דיעה... תקראו ותגיבו.

Axcelius

New member
דיעה... תקראו ותגיבו.

שלום לכם חבריי היקרים. מדבר אליכם איש ימין. מדבר אליכם מפקד בצה"ל. מדבר אליכם נער בן עשרים... חבריי, אני רוצה להגדיש כמה דברים. ראשית כל, בואו נגדיר את הסביבה שלנו: אנחנו חיים בארץ מפוצלת. יושבים בגדה המערבית ובעזה עם בשם פלשתינאים. עם מוכה סבל וייסורים. אך עם זה אינו אלא מכה את עצמו. וכי למה? שימו לב. במשך השנים מצאו עצמם עמים שונים תחת שלטון מסוים. בין אם היה ישיר או השפעתי. העם היהודי מצא את עצמו אלפי שנים כך. לכל אורך ההיסטוריה העם היהודי לא הראה שום תוקפנות ולא גילה יוזמה תוקפנית ואלימה. העם הפלשתינאי מונהג על ידי קיצונים ומונהג על ידי עצמו. כעם בעל טירוף טבעי. ולמה? עם אינו יכול להיות שפוי אם הוא לא עיוור לשחיתות ולרוע בשמנהיגיו ולא עושה כלום. עם לא יכול להיות שפוי אם הוא ממשיך לתמול במנהיגים וארגונים אלו בהתחשב בעובדה שאלו גונבים ועושקים אותו. עם לא יכול להיות שפוי אם הוא צמה לאלימות ונקמה ומוכן לספוג את התקפות צהל שוב ושוב ושוב. ולמה הם ממשיכים? מכיוון שאין להם שום ערך לחיי אדם. הם הולכים כזומבים אחרי העיוות הנוראי של האיסלאם אותו יצרו הארגונים והעריצים השונים. הם עם שלא מוכן לשפר עצמו, לא מוכן להיטיב את חייו. זהו עם שלא מוכן ללכת בדרכי שלום ודיפלומטיה אלא ממשיך בדרכים אלימות. רבותיי, הם לא פרטנר. הם לא רוצים דמוקרטיה, הם לא מוכנים להכיר בה והם לא הולכים להשתנות. זהו עם דפוק וחסר מוח. זהו עם של פשפשים כל עוד הוא נופל כל פעם מחדש לקיצוניות ואלימות. כרגע, אין לנו פרטנר בצד הפלשתינאי. רבותיי, מדינת ישראל מנהלת מלחמת קיום אל מול איום החיזבאללה. נסראללה וארגונו מבקשים להשמידנו ולסלקנו. הם לא מכבדים את הסכמיי הנסיגה, הם אינם מכבדים את רצונות האומות החופשיות והם אינם מכבדים את קיומנו. שורש הרוע והרשע טמונים בסוריה ובאיראן. מדינות מונהגות על ידי עריצים אנטישמים אכזריים. זוהי מלחמת קיום עבורנו. מפליא אותי לשמוע שאתם מבקשים הפסקת אש בגלל שנהרגים לנו אזרחים ולהם. יש לי הרבה כבוד לחיי אדם ולכן אני גם תומך בהמשך הלחימה עד לקריסת הארגון. איך זה מתקשר לכבוד האדם? מכיוון שאם נחדול הלחימה, אם נשאיר לחיזבאללה הזדמנות לקום, אם נוותר על חיילינו ועל ההזדמנות הזו, הרי שיהרגו פי עשר יותר אנשים בעתיד. אתם חייבים להבין שלמרות שהאלימות במלחמות מחרידה, לפעמים אין ברירה. אנשי השמאל היקרים. אין אני בא להקניט. אתם מיעוט בארץ הזו. כפי שאתם שמים לב, רוב הארץ עם דיעות מנוגדות לגמריי לשלכם. אני אומר שאם יש רוב מוחץ, אז כנראה שאתם טועים איפשהו. ואם האומות המאוחדות להעמים החופשיים תומכים בצורה גורפת בהמשך הלחימה, אז אתם בטוח טועים בגדול. אם לא הבנתם שאין לנו פרטנרים, אז אתם חיים בחלום רטוב שהלוואי והיה מתגשם. תהיו ריאליסטים. תתעוררו ותבינו, אין פרטנרים בצדדים ויקח הרבה זמן עד שיהיו. העולם נלחם למען שחרורו מעריצים. תנו לתהליך להתרחש ואולי בעתיד נחייה בשלום. בתקווה... שלכם, איש ימין טיפוסי.

InDaHouse

New member
ראשית כמה עצות

אל תתייג את עצמך לפני שאתה פותח את דבריך. אנחנו כבר נגלה לאיזה מחנה אתה שייך. זה לא מרשים אותי שאתה מפקד בצהל ולא שאתה איש ימין ואפילו לא מעניין אותי בן כמה אתה. אם דברי טעם דבריך, כל השאר לא חשוב מצדי תהיה לוחם חזבאללה בן 14. אנחנו אכן חיים בארץ מפוצלת. ארץ שפוצלה בדם וטיהורים אתניים. ארץ שיש בה שתי אוכלוסיות השזורות זו בזו ובימים כתיקונם בני שני העמים עובדים זה לצד זה ומביאים את לחמם לביתם. העם היהודי לא גילה יוזמה ותוקפנות משום שהעמים בהם ישב איפשרו יחסי מסחר ענפים ותנועה של אנשים ממקום למקום. היהודים בגולה היו בחלקם עשירים מאוד ובחלקם עניים מאוד אך מעולם לא היו במצב דומה לשל הפלסטינים. העם הפלסטיני מונהג על ידי קיצונים שאנחנו הבאנו. אנחנו יצרנו עם של פליטים במעשי הכיבוש שלנו והטיהור האתני של 48 ו-67. נכנענו לתאוות הכיבוש והניצול של המדינות אשר איפשרו את שהותנו כאן - בריטניה, צרפת וארה"ב. מדינות אלו סבלו בכל מקום בו שלטו ממעשי טרור ומחאות אלימות ובלתי אלימות נגד הכיבוש שלהן וניצולן את המשאבים הטבעיים והאנושיים של המקום. הם הולכים כזומבים אחרי העיוות הנוראי של האיסלאם - אתה הולך כזומבי אחרי העיוות הגזעני של הציונות. זהו עם דפוק וחסר מוח... על איזה עם אתה מדבר??? נכון, אין פרטנר בצד הפלסטיני... אך איזה פרטנר יש לך בצד הישראלי? קווים ברורים מאוד יש לאופיו של אולמרט - מה שלא פותרים בכוח פותרים בעוד יותר כוח. זה נכון כלפי המתנחלים וזה נכון כלפי הערבים. בתור איש ימין זו רק שאלה של זמן עד שזעמו ונחישותו של אולמרט תופנה כלפיכם. תמשיך לעודד אותו במקום לקרוא להפיל אותו וגורלך יהיה דומה. הסכמי נסיגה?! מי חתם על הסכם כזה?! הסורים?! חזבאללה?! יציאה חד צדדית איננה הסכם ואינה מחייבת שום צד לשום כללים. כך בלבנון וכך ברצועת עזה וכך יהיה ביהודה ושומרון. כל הפינויים וכל הכאב היו לחינם. בלי הסכמים אין טעם לפינויים. שורש הרע טמון בסוריה ואירן. מדוע אם כן סובלים תושבי לבנון? מה הם עשו לך?! אנשים ימותו בעתיד בין אם הלחימה תיפסק לבין אם הלחימה תימשך. פגיעה באזרחים מביאה עוד טרור ועוד טרוריסטים. כמות ההרוגים אינה תלויה בלחימה כן או לא. כמות ההרוגים תלויה ביכולות הדיפלומטיה של המנהיגים וביכולתם להגיע להישגים סביב השולחן. החזבאללה לא יוותר על שאיפתו להשמיד את מדינת ישראל. אך הוא יסכים להפסקות אש ולחילופי שבויים ואפילו לישיבה על קווי גבול מוסכמים, יש לכל אלה גיבוי בקוראן ובאסלאם. אפשר להעביר את השאיפה להתאסלמות העולם ליום הדין. הכר קצת את האויב שלך ואחר כך דבר. בקשר לרוב ומיעוט... אל תשכח שהתקשורת לא מציגה תמיד את התמונה האמיתית. גם בימים עתיקים רוב האנשים חשבו שהעולם שטוח ומעט חכמים חשבו שהעולם עגול. הרוב קובע אבל לרוב גם לא צודק. אל תשכח שלפני יומיים וחצי הרוב תמך בהתנתקות. אם כל זה אמת או לא אני לא יודע כי לא עשו משאל עם כמו שדרשנו. כנראה שכל מה שאולמרט יחליט יהיה לזה רוב מוחץ בעם... תחשוב על זה... העריצים האמיתיים הם האמריקאים. משתלטים על הכלכלה של כל העמים בעולם וגורמים להם לעבוד עבור תאוות הבצע שלהם. הממשלה שלך היא בובה שלהם. עד שלא "תצא מן הקופסא" הקפיטליסטית אתה לעולם לא תבין מדוע כל יומיים יש מלחמה ולמה תמיד יש נתונים שהבורסה עולה לאחריה. אני הייתי איש ימין מאוד קיצוני בעבר וקראתי את ז'בוטינסקי ואת כהנא ואת ביבי נתניהו. אני מציע לך לקרוא את מרקס. לא יועיל... לא יזיק. אולי יהיו לך טיעונים חזקים יותר מול השמאל לאחר שתקרא את מרקס מי יודע?

האמיתית

New member
תיקון

זה לא "זהו עם דפוק וחסר מוח... " הם פשוט מחונכים לשנאה כבר מגיל צעיר ולכן אין סיכוי לשלום הציונות היא לא גזענות ומי שחושב כך הוא בור ועם הארץ

noamjen

New member
המממם מעניין...

"העם היהודי מצא את עצמו אלפי שנים כך. לכל אורך ההיסטוריה העם היהודי לא הראה שום תוקפנות ולא גילה יוזמה תוקפנית ואלימה." באמת? האם רק אני למדתי בשיעורי ספרות שהאצ"ל הלח"י וההגנה נלחמו בבריטים, ולפני כן אירגונים כמו ניל"י נלחמו בתורכים ששלטו בארץ? שלא לדבר על הפעולות של ה"מחתרות" כנגד הערבים... "עם אינו יכול להיות שפוי אם הוא לא עיוור לשחיתות ולרוע בשמנהיגיו ולא עושה כלום." תראה במי "עם ישראל" בחר לכנסת ה-17. מישהו שהרביץ לילד קטן, ומישהו אחר שקורה לטרנספר (מונח שהוכנס ללקסיקון העולמי ע"י הנאצים). מפלגה בראשותו של אחד מבני האדם היותר מושחתים שידעה הארץ הזאת, בן אדם ששיקר לראש ממשלה, בן אדם שנמצא לא כשיר ע"י ועדת חקירה לכהן בתפקיד ציבורי, הראש ממשלה הראשון שנחקר במשטרה ולא היה בו את הכבוד כלפי המדינה, אזרחיה ובוחריו להתפטר מתפקידו. אותה מפלגה לא רק שניצחה בבחירות, אלא שכל עוד אריק שרון היה בראשה היא זכתה לאחוזי תמיכה מדהימים. קשה לי למצוא מדינה בה כ"כ הרבה מושחתים משרתים בכ"כ הרבה משרות בכירות ורמות. "עם לא יכול להיות שפוי אם הוא ממשיך לתמול במנהיגים וארגונים אלו בהתחשב בעובדה שאלו גונבים ועושקים אותו" לא היה בן אדם שעשק את השכבות הנמוכות יותר מנתניהו, ובכל זאת ביום הבחירות רוב האנשים מהרקע הסוציואקונומי הנמוך בחרו להצביע לביבי, או לקדימה או לליברמן - שלוש מפלגות קפיטליסטיות עד אין קץ, ולא למרצ או למפד"ל. "מכיוון שאין להם שום ערך לחיי אדם". למה שיהיה להם ערך לחיים אדם, כשרובם מעולם לא טעמו חיי אדם נורמליים? פסיכולוג בשם אברהם מסלו הגה את "טבלת הצרכים." על פי התיאורייה הזו, שלא נראה לי שיש מי שמערער עליה, הצורך הראשוני של הבן אדם הוא צורך פזיולוגי - אכול ושתייה, ולאחר מכן הצורך בבטיחון, כלומר הביטחון שיהיה לו אוכל ושתיה והתחושת הביטחון הכללית שהוא שמור מפני פגיעה. בן אדם שאין לו את שני הצרכים האלה לא מסוגל בכלל לחשוב על דברים אחרים. טרומפךדור הגה את המשפט "טוב למות בעד ארצנו" אני מכירה הרבה מאוד יהודים שיהיו מוכנים לההרג במלחמה, אני לא מכירה אף יהודי, ונראה לי שאפילו לא טרומפלדור היה *רוצה* לההרג במלחמה. המחבלים המתאבדים לא עושים לדעתי שום דבר ששונה ממה ששמשון עשה כאשר הוא נכבל לעמודים הטווח של בניין הפלישתים. הוא ידע שהוא ימות בכל מקרה, אז אם כבר למות - למה לא לקחת איתו כמה עשרות או מאוד פלישתים? אני נפגשתי עם פלשתינאים ואני שמעתי מה יש להם להגיד ואני ראיתי במו עיני איך הם לא מאמינים לשניה שישראל אי פעם תניח להם לישון בשקט. אני שמעתי ילד בן 15 מספר איך הוא מצא שלושה חברים שלו מרוסקים למיליון חתיכות, ואני שמעתי נער בן 20, בן גילך, מספר איך טנק רמס את אח שלו מול עיניו. אם אין לפלשתינאים שום ערך לחיים, אנחנו דאגנו שלא יהיה להם. "רוב הארץ עם דיעות מנוגדות לגמריי לשלכם. אני אומר שאם יש רוב מוחץ, אז כנראה שאתם טועים איפשהו. ואם האומות המאוחדות להעמים החופשיים תומכים בצורה גורפת בהמשך הלחימה, אז אתם בטוח טועים בגדול." לפני 500 שנה רוב האנשים היו בטוחים שהשמש סובבת סביב הארץ, ולפני 5,000 שנה רוב האנשים האמינו שהאדמה נישאת על גב צבים ענקיים. האם המיעוט שסבר אחרת כל טעה? או פשוט היו אלא אנשים מועטים יותר אך חכמים יותר אשר הקדימו את תקופתם? שלא לדבר על היום, רוב הערבים, על פי טענתך, חושבים שישראל וארה"ב הם התגלמות השטן, אז כיוון שהם הרוב במדינתם הם בטוח צודקים. ואיזה יופי שעכשיו, כשנשיא ארה"ב בעל שיעורי התמיכה הכי נמוכים אי פעם בעדנו, וכשהאו"ם שמו"ם לא עוצר אותנו פתאום אתם אוהבים אותו. אני לא חושבת שאני צריכה להזכיר לך ולחברייך בימין את כל הפעמים בהם האו"ם, ארה"ב וכל העולם המערבי תקף את ישראל על פעולותיה ובמקום לשקול ברצינות האם יש דבר או חצי דבר בדבריהם ורק אז להתעלם מדרישת העולם, עוד לפני שבכלל הספיקה הביקורת להגיע לאוזניכם כבר קראתם להם אנטישמים. ד"א, רוב אומות העולם גם לא התערבו בנעשה בגרמניה הנאצית, שלא לדבר על מדינות כמו אוסטריה והולנד שאפילו שמחו כשהנאצים נכנסו לשטחם, אז כנראה שגם הנאצים צדקו כשהם רצחו 11 מיליון גברים נשים וילדים. "יש לי הרבה כבוד לחיי אדם ולכן אני גם תומך בהמשך הלחימה עד לקריסת הארגון." כבוד לחיי אדם הוא האמונה שלכל אדם, אך ורק משום שהוא אדם ובלי כל התנייה, יש את הזכות לחיות. אין לך כבוד לחיי אדם, יש לך אך ורק כבוד לחיי יהודים. אתה בעצמך קראת לפלשתינאים, לכל הפלסתינאים פשפשים צמאי דם, ואולם לא כתבת זאת במפורש אך כל בעל מוח, ואפילו כמה מהפלשתינאים "חסרי המוח", יוכל לראות מה נודף מבין השורות - דם! דם של אנשים שאתה קורה להרג שלהם. זה לא כבוד לחיי אדם! "העולם נלחם למען שחרורו מעריצים" כרגע ישראל היא לא פחות עריצה מעיראק כאשר זו כבשה את כווית. אתה יכול להתעלם מהנעשה בשטחים כמה שאתה רוצה, בסופו של דבר הצבא שולט במקום באופן מוחלט ועושה כל העולה על רוחו. כרגע ישראל היא עריצה ואם יש לעולם את החובה להשתחרר מעריצות, חובתו גם להילחם נגד הכיבוש הישראלי. ובאמת אתה ימני טיפוסי. במקום פשוט להודות שאתם רוצים להרוג את כל הערבים בגלל טיעונים דתיים ולאומניים, במקום להודות שאתם פשוט שונאים ערבים ואין לכם סיבה אמיתית לכך, אתם בוחרים באותה דרך של האנטישמים בתחילת המאה ה-20 שהחליטו למצוא תרוצים לשנאתם ליהודים. תפסיקו לתרץ את השנאה שלכם! אתם לא עובדים על אף אחד חוץ מעצמכם.

Axcelius

New member
כמה נקודות למחשבה

1) העיוות הנוראי שקיים אצלך ואצל עוד הרבה אנשי שמאל קיצוני הוא שאתם כל כך סבורים שהממשלות שלנו נגועות. ברגע שאני מציין שהעם הפלשתינאי אינו מסוגל לדאוג לעצמו מאחר והוא נשלט על ידי עריצים חולי נפש, ישר אתה בא בטענות לממשלתנו או לעמינו. אז דע לבחון את עצמך. אם את/ה מרגיש כך, אנא ממך, גש/י לגור לרמאללה. יש שם מקום חמים ונעים במיוחד בשבילך. ממשלתנו ידעו כשלונות, אנשיה ידעו מפלות. אך שום פוליטיקאי ישראלי לא העז להראות אגרסיות מיותרות וחסרות פרופורציות. מן הסתם שהשלטון הפלשתינאי רקוב עד הייסוד. 2) לגביי תגובתך על שציינתי שלפלשתינאים אין ערך לחיי אדם: כתבת "למה שיהיה להם ערך לחיים אדם, כשרובם מעולם לא טעמו חיי אדם נורמליים". ובכן, לפלשתינאים היו את כל התנאים על מנת ליצור לעצמם חיים נורמלים. נתנו להם את הכלים, עזרנו להם. אבל הם פשוט רצו יותר ויותר. נכון מאוד. כבשנו את הגדה מאחר והותקפנו. וניסינו במהלך השנים להגיע עמם להסדרים. אבל הם, מטבעם האלים והברברי, "נפלו קורבן" לעריצים ולטרוריסטים. אם הם מוכנים לסבול כל כך הרבה שנים בגלל הדיעות הקיצוניות שלהם, הרי שמדובר פה בעם מזוכיסט. 3) כתבת שיש לי כבוד רק ליהודים- לא בהכרח נכון. כאדם שנולד בחו"ל וגר תקופה מסוימת בגולה, כנראה שיש לי הרבה מעבר לכך. אבל כן, אני בהחלט מוכן לקחת את הסיכון שחמש משפחות לבנוניות יפגעו מטיל צה"לי מאשר שהוא ישוגר מאותו בית השמפחה ויפגע בילד ישראלי. כן, הייתי מוכן שימותו עשרה פלשתינאים, במקום חייל אחד. וכן, ערך חיי האדם שלנו כיהודים וישראלים (כולל ערבים ישראלים) הוא יותר גדול בעיני מאשר של פלשתינאים מאחר ואכפת לי בראש ובראשונה מהעם שלי. העם הזה חשוב ויקר לי וכשביטחונו עומד בסיכון, אז לא מעניין אותי הצד השני. ואם את/ה סבור/ה שהדאגה צריכה לבוא קודם לפלשתינאים, הרי שהבית שלך ברמאללה כבר עכשיו בתהליכי בניה. 4)ציטוט שלך: "בסופו של דבר הצבא שולט במקום באופן מוחלט ועושה כל העולה על רוחו. כרגע ישראל היא עריצה ואם יש לעולם את החובה להשתחרר מעריצות, חובתו גם להילחם נגד הכיבוש הישראלי"- אני חושב שזהו משפט בזיוני ביותר. יאללה קדימה. למה את/ה מחכה? קח/י קלאצ'ניקוב ובואי תלחמי מול הטנק שלי (כן אני מט"ק). יאללה קדימה, שים/י מתפחת על הראש ובוא/י תלחם/י בנו ותשחחרי את העם שלך מהעריצות הישראלית. זהו דיבור של בגידה. אני לא מבין למה את/ה גר/ה פה... באמת... זה נדמה כאילו הפלשתינאים, הלבנונים וכל העולם ואחותו חושבים לך יותר מהעם שלך. היית פעם בצבא דרך אגב? לא? היית קרבי/ת? לא? אם לא אז הכל דיבור של צביעות ושל יפה נפש שבאמת באמת לא מבין כלום חוץ מפרחים וסמים... PEACE MAN!

למעלה