דיעות קדומות

חמודה

New member
דיעות קדומות

המממממ אולי זה לא המקום להעלות את זה אבל אני ממש מחוממת ורוצה בבקשה שמישהו מכם ישב ויסביר לי מה הפוזה של האנשים שיורדים על ערסים\פרחות וכו´??! כאילווו....מה ערסים\פרחות זה תת-רמה זה לא בנאדם כאילו ואיי אני יכולה להשתגע מאנשים כאלה מטומטמים שחושבים את זה אני פשוט כל-כך עצבנית מהודעה שקראתי הרגע אז בבקשה אם מישהו יכול לספר לי מה הפוזה של כל האנשים שחושבים שהם יותר טופים מאיתנו?!?!!??1

tsipi35

New member
חמודה..לדעתי זה עניין של לקבל שוני

קודם כל - כל אדם צריך לקבל את עצמו כפי שהוא. אם טוב לך עם עצמך אז מי האדם שיקום ויפריך את זה? פרח´ה לעולם לא תאמר על עצמה שהיא פרח´ה. ערס לעולם לא יאמר על עצמו שהוא ערס. אבל ברגע שאומרים את האמת בפרצוף - לפעמים האמת כואבת. וחוץ מזה העם שלנו ניזון מסטיגמות. לי יש דעה שונה מאוד לגבי אנשים. לפעמים אומרים לי: איך את חברה של זאת או של זאת? לדעתי צריך לבחון אדם עפ"י הפנימיות שלו ולא משנה מאיזה רקע הוא בא. אם טוב לי עם אדם מסויים - אז סבבה. מצידי שיהיה גם "ערס" או "פרח´ה"

ציפי שיל אני בדיעה שלך נשמה../images/Emo9.gif

כל מילה צודקת - ועוד משהו להוסיף, יש אנשים שאומרים לי "מה את שומעת מיזחרי?? באמת שאת לא ניראית אחת ששומעת מיזרחית" למה ?? מה יש למ יששומע מיזחרית ? קרנניים על הראש או משהו כזה? מה זה היציאות של האנשים לפעמים? זה מתסכל אומנם לפעמים אני ניראית מאוד זרוקה אבל יש לי שניי קועקועים ועגיל בגבה אז מה ? מה זה אומרשאני איזו פריחה? איזה שטויות אלוהים אנשים לא יודעים בכלל על מה הם מדברים. אוהבת אותך ציפי ואת כולכם כאן שיהיה לכם חג שמח מכל החגים ושלא נדע צער ודמע לעולם - אמן!!! <<<<<<<<< ילדת החופים>>>>>>>>>>>>> אלין

tsipi35

New member
אלין המתוקה מדבש שלנו....../images/Emo24.gif

לגבי לשמוע מזרחית זה נכון למרות שהיום הרבה מאוד אנשים שומעים מזרחית. כמו שכבר סיפרתי לכם בעבר אני לא מזרחית אני רומניה ואני גאה בעצמי בזה שאני שומעת מוזיקה מזרחית. זו מוזיקה שיוצאת מהלב, שמדברת על החיים כמו שהם בלי לנסות ליפות שום דבר. לגבי הקעקועים: לי עצמי יש 3 קעקועים ואני מתכננת עוד אחד. בזמנו כשעשיתי את הקעקועים כולם במעלות אמרו לי : מה את נשואה עם ילדים איך את עושה דבר כזה? רק הערסים עושים קעקועים. אמרתי שלדעתי לעשות קעקוע זו אומנות ואין הבדל בין קעקוע לאיפור. רק שזה נמחק וזה נשאר לכל החיים. אחרי תקופה מסויימת - כמעט כל החברות שלי עשו קעקועים. ונכון להיום - באופן קבוע - בכל יום חמישי אני נוסעת עם עוד כמה חברות טובות למועדון מזרחי בטבריה כי אצלנו בסביבה אין, רוקדות על השולחנות, שרות ומשתוללות - אני קוראת לזה "מילוי המצברים שלי לשבוע הבא". ותלמדו ממני - אני לא סופרת אף אחד מסנטימטר - אני עושה מה שטוב בעיני, חיה את חיי, לא מפריעה לאף אחד ולא רוצה שאף אחד יפריע לי. זהו...כתבתי המון ואני מקוה שלא בלבלתי לכם את המוח. חולה עליכם - תעשו טובה תשמרו על עצמכם ולגבי הפגישה שקראתי שאתם מתכננים - תעדכנו אותי

למעלה