחורי הגב! (בייחוד לגבי עינב), לכן גם אם הם מועמדים להדחה (מה שלא נראה) חובבי עינב ויוסי יכולים לראות בהם "משלהם" איתי-נחנח, פתטי, עלוב. צופי ערוץ 2 לא רואים את הדברים הטובים שבו (איך עזר ליוסי ועינב) ולכן מועמד וודאי להדחה אחרי החדשים צבר-בהתחלה חשבתי שהוא צנון וקר אבל במהלך התוכניות אני שמה לב שאני הכי רוצה לראות אותו ולשמוע מה יש לו לומר. אני חייבת לציין שאני משוחדת כאן כי הוא בדיוק הטיפוס שעושה לי את זה (מכל הבחינות, לא רק חיצונית). בפרק האחרון בכלל נראה שהוא אפילו מקבל את הכרעת הצופים ולא חושב את עצמו -הוא אמר לשפרה ורנין "אני לא הלבנה החשובה במשחק" או משהו כזה ולפי דעתי זה הוסיף לו קולות לקראת סוף ההצבעה. מה גם שבשני הפרקים האחרונים הוא נראה נפתח לעינב ויוסי, צוחק ויוצא מהקיפאון שלו. יכול להיות שמי שצופה בלייב יחשוב שהוא תחמן ומחפש אסטרטגיות או מעמיד פנים, לי אישית לא יצא לצפות (אני לא רואה הרבה בלייב) ולא ראיתי אם זה נכון שאמר "שאריות אדם" על יוסי ועינב, ובטח ובטח שאף אחד בערוץ 2 לא רואה את זה. לי הוא עושה רושם שאם ייצא מצילה של שפרה הוא רק יפרח ונסה-לפי ערוץ 2 נתפסה עד לאחרונה כאמיתית שאומרת את הדברים הנכונים ורואה מה שאחרים לא. אבל בשתי התוכניות האחרונות עם היחס המגעיל שלה לאיתי ועוד מה שאמרה לו בסוויטה בזמן ההצבעה גרם גם למי שהצביע לה להתחרט. מה לעשות, מלבד לקרוא פה בפורום לא היה מושג שאיתי כבר יודע שהם רק ידידים. לצופי ערוץ 2 היה נראה מה שליאון אמר שהיא בחרה באיתי רק בגלל ההדחה. מאותו הרגע ידעתי שאין לה סיכוי. החדשיםיעופו אחד אחד,שחר ואינה תחילה. (למרות שמי שצפה בלייב יכל לראות איך צבר מתעורר לחיים בזכות אינה), אח"כ יוני (בגלל סיפור ונסה) ואז חגית (כי בערוץ 2 ראו שהיא לא עושה כלום אבל לפחות מתחברת עם יוסי) המסקנה שלי שאני אשתדל לראות רק בערוץ 2,ולדלל כניסות לפורום. אומנם זה לא האמת אבל במילא המציאות היא מה שההפקה רוצה שנחשוב שזו מציאות, ובשביל מה אני צריכה לגלות דברים לא מחמיאים על מי שאני אוהבת? (צבר ויוסי) גם לפי ערוץ 2 יודעים מי יודח ואין בכלל משמעות להצבעות שלנו. אני חושבת שלא אצביע יותר אלא אם כן יוסי יעמוד מול שפרה

בוני1010

New member
את מתייחסת רק לדעת הצופים בבית

ולא לדיירים שמעמידים להדחה. לדוגמא, אני חושב שחגית למשל תעמד ראשונה להדחה וגם תעוף ראשונה. וחשוב להזכיר שהשינוי של צבר בא בעקבות שיחה נוקבת של אינה איתו שאמרה לו: "מה יש לך להציע לקהל בבית ? יוסי מצחיק, לאון מוכשר וכו', נראה לך שמישהו אומר לעצמו, יו, אני חייב להצביע כדי להשאיר את הבחור ה"שקול" בבית ? אתה חייב להתחיל לעשות משהו מעניין". אז נכון שהוא השיב לה בחיוך מלגלג. נכון שכבר שלושה ימים הוא אומר שהוא לא משנה ולא היה משנה כלום במשחק שלו. אבל בפועל הוא עבר שינוי קיצוני כי הדברים שלה חילחלו.

גרטה1

New member
זה בדיוק מה שכתבתי (לגבי צבר)

שים לב שכתבתי שהצופים בבית רואים את השינוי של צבר אבל לא ראו בשום מקום שזה בגלל אינה, לכן למרות שבעצם אולי יש משהו באינה מעבר לאיך שמציגים אותה זה לא נראה בערוץ 2 ועל כן היא תודח יחד עם/מיד אחרי שחר. מי שהרוויח מזה זה צבר, כי הוא את הקופה שלו עשה והרבה צופים אולי חושבים שזה בגלל שסוף סוף הוא הבין את המשחק.

shy6

New member
שפרה מצליחה בתוכנית לא בגלל מה שהיא

אלא בגלל מה שהיא לא. היא לא הסגנון של צבר. צבר לא נמשך אליה וה"אהבה" בניהם לא מתממשת. זו אהבה חד צדדית.הצופים מרגישים חמלה כפליה ומצביעים לה. היא לא הסגנון של יוסי ועינב. היא בוכה על זה שהיא שונה מהם ושהיא לא מצליחה להתבחר אליהם. הצופים מרגישים חמלה כפליה ומצביעים לה.

למעלה